Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Šią savaitę Vyriausybė svarstys dėl koronaviruso pandemijos įvesti pokyčius dėl lankymosi renginiuose, o tai palies ir krepšinio rungtynes.

Apie tai spaudos konferencijoje pranešė sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

„Labai tikėtina, kad trečiadienį Vyriausybė svarstys nutarimą, kuriame bus nustatyti ribojimai visai Lietuvai. Greičiausiai, kad bus svarstoma dėl renginių, dėl susibūrimų, jog nebevyktų tokie dalykai, kurie vyksta per varžybas ar kažkur kitur. Žmonės, dalinę pažadus, jog jie užtikrins tvarkos laikymąsi, nesugeba to padaryti. Tokių sprendimų labiausiai galima tikėtis“, – kalbėjo ministras Veryga.

Šiuo metu krepšinio rungtynėse nėra ribojamas žiūrovų skaičius, tačiau privaloma išlaikyti atstumą tarp sėdinčiųjų, taip pat dėvėti kaukes.

Vakar vykusiose Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynėse sostinėje apsilankė 4376 žiūrovai.

Praėjusį ketvirtadienį Kaune vykusiame „Žalgirio“ mače su „Valencia“ susirinko 5131 aistruolis.

„Žalgiris“ spalio 23 dieną planavo pradėti prekiauti bilietais į lapkričio mėnesio rungtynes, tačiau tądien Kauno klubas paskelbė, kad dėl neapibrėžtos situacijos Lietuvoje išankstinė bilietų prekyba perkeliamą į kitą savaitę.

Komentarai:
djgaffer
Na,užsikrėtusiųjų kasdien vis daugėja,tai valdžios rūpestis suprantamas.Bet ir tie draudimai kažkaip žmonių nelabai veikia.Daug pažeidimų,žmonės dar atsainiai į viską žiūri.Už tai ir imamasi tų atsargumo priemonių.
2020-10-26
-6
Atsakyti
lol
myzhalai jei bijot slogos sedekit namie krw zliaug per nervus tokie bobos
2020-10-26
-6
Atsakyti
Anonimas
Klounu klounai...dabar gripas vadinamas korona..oi kaip baisu...cirkas
2020-10-26
+1
Atsakyti
?
Tegul pateikia tikslius skaicius kiek ta korona uzsikretusiu atsirado po rungtyniu? Ar cia is lempos reikia draust? Nes ka raso spauda apie 600+ nauju kasdien pamaciau is patirties kaip daroma statistika.. Ten gal 50 is tu visu 600+ ir turi kokiu gripo simptomu...
2020-10-26
-2
Atsakyti
Antanas
noriu atsiprasyti zalgirio fanu ilga laika buvau neteisus manydamas kad rytas stipresnis uz zalgiri bet vakar viska supratau kad erzilu jega neprilygsta zaliojo karaliaus jegai ir man netgi truputi geda kad esu ryto fanas . Atleiskit man uz mano bukuma .
2020-10-26
+6
Atsakyti
idomiausia kad
Gripu nieks nebeserga, kai atsirado nauja religija COVID 19
2020-10-26
+15
Atsakyti
Anonimas
del kazkokio zurnalizmo viruso jie gyvenima nori stabdyt, jau igrist baigia. paprastas gripas yr apavojingesnis nei sita covid nesamone.
2020-10-26
+3
Atsakyti
echhh
Cia pansiai kaip su sloga, bandykim sustabdyt slogos plitima! Vaidinkime dievus!
2020-10-26
-8
Atsakyti
alioalio
asmeniskai,manau reikia paprasto draudimo, draudziama turetu buti tiems kam pavojinga sitas virusas,tai storasikniams,kur paeeje 100 metru gaudo kvapa ir seniems zmonems..tai manau draudimas galetu buti,draudziama storiems zmonems ir zmonems 50+ metu
2020-10-26
-1
Atsakyti
Etc
paranoikams prisiktakelniams ko ten jums apskritai eiti,bijot apsirgt sedekit namie,jus dar baltarusus pamokinkit neiti mitinguoti kiekviena sekmadieni simtais tukstanciu,ten irgi trinas vienas i kita,uzsikres gi baisia liga!
2020-10-26
-21
Atsakyti
Pofka
Paziurekit nuotraukas is varzybu.. Rekia asilai kaukes nusieme
2020-10-26
-4
Atsakyti
bl
Pritariu Miklovui. Nereikia visiškai uždrausti žiūrovų, tačiau griežtesni reikalavimai privalomi. Jei avių bandos nesupranta, kad socialinė distancija reikalinga ir vistiek pilvais ir šiknom trinasi rungtynėse, tai patys ir iššaukia draudimus. O visą kaltę suversti valdžiai, nežinant savo pareigų ir atsakomybės, yra lengviausia.
2020-10-26
+9
Atsakyti
D
Seniai jau to reikėjo... Valdžia bestuburė, tik apie rinkimus galvojo ir įtikimą alaus gėrikams krepšinio arenose :)
2020-10-26
+5
Atsakyti
mod123
ko gero uzdraus sirgalius arenose.
2020-10-26
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.