Nuotr.: V. Mikaitis
Nuotr. V. Mikaitis

Kęstutis Kemzūra bent jau artimiausiu metu prie Lietuvos rinktinės vairo nestos. Tai pats strategas patvirtino bendraudamas su TV3 žurnalistu Sauliumi Nalivaika.

Paklaustas, ar su juo susisiekė LKF atstovai, Kemzūra teigė, jog ne.

„Ne, niekas su manimi susisiekęs nebuvo, bet aš nematau, kaip dirbdamas Eurolygos klube, galėčiau treniruoti rinktinę. Yra keli momentai: pasikeitė rinktinių formatai ir dabar dirbti tiek klube, tiek rinktinėje yra labai sudėtinga.

Norisi koncentruotis į vieną darbą ir padaryti jį kuo geriau. Nes jeigu reikia ir tą, ir tą, tai gana sudėtinga. Būdavo laikas, kai bandydavai derintis, bet tai – sudėtinga, nes gali mėginti atlikti kelis darbus, o gerai nepadarysi nė vieno. Tai geriau atsidėti vienam darbui. Kitas momentas, kai sezonas įtemptas ir esi užsienyje, tai vasarą, grįžus į Lietuvą, norisi pabūti su savais ir šeima“, – portalui „tv3.lt“ sakė Kemzūra.

LKF priversta toliau dairytis naujojo stratego, mat Kazio Maksvyčio į darbą su Lietuvos rinktinė neišleido jo klubas Permės „Parma“.

Komentarai:
GRB
Matosi kad saboninei federacijai jau senai yra nusišikt ant tos rinktinės jiems mavzaliejus dabar svarbiau
2019-10-31
Atsakyti
Kas gali paneigt
Kad troliai, kurie rasineja apie politika, nebuvo pajungti kritikuoti Adomaiti per visus kanalus, kad tas atsistatydintu. Ir Lietuva liktu be normalaus rinktines trenerio. Dabar tures samdyt kazkoki uzsienieti pirma karta Lietuvos istorijoje.
2019-10-29
-2
Atsakyti
Kosmosas
Pagal federacijos veiksmus ir poziuri tai pats Sabas stos uz rinktines vairo...
2019-10-29
-9
Atsakyti
jo...
Niekas neturi geresnių variantų už Adomaitį, net tie, kurie jį kritikavo dabar tyli
2019-10-29
+6
Atsakyti
Nežinai, kur rasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-10-29
+18
Atsakyti
Kam ta LKF reikalinga jai nieko nedirba. man jau viskas aisku treneris jau issrinktas. ir zmoniu nuomones nusispjauti.
2019-10-29
-8
Atsakyti
Ir taip aišku ,kad bus Butautas. Dabar tik studentus treniruoja.
2019-10-29
+10
Atsakyti
panzer
Pradeda nervint federacija, atrodo kad sedi ir nieko jiems nereikia, kazkokius krepsinio namus tik pabaigti iki pilnos laimes, pagrindine rinktine be trenerio, jaunimo rinktines kievienais metais vis prasciau atrodo, bet nieks apie nieka nesneka, jokiu uzduociu nestato, jokios sistemos, nieko.. Maksvyti treneriu norejo statyti tai net nesugebejo nieks su klubu pasneketi, kad ji paleistu ir kas kiek algos moketuir kaip viskas butu, aisku kad jie nepaleido nes nieks i juos nesikreipe, kartais atrodo kad ten laukiniai sedi..
2019-10-29
+2
Atsakyti
djgaffer
Nu tai OLY jo į rinktinę neišleistų,nes EL rungtynės per langus vyks.Tai LKF ir nesusisiekė,nes nėra tikslo.Kairiui tada rimtai siūlyti postą,kas belieka.
2019-10-29
+3
Atsakyti
PAČĖSAS TOMAS
Aš geriausias treneris, duokit man rinktinę. DONATAS MOTIEJŪNAS - lauki rinktinės treniruočių su manimi ? :)
2019-10-29
+16
Atsakyti
kunigas
Kad LKF nieko neveikia ne vien sitas atvejis parodo, kaip ir Brazdeikio atvejis, Nauseda sutiktu svarstyt del pilietybes, pats Brazdeikis irgi uz, o LKF net nepateike paraiskos. Del Kazio buvo aisku kad tai treneris kuris nesokineja pagal kazkienio dudele (kaip kai kurie) ir greiciausiai jis neparankus LKF. Einam su tokia krepsinio valdzia Lietuvos furbolo federacijos keliu.
2019-10-29
+7
Atsakyti
ZALGRYBIS
KAS TAVE IMS PRISIMINK KAIP TRNIRAVAI LIETUVOS RINKTINE 2009M??
2019-10-29
-26
Atsakyti
x
o jei rimtai tai manau LKF laukia ką pirma atleis Makvytį ar Kemzūrą . yra laiko dar .
2019-10-29
+15
Atsakyti
x
Chomičius yra
2019-10-29
-6
Atsakyti
Kuku
Nalivaika atsilupelis dar skambineja, trukdo treneri su savo idiotiskais klausimais. Tai ir taip aisku, kad treniruodamas Eurolygos kluba jis niekaip nesugebetu suderinti dvieju darbu ir niekas net nediskutuotu apie jo isleidima. Dabar dar per zinias susuks reportaza apie tai. :D Visai isnaglejes klapciukas.
2019-10-29
+12
Atsakyti
Ayo
Nu ir teisingai pasake. Cia FIBOS durni zaidimai su atrankinem sezono metu. Manau reikia samdytis treneri is uzsienio, bent jau atrankinems i olimpines, nes daugiau nieko nelieka, kad ir kaip bebutu geda kad nera kam treniruot. Jeigu FIBA galvoja kad jiems yra taip normalu tyciotis is krepsinio, tada belieka mum verstis kaip tik galim.
2019-10-29
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.