Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt

Panevėžio „Lietkabelio“ vairininkas Ramūnas Butautas didžiąją savo karjeros dalį praleido užsienyje, o medaliai tėvynėje jam nėra dažni.

Foto galerija

Tokią progą 53-ejų specialistas turėjo šį savaitgalį ir ja pasinaudojo – jo treniruojamas „Lietkabelis“ Karaliaus Mindaugo taurėje (SIL–KMT) pasipuošė bronziniais apdovanojimais.

Butautui šis medalis Lietuvoje yra pirmasis po trylikos metų pertraukos.

„Man smagu, nes mane pakvietė ne šiaip pasižaisti, tai kad laimėtume trofėjus. Jeigu taip galima sakyti, tai mano pirmasis su klubu, man smagu, norėjau kitokios rungtynių pabaigos, ji nuvylė. Džiaugiuosi, kad šiai dienai nesu nieko nuvylęs“, – pasidžiaugė Butautas.

Nedaug trūko, kad to džiaugsmo spaudos konferencijoje ir „Lietkabelio“ rūbinėje po rungtynių nebūtų. Dzūkai „Lietkabeliui“ mačo pabaigoje užkūrė tokią pirtį, iš kurios panevėžiečiai gyvi ištrūko tik labai atkaklioje kovoje.

Prie to stipriai prisidėjo Lukas Aukštikalnis. Sezono pradžioje „Lietkabelyje“ atsarginio vaidmeniu tenkinęsis krepšininkas šįkart pelnė 20 taškų ir sužaidė sezono susitikimą.

„Tai apie jį sako, kad Lukas turi gerus nervus. Jis įmetė tada, kai komandai svilo padai, tokiu žaidėju galima pasitikėti“, – auklėtinį gyrė Butautas.

Tiesa, ne apie visus savo komandos žaidimo aspektus Butautas galėjo kalbėti taip pakiliai.

„Treneris niekada nėra patenkintas 100 proc. Net kai laimime 20 taškų skirtumu, visada visi treneriai pasakys, kad komandai daug ko trūksta. Sakiau, kad komandos šiandien netarkuosiu, bet reikės tarkuoti po poros dienų“, – aiškino Butautas.

Komentarai:
Reikia laimet 3 vieta LKL, jei nepavyks pavyt Neptuno reg. sezone. Jei pavyktu pakilt i 3 vieta, pusfinalyje viskas imanoma su Rytu.
2018-02-18
-2
Atsakyti
x
vakar gerai kabinosi žalgiriui , bet manau Butautas pralošė. nemanau kad pirmame kėlinyje reikėjo daryti tiek daug keitimų kai gerai ėjosi. Į tariu kad trenerio funkcija kabelyje netrugdyti žaisti patyrusiems žaidėjams.
2018-02-18
-1
Atsakyti
JR
Dar yra rezervų.

3 vieta, labai gerai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-02-18
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Panevėžio Lietkabelis
Alytaus Dzūkija
46%
25/54
Metimai iš žaidimo
42%
27/64
33
Atkovoti kamuoliai
40
23
Rezultatyvūs perdavimai
20
5
Perimti kamuoliai
5
59%
16/27
Dvitaškiai
47%
22/47
4
Blokuoti metimai
0

Rungtynių žaidėjai

Lukas  Aukštikalnis
20 PTS
6/8 FG
3/3 FT
Parrish  Petty
15 PTS
4/12 FG
7/8 FT
Žygimantas  Skučas
6 REB
6 DREB
0 OREB
Alytaus Dzūkija
Keli žaidėjai
7 REB
Dominik  Mavra
7 AS
2 TO
23 MIN
Alytaus Dzūkija
Keli žaidėjai
5 AS
Dominik  Mavra
20 EFF
80% 2P%
0% 3P%
Paulius  Danisevičius
18 EFF
75% 2P%
0% 3P%