Indianos „Pacers“ ekipos puolėjas Paulas George'as pripažintas labiausiai patobulėjusiu NBA krepšininku
Indianos „Pacers“ ekipos puolėjas Paulas George'as pripažintas labiausiai patobulėjusiu NBA krepšininku
Nuotr. AFP-Scanpix
Indianos „Pacers“ ekipos puolėjas Paulas George'as sulaukė itin svarbaus asmeninio įvertinimo. NBA pripažino, kad po savaitės 23-ąjį gimtadienį minėsiantis 203 cm ūgio puolėjas patobulėjo labiausiai iš visų NBA krepšininkų. 

George'as šį sezoną vidutiniškai renka po 17,5 taško, atkovoja po 7,7 ir perima po 1,8 kamuolio bei atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. 

Praėjusį sezoną George'as vidutiniškai rinkdavo po 11,8 taško, atkovodavo po 5,8 ir perimdavo po 1,6 kamuolio bei atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. 

Per debiutinį savo sezoną George'as rinkdavo 7,6 taško ir atkovodavo po 3,7 kamuolio – šie rodikliai yra prastesni, nei demonstravo Toronto „Raptors“ naujokas Jonas Valančiūnas.

Šį sezoną puolėjas buvo pakviestas į NBA Visų žvaigždžių rungtynes. George'as puikiai pavadavo sunkią traumą patyrusį „Pacers“ puolėją Danny Grangerį, kuris šį sezoną spėjo sužaisti vos 5 mačus. 

George'as labiausiai patobulėjusių NBA krepšininkų rinkimuose pranoko Hjustono „Rockets“ aukštaūgį Omerą Ašiką, Naujojo Orleano „Pelicans“ įžaidėją Greivisą Vasquezą bei Milvokio „Bucks“ vidurio puolėją Larry Sandersą.

Komentarai:
Volgininkas  ⭐ 
BIG_OVolgininkasIms ir keis Denveris Iggy į traumuotą ir neaiškios formos Grangerį. Beto, jei neklystu, Iggis bus FA po sezono, taigi, gaus naują kontraktą ir nemanau, kad jau pirmais metais jis bus ištrade'intas. Pacers reiktų išmainyti Grangerio kontraktą - faktas, bet niekas už jį tokio žaidėjo kai Iguodala neduos.Juk pats Iggy sakė, kad nežino ar liks Denverį ar ne. Jis turi player option.


Tai taip taip, aš tik kalbėjau grynai apie trade'o galimybę. Mano nuomone jokia komanda nemainytų Iggy i Granger.
2013-04-24
+3
Atsakyti
asd
ATkreipkit dėmesį į foto.:D
2013-04-23
+1
Atsakyti
VolgininkasIms ir keis Denveris Iggy į traumuotą ir neaiškios formos Grangerį. Beto, jei neklystu, Iggis bus FA po sezono, taigi, gaus naują kontraktą ir nemanau, kad jau pirmais metais jis bus ištrade'intas. Pacers reiktų išmainyti Grangerio kontraktą - faktas, bet niekas už jį tokio žaidėjo kai Iguodala neduos.


Juk pats Iggy sakė, kad nežino ar liks Denverį ar ne. Jis turi player option.
2013-04-23
Atsakyti
Magelano_ParadoksasCBS, NBC ir net Wikipedia rašo ir apie tai, kad M.Gasol jau išrinktas 2013 DPOY


oho, NET Wikipedija taip raso? :O Nu tada nebelieka nieko kito kaip tik sutikti su tiesos monopolistais :) O jeigu rimtai, tai jau ryte isrinko.
2013-04-23
+3
Atsakyti
sdf
http://8pool.revolution.lt/ - virtualus miniclip biliardo turnyras
2013-04-23
-4
Atsakyti
Jump man23
Saunuolis Paul George taip ir toliau jam sekmes!!... :)
2013-04-23
-6
Atsakyti
LOL
To Asas. Proto guzu vadina, nors pats parodėj savo suvokimą per vieną nevykusį komentarą.
2013-04-23
Atsakyti
asasKing James :DDDDDD hardenas nebe 6 jis dbr nuolatinis starto penketo zaidejas:D 6 zaidejo prizas buna skyriamas zaidejui kuris nuolat kyla nuo atsarginiu suolelio proto guze:D


proto guze, cia labiausiai patobulejusio zaidejo titulas, o ne sesto zaidejo.
2013-04-23
-12
Atsakyti
Nu jo.
Asas - :DD daugiau nieko nereik komentuot apie tavo komentarą.
2013-04-23
-7
Atsakyti
Volgininkas  ⭐ 
Ims ir keis Denveris Iggy į traumuotą ir neaiškios formos Grangerį. Beto, jei neklystu, Iggis bus FA po sezono, taigi, gaus naują kontraktą ir nemanau, kad jau pirmais metais jis bus ištrade'intas. Pacers reiktų išmainyti Grangerio kontraktą - faktas, bet niekas už jį tokio žaidėjo kai Iguodala neduos.
2013-04-23
+24
Atsakyti
asas
King James :DDDDDD hardenas nebe 6 jis dbr nuolatinis starto penketo zaidejas:D 6 zaidejo prizas buna skyriamas zaidejui kuris nuolat kyla nuo atsarginiu suolelio proto guze:D
2013-04-23
-3
Atsakyti
mad
jo Georgas monstras bus būtinai į rinktine paimti jį bent į stovykla prieš pč jam dar didesnis stimulas bus tobulėti o Grangeri reikia iškeisti būtina idealiausias variantas tai A.Iguodala būtu tai pat Westa dar išsaugot būtinai reikia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-23
+2
Atsakyti
CBS, NBC ir net Wikipedia rašo ir apie tai, kad M.Gasol jau išrinktas 2013 DPOY
2013-04-23
+12
Atsakyti
o tai Hardenas net tarp prentendentu nebuvo ar cia ir vel bnews gryba supjove?
2013-04-23
+6
Atsakyti
Be jokių abejonių P.GEORGE to nusipelnė!... :) O kitais metais, PACERS reikia rimtai apsvartyti, ar bereikalingas jiems D.GRANGER... kai toki žvėriuką turi, ir jam tik 22 metai... Tikrai apsimoketu iškeisti D.Granger... Į kokį A.IGUOADALA, N.BATUM... ar dar koki gynybinio pobudžio žaidėją...
2013-04-23
+1
Atsakyti
busimas rinktines zaidejas.
2013-04-23
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.