Patekimas į Lietuvos moterų rinktinę Klaipėdos „Fortūnos“ komandos puolėjai Monikai Grigalauskytei prilygų svajonės išsipildymui. 

Pirmą kartą į nacionalinės komandos treniruočių stovyklas pakviesta 21 metų 188 cm ūgio puolėja neblogai įsiliejo į ekipos žaidimą ir treneriams palieka gerą įspūdį. 

„Pamenu, kad prieš kelerius metus su liepsnelėmis akyse Šventojoje pirmą kartą stebėjau moterų rinktinės stovyklą. Dabar pati esu čia, o patekimas į rinktinę prilygtų įstojimui į universitetą. Tai man būtų tikrai labai didelis įvertinimas“, – tvirtino Grigalauskytė. 

Praėjusį savaitgalį per draugišką keturių komandų turnyrą Lenkijoje aukštaūgė buvo pripažinta geriausiai besiginančia turnyro krepšininke.

„Sėdėjau ir labai laukiau to momento, kai ištars mano vardą, tačiau išėjusi į aikštelę nusiraminau ir viskas pavyko gerai“, – šypsojosi puolėja. 

Šį sezoną LMKL čempionate aukštaūgė vidutiniškai rinkdavo po 10,3 taško, atkovodavo po 10,5 kamuolio ir atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Reportažas apie Lietuvos rinktinės debiutantę Grigalauskytę:

Komentarai:
to atsipalaiduokit pavidoliai :DDD
Cia 100% pati Grigalauskyte raso. Nieko pries ja neturiu, tik nereiketu kreipt demesio i internautu ufonautu komentarus, visada atsiras piktu, pavydziu liezuviu...
2013-05-31
-3
Atsakyti
atsipalaiduokit pavidoliai :DDD
easy pavyduoles ;D jums iki tos monikutes kaip iki menulio :D sedit ten apsikabinusios viena kita ir dziaukites, o kai isdrisit nueiti i pasimatyma koki, tai butu gerai, kad jau per antra pasimatyma apsizenytumet, kad paskui apie jus neparaytu kas nors kad nerimtos :D
2013-05-30
+7
Atsakyti
Anonimas
Uz tokius komentarus baudžiamojom atsakomybėn galima patraukt, kramtykit ka snekat
2013-05-30
-3
Atsakyti
To julius
A varei kad sneki??! Gal pirma normaliai gyvai su zmogum pabendrauk tada isvadas daryk
2013-05-30
-8
Atsakyti
hahahaha
Ar cia kartais ne Kumpiu vaikis pasnekejo....:)
2013-05-30
Atsakyti
Klaipedietis
kur graziausios mergas yra? klaipedo ir plunge ! :D O jei rimtai grazi panele ir labai taip nuosirdziai ir profesionaliai pakalbejo,matos ne tuscia ir galvoj.Talentinga mergina visom prasmem ;]
2013-05-30
Atsakyti
girto katino svajone
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2013-05-30
+1
Atsakyti
Colberg
1:20:DDDDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-30
+3
Atsakyti
Colberini's
Šaunuolė, tikiu ji pateks į galutinę sudėtį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.