Kevinui Love'ui pastarasis sezonas buvo vienas blogiausių karjeroje
Kevinui Love'ui pastarasis sezonas buvo vienas blogiausių karjeroje
Nuotr. AFP – Scanpix
Klivlendo „Cavaliers“ yra pasirengusi iškeisti savo pirmąjį šaukimą šių metų NBA naujokų biržoje. Pranešama, kad Klivlendo klubas priima daugybės komandų pasiūlymus, tačiau ją labiausiai domina Minesotos „Timberwolves“ komandos žvaigždė.

Skelbiama, kad jei „Timberwolves“ sutiktų išmainyti Keviną Love'ą, „Cavaliers“ jiems perleistų pirmąjį naujokų biržos šaukimą.

Pirmasis šaukimas šių metų biržoje prognozuojamas Kentukio universiteto puolėjui Nerlensui Noeliui, tačiau jis nėra labai trokštamas dėl to, kad šiuo metu gydosi po sudėtingos kelio traumos ir operacijos.

Love'ui pastarasis sezonas buvo itin nesėkmingas. Dėl lūžusios rankos, o vėliau kelio operacijos puolėjas žaidė vos 18 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 18,3 taško bei atkovodavo po 14 kamuolių, tačiau dvitaškius metė 41,3 proc. taiklumu, o tritaškius – vos 21,7 proc.

Komentarai:
Timberwolves GM gi neseniai pasikeitė, praeitas GM nelaikė Love komandos ateitimi, dėl to jis ir buvo išreiškęs nepasitenkinimą komanda. Dabartinis tmw gm niekur nepaleis vieno geriausių PF lygoj :)
2013-05-30
-2
Atsakyti
to anonimas
Juk parase, kad iki 5 zaideju, o pirmi 5 pickai
2013-05-30
-7
Atsakyti
Anonimas
eUropNeapsimoka, Siu metu draftai vieni silpniausiu per praejusius 5-7 metus.. Is kiekvienu metu draftu perspektyva matoma 1-5 zaidejuose kurie taps super stars, kiti like yra ir bus tokie medium ir bench warmerei..


Nesutinku, tai kad prašauktas 1-5 nr dar nieko neįrodo ir dažnai būna atvirkščiai. Čia ant smūgio parinkau per paskutinius 10m žaidėjų sąrašiuką, kurie prašaukti 7 ir vėlesniais šaukimais, o tapę All-starais (ar būsimi artimoj ateity) ir/ar uždirba MAX:

Amare 9`as pickas (6xASG), C.Butler 10`as pickas (2xASG), David West 18`as pickas(2xASG), T.Prince 23`ias (champ), Scola 56pickas, Boozer 35`as pickas, Varejao 31`as pickas, Josh Smith 17`as, J.R.Smith 18`as, A.Jefferson 15`as, Iggy 9`as, Deng 7`as, Lou-Will 45`as, Montana Ellis 40`as, D.Lee (2x ASG) 30`as, Granger 17`as, Bynum 10`as, Millsap 47`as, Rondo 21`as, Gay 8`as, M.Gasol 48`as, Noah 9`as, Pekovic 31`as, Batum 25`as, Ibaka 24`as, B.Lopez 10`as, Holiday 17`as, Jennings 10`as, Curry 7`as, Greivis Vasquez 28`as, P.George 10`as, G.Monroe 7`as, Hibbert 17`as, K.Thompson 11`as, Leonard 15`as, Faried 22`as, Parsons 38`as.
2013-05-30
-9
Atsakyti
Labai Jūs čia įdomiai kalbat, jei jau ir iškeistų, tai nereikštų, kad Timberiai nenori jo komandoje, gal būt pats Love'as norės būti išmainomas, o juolab kad jo kontraktas tuoj baigsis, neaišku ar pati komanda turės pakankamai pinigų kontrakto pratęsimui, tad geriau 1 šaukimas, nei špyga taukuota. Manau, kad ir koks Timberwolves menedžeris bebūtų, tikrai geriau viską apmąstys nei Jūs, kur situacija aiški kaip blynas :D
2013-05-30
+9
Atsakyti
frt
na tai aisku neapsimoka Love keist y pirma saukima, bet reikia nepamirst, kad Love antrus metus is eiles pavede komanda del traumu, kas zino ar ir kita sezona vel nesuslauzis kokios rankos, o jei iskeistu ir pinigu butu ir jei tas naujokas turi talento tikrai gali duot komandai naudos.
2013-05-30
+14
Atsakyti
Wolwes visiškai neapsimoka, pernelyg silona birža šiemet

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-30
-8
Atsakyti
eUrop
Neapsimoka, Siu metu draftai vieni silpniausiu per praejusius 5-7 metus.. Is kiekvienu metu draftu perspektyva matoma 1-5 zaidejuose kurie taps super stars, kiti like yra ir bus tokie medium ir bench warmerei...

O tas Noelis tai man dar prastesnis atrodo uz Anthony Davis, nors Davisui isvis buvo prognuozuojama SUPER STAR ateitis, bet per pirmus metus nepaime rookie of the year bet gal dar prasimus , net jei Noelis negali lygintis su Davis, tai ka jau lygintis su K.Love....
2013-05-30
-14
Atsakyti
SpreeDar karta irodo, kad Cavs GM susipykes su savim ir visu pasauliu :) Kisa visur ta pirma saukima, kuris nieko nevertas. Noelis traumuotas ir gali nezaist visa sezona. Taip pat yra didziule rizika, kad Noelio zaidimas pagristas tik atletiskumu, kuris gali nukenteti po sios traumos. Jis neturi nei metimo, nei aikstes matymo. Jeigu po traumos negales aukstai sokineti, nh jis is vis bus reikalingas.


O kodėl būtent Noelį turi šaukt? Jis perspektyvoj gali būt (optimistiniam variante) geresne L.Sanderso versija, realiam variante antru Sandersu, pesimistiniam - Gintaru Stulga. Nors birža prasčiausia per dvidešimtmetį, bet galima porą vidutiniokų šiemet ir be Noelio surast, kurie ilgainiui gal net taptų starto penketo lygio žaidėjais - O.Porteris (ko gero bus apskritai geriausias iš viso drafto, kai karjeros įsibegės), McCollum (rizikuojant).

Noelis mano akiai, mano supratimu ir tiek kiek matęs, skaitęs yra daugiau nei labai pervertintas, tokiu bustu kaip Olovos kandis ar tas molis kur MJ prašaukė(užkrito pavardė) tikėtina nebus, bet toli gražu ne stebūklas, nes be šuolio daugiau visiškai nieko neturi kaip priekinės linijos žaidėjas, o potencinės galimybės pakankamai ribotos, potencialas toks ne kažką, dabartiniai skillsai irgi vargani.
2013-05-30
-23
Atsakyti
Spree
Dar karta irodo, kad Cavs GM susipykes su savim ir visu pasauliu :) Kisa visur ta pirma saukima, kuris nieko nevertas. Noelis traumuotas ir gali nezaist visa sezona. Taip pat yra didziule rizika, kad Noelio zaidimas pagristas tik atletiskumu, kuris gali nukenteti po sios traumos. Jis neturi nei metimo, nei aikstes matymo. Jeigu po traumos negales aukstai sokineti, nh jis is vis bus reikalingas.
2013-05-30
-2
Atsakyti
Timberwolves visai neapsimoka. Love'as pagis ir ves komandą į pergales. Tie šaukimai pastaraisiais metais būna prasti.
2013-05-30
-15
Atsakyti
stretch
na vilkams vistiek reikia mainyti love'a, nes po metu netures pinigu pratesti kontraktui. vistik tikrai per kitus metus rastu geresniu variantu i ka ismainyti love :)
2013-05-30
-2
Atsakyti
Anonimas
jaigu vilkai sutiks tai tada pas juos gm kvailys paskutinis
2013-05-30
-1
Atsakyti
hmm
Sakyciau kaip tik protinga. Is to Nerlens Noel nieko nera... Love 5 kartus geresnis.
2013-05-30
Atsakyti
Triedalai
Jokiu būdu neapsimoka keisti Love'o
2013-05-30
+1
Atsakyti
Gal durni Cavsu GM'ai? tokio auksto zaideja iskeist i kazkoki traumuota ir nezinoma kokia jo bus sportine forma.
2013-05-30
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.