Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio Jono Kazlausko sprendimu, šį vakarą Šiauliuose vyksiančiose rungtynėse su Australija ant parketo nepasirodys Robertas Javtokas, Deividas GailiusAdas Juškevičius ir Marius Runkauskas.

Susitikimas tarp lietuvių ir australų prasidės 19.30 val.

Šią savaitę tai bus jau antrosios komandų tarpusavio rungtynės. Trečiadienio vakarą Klaipėdoje vykusį pirmąjį mačą Lietuvos rinktinė laimėjo 80:68.

Tąsyk mačui nebuvo registruoti Javtokas, Žygimantas JanavičiusJonas Mačiulis ir Renaldas Seibutis.

Šį vakarą nežaisiantis Gailius pirmajame mače su australais per 19 min. pelnė 7 taškus, Juškevičius per 12 min. surinko 8 taškus, o 14 min. ant parketo praleidęs Runkauskas pelnė 2 taškus.

Komentarai:
to arturas97
i tema prie tavo rasliavu, Orelikas > D-Mo, Orelikas > Jankunas, Orelikas > Kleiza, Orelikas > Teodosic :D ar jau atsigavai po pliuxos pimpalu per snuki kai Oreliko net nepakviete i stovykla ? :D
2015-07-31
+7
Atsakyti
arturas97valanciunas>javtokas 100prockavaliauskas>javtokas 100procgudaitis>javtokas dabar matom ir tokia varianta


nu tai aisku.. dar nepamirsk runkausko, ar janaviciaus paminet - pagal tavo komentaru logika tai jie butu geresni centrai.. neveltuj tinklapio d*bilas esi
2015-07-31
+15
Atsakyti
Markasz
jei nepastebejai tai Janaviciaus protingesnes komandos isvis nedengia, ir vienas zaidejas gali eit padet kitiem, dvigubint ir t.t. visas komandos puolimas apsunkintas su juo. Net baudas meta kaip Shakilas. Bet Vasiliauskas dar blogiau, tai gal ta ir mato Kazlauskas ?
2015-07-31
+2
Atsakyti
Anonimas
save benkartu vadina :DDDD
2015-07-31
-4
Atsakyti
valanciunas>javtokas 100proc

kavaliauskas>javtokas 100proc

gudaitis>javtokas dabar matom ir tokia varianta
2015-07-31
+1
Atsakyti
to markasz
o tai ir is kazlausko turetu juokas eiti? butent jis pasake, jei ne janaviciaus trauma praejusiais metais, tai vietoj juskes greiciausiai jis butu lekes i cempa. jei treneris kazka jame mato, tai yra pagrindo manyt, kad kazka janavicius turi savo zaidime.
2015-07-31
-7
Atsakyti
asaŠiandien per varžybas tv3 puslpayje galima bus rasyti komentarus, o jie tiesioginiam etery skaitys juos..... nepamirskit parasyti, kažką kaip : Rainį lauk is komentatoriaus vietos !!!


vistik idomu, kiek lietuvaiciu bus pilietiskais ir nepasiduos oportunistiskoms televizijos sulu pinklems... komentatorius megejas - kuomentuos svarbiausia LT metu sporto ivyki. bet mum kas, mes LT gyvenam, galim didziuotis pries graikus, kad pragyvenam is 300 eur, tai negi cia mes dabar tarsim zodi del kasio
2015-07-31
+6
Atsakyti
Markasz
juokas ima su tuo Janaviciaus kisimu i rinktine :D rytfaniai vare ant vadybos kai ji paeme ir kai pratese kontrakta, o cia jau ir rinktinej tinkamas pasidare :D gynyba pas ji nebent lkl lygio, visokie Collinsai, Dixon tvarke ji kaip norejo. Puolime net dengt jo beveik nereik nes pats klisiausias gynejas pasaulyje :D nevertas net pakvietimo i rinktine.

Runkauskui 29 metai, zaide Neptuno kaip Mazeikos dubleris tai rinktinej nereikejo, zaide pas rumunus irgi nereikejo, ir net nebuvo jo tam kandidatu sarase su visokiais Orelikais, Girdziunais ir panasiais veikejais. Bet vos pasirase kontrakta su rytu iskart gavo kvietima ir net patapo rimtu kandidatu i vieta 12tuke :D itariu vel nesvarius ryto zaidimus, tokius kaip 2009 kai buvo nusodinti busimo cempionato ir dabartiniai lyderiai Maciulis, Kalnietis ir iskelti Jomantas, Lukauskis, Mazutis.

Gudaiciui irgi nera vietos rinktinej, yra trys ryskiai geresni centrai, o Pf is jo toks pat kaip Pf Javtokas ar Pf Valanciunas ir prastesnis nei Pf Kavaliauskas

Giedraitis dar nepasieke rinktines lygio

o del 12 vietos konkuruos Gailius su Juskevicium
2015-07-31
+3
Atsakyti
Mister_John gaidys
Ku-ka-rie-ku !

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-31
+5
Atsakyti
hentai
to asa

Tai pats ir parašyk. :)
2015-07-31
+6
Atsakyti
Big_Daddy3000JUSTIN DENTMON AGREES TO TERMS WITH BC ZALGIRIS KAUNAShttp://sundaytimesnews.com/news/1139


Pats si "sedevra" sukurpei ar patevis padejo, benkarte?
2015-07-31
+1
Atsakyti
asa
Šiandien per varžybas tv3 puslpayje galima bus rasyti komentarus, o jie tiesioginiam etery skaitys juos..... nepamirskit parasyti, kažką kaip : Rainį lauk is komentatoriaus vietos !!!
2015-07-31
Atsakyti
JUSTIN DENTMON AGREES TO TERMS WITH BC ZALGIRIS KAUNAS

http://sundaytimesnews.com/news/1139
2015-07-31
+11
Atsakyti
asa
Šiandien per varžybas tv3 puslpayje galima bus rasyti komentarus, o jie tiesioginiam etery skaitys juos..... nepamirskit parasyti, kažką kaip : Rainį lauk is komentatoriaus vietos !!!
2015-07-31
+1
Atsakyti
Markasz
jau arturka su panasiais veikejais gavo gero pliuxa pimpalu per snuki del areliko ir geco, bet ir po smugio atsistojo, persigrupavo ir toliau kisa savo kibiro autsaiderio dievukus i rinktine :D
2015-07-31
+7
Atsakyti
arturas97bendram vaizde gailius su juske gerai pasirode nes niekas neissiskyre,is milaknio buvo tikimasi visiskai kitokio zaidimo nes net gecas panasiai pasirodytu,runkauskas tas pats,giedraiciui reikia daugiau laiko o sabonio vaikas visiska parodija buvo, puse lkl lietuviu geriau pasirodytu--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Durniuk, tu ziuriu dar niekaip neatsigauni nuo praeito sezono kai istisai aukstinai sudrycio zaidejus,o niekinai Zalgirio tik kazkodel visos tavo prognozes taip ir liko sudo vertos nes Zalgirio medziai nusivale kojas i tavo atletus. Kiek arelika iskelei, o jis finaluose kartu su gecu visiska parodija bei sudo kruva. Tu aplamai geriau kitu parodija nevadins nes butent tikroji parodija ir yra tavo ies nevykeliu surinkta klounu kruva, kuri neveltui penkis sezonus nieko Zalgiriui padaryti negali.
2015-07-31
-2
Atsakyti
pasiziurejus Francu sudeti ir LT,tai i Francu sudeti nebent valanciunas patektu,kiti ne is tolo neatitinka francu lygio
2015-07-31
+10
Atsakyti
jyf
to arturas. aisku viena tu toks pat debilas kaip ir vlp. gal vienoj palatoj gulit.
2015-07-31
-6
Atsakyti
jyf
to arturas. aisku viena tu toks pat debilas kaip ir vlp. gal vienoj palatoj gulit.
2015-07-31
+12
Atsakyti
arturas97aisku viena kad sabonio sunusbus pirmas nurssytas--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Sabonio sunus bent jau i rinktine buvo pakviestas kai tuo tarpu tavo isreklamuotas arelikas net Kazlausko demesio nevertas.
2015-07-31
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.