Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Po čiurnos traumos sveikstantis Luka Dončičius Kalėdų išvakarėse pirmąkart visu pajėgumu dalyvavo Dalaso „Mavericks“ klubo treniruotėje.

20-metis slovėnas į aikštę gali grįžti naktį iš ketvirtadienio į penktadienį namuose vyksiančiame mače su San Antonijaus „Spurs“, tačiau „Mavs“ kol kas galutinio sprendimo dar nepriėmė.

Komandos medikų personalas stebi, kaip sužeista čiurna reaguoja į krūvius, ir tik po to imsis spręsti dėl krepšininko dalyvavimo mače su „Spurs“.

Dončičius susižeidė gruodžio 14-osios dvikovoje su Majamio „Heat“, kada besiverždamas užmynė ant varžovo Kendricko Nunno kojos ir pasuko čiurną. 

Be jo kovojusi „Mavs“ per ketverias rungtynes laimėjo dukart. Dalaso klubas buvo arti ir trečiosios pergalės, tačiau mače su Toronto „Raptors“ iššvaistė net 30-ies taškų persvarą ir skaudžiai krito prieš NBA čempionus.

Nuostabiai rungtyniaujantis Dončičius antrąjį sezoną NBA vidutiniškai renka po 29,3 taško, atkovoja po 9,6 kamuolio, atlieka po 8,9 rezultatyvaus perdavimo ir yra laikomas vienu iš kandidatų tapti sezono MVP.

Traumos momentas:

Komentarai:
snifathun
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2019-12-25
-5
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - https://getmeets.com
2019-12-25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
14,8
Pataiko: 14,8
Taiklumas: 36,3%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Luka Doncic