Nuotr.: V.Mikaitis
Nuotr. V.Mikaitis

Dėl konflikto treniruotėje iš Pirėjo „Olympiakos“ komandos atleistas Willas Cherry toliau nerimsta. Krepšininkas duodamas interviu tinklalapiui „gazzetta.gr“ prakalbo apie pratybų metu įvykusią situaciją ir dabar jau buvusio ekipos trenerio Kęstučio Kemzūros požiūrį.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
8,1
Pataiko: 8,1
Taiklumas: 34,7%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Brandon Paul

„Nebuvo muštynių. Visi apie tai šneka, tačiau tai tebuvo apsistumdymas. Treniruotėse tokie dalykai nutinka kiekvieną dieną. Nesusivaldžiau ir mečiau kamuolį į jį, vėliau pastūmiau. Pribėgo komandos draugai ir mus išskyrė. Nepaisydamas to, Baldwinas toliau praeidamas burbėjo, o aš pasakiau, kad dingtų iš ten ir nusiraminau.

Baldwinas taip nešvariai žaidė jau trečią ar ketvirtą kartą. Vieną sykį jis man trenkė į mano genatalijas. Tai buvo kertinis momentas, kai mano kantrybė trūko“, – kalbėjo Cherry.

Paklaustas, kodėl, jo nuomone, Baldwinas taip su juo elgėsi, gynėjas metė akmenį ir į stratego Kemzūros daržą.

„Nesuprantu to. Viskas, ką ta dieną pamenu, buvo paskatinimai Baldwinui geriau gintis. Treneris Kemzūra skatino geriau gintis ir mane, bet aš nesusinervinau, kaip teigiama spaudoje, o netgi priešingai – tada mane gyrė dėl mano gynybinių sugebėjimų“, – kalbėjo dabar jau buvęs „Olympiakos“ žaidėjas.

„Kai treneris Kemzūra buvo trenerio asistentas, jis buvo puikus, – tęsė buvęs žalgirietis. – Jis skatino mus visus, tačiau, kai jis tapo vyriausiuoju treneriu, jis pasikeitė į visiškai kitą žmogų.“

Galiausiai Cherry prakalbo apie Kevino Punterio situaciją, kai šiam Kemzūra neberado vietos „Olympiakos“ gretose ir jis turėjo išvykti į Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Su Kevino įgūdžiais jis gali rungtyniauti bet kurioje Eurolygos komandoje, – teigė Cherry. – Punteris yra vienas geriausių taškų rinkėjų Eurolygoje. Beprotiška girdėti, kai sakoma, kad jis negali gauti žaidimo laiko. Man tai yra aboliuti beprotybė.“

Anksčiau buvo skelbiama, kad Cherry per pratybas susikibo su kitu legionieriumi Wade'u Baldwinu ir tai buvo pagrindinė 183 cm ūgio krepšininko atleidimo priežastis.

Cherry per 13 sužaistų mačų prestižiniame Senojo žemyno turnyre vidutiniškai fiksavo 5,4 taško, 2 atkovotų kamuolių ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką per 21 žaidimo minutę.

Jis į Pirėjų pagal trumpalaikį susitarimą atvyko praėjusių metų balandį, tačiau tarpsezonį abi pusės sukirto rankomis dėl naujo vienerių metų kontrakto.

Komentarai:
Vyšniai patylėt pats yra silpnas EURYGAI, gali bandyt kibire kokiam, bet komforto zona būtų turbūt CL 😅
2020-01-17
-7
Atsakyti
Ernestas
geriau i eurocupo komanda nei i oly
2020-01-17
-10
Atsakyti
Gėjus Remigijus Jakinevičius
ne daugiau dviejų, kaip teisingai gedvydas pasakė
2020-01-17
-7
Atsakyti
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-01-17
+4
Atsakyti
VaidasKLP
Willui reiktu ateiti pas fizruka i raudona parodija. Iskart butu sugniuzdytas moraliskai bei dvasiskai.
2020-01-17
+2
Atsakyti
Koganas
sits vyriokas tiktu visai Zydrioko valdomai komandai is paUtenas👹👺
2020-01-17
+5
Atsakyti
boheachea
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-17
-4
Atsakyti
djgaffer
Užgavo Cherry ambicijas tas atleidimas,tai pradėjo daugumą kaltint.Apie valdžią blogo nieko nesako,nes galvoja,kad gal dar kada sugrįž.Tai lieka ant trenerio išsiliet.Bet Kemzūra kaig tik yra tas,kuris savo žaidėjus užstoja.Neturi ką pasakyt Vyšniukas,tai geriau patylėtų.
2020-01-17
+17
Atsakyti
Ceska
Vainauskas tiesa sake, negali buti daug nibbu
2020-01-17
+3
Atsakyti
Che che.....
ne tik krepsini reikia mokytis zaisti, bet ir atitinkamai elgtis....🤔
2020-01-17
-7
Atsakyti
Persik
Jie visi iki vieno kalti, kad is vis lindo i ta srutu duobe. Oly - tai ne koks Zalgiris, kur priimami tik pasisvente krikscionys, o kiekvienas norintis gali bet kada pasiprases iseiti i kita kluba ir dar gauti "Thank You" plakata. I Oly tu eini, kai tau vienodai, kad atlyginima tau mokes galimai (tikriausiai) nesvariais pinigais. Ir aisku kaip be kasmetiniu dramu, kai net komandos draugai tave apkalbineja uz nugaros.
2020-01-17
+12
Atsakyti
Anonimas
matem ta tavo Punteri pries Zalgiri
2020-01-17
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.