Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Oklahomos „Thunder“ generalinis vadybininkas Samas Presti yra tikras, kad jam ir jo komandai pavyks įtikinti Keviną Durantą pratęsti sutartį. Laisvuoju agentu už kelių savaičių tapsiantis krepšininkas bus geidžiamiausias šios vasaros žaidėjas NBA rinkoje.

„Turėsime galimybę susėsti ir pasikalbėti apie neįtikėtinai šviesią komandos ateitį, – kalbėjo Presti. – Kai tas pokalbis įvyks, tai bus dialogo, kuris tęsiasi paskutinius 8-9 metus, tęsinys. Tai bus proga prisiminti mūsų santykius ir pratęsti pokalbius, kuriuos turėjome praeityje.“

Durantas liepos 1-ąją pirmą kartą karjeroje taps laisvuoju agentu. Viešojoje erdvėje yra daugybė spėjimų apie galimą Duranto ateitį – nuo minčių, jog Durantas su „Thunder“ sudarys trumpalaikę sutartį iki pasvarstymų, kad jis kelsis į Rytų konferenciją, kur žymiai lengviau prasimušti į NBA finalą.

Presti tikisi, kad Duranto sprendimas bus greitas ir tai padės jo komandai susidėlioti darbus vasarą.

„Manau, kad jam reikia skirti laiko sau, atitrūkti nuo reikalų. Kevinas yra labai inteligentiškas ir subrendęs žmogus. Jis racionalus ir pasielgs taip, kaip geriausia jam. O mes, kai tik turėsime informaciją apie jo sprendimą, elgsimės atitinkamai ir būsime kaip įmanoma labiau pasiruošę“, – aiškino Presti.

Duranto vedama „Thunder“ šį sezoną buvo per vieną pergalę nuo NBA finalo, tačiau Vakarų konferencijos finale 3-4 nusileido „Golden State Warriors“.

Durantas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 28,2 taško, atkovodavo po 8 kamuolius ir atlikdavo po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
Liks OKC, dar jei kaskaip paimtu koki Conley tai isvis butu Op, nes jiem ko truksta tai dar 1 playmakerio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-06-07
-1
Atsakyti
eitų geriau į Wizards, tai bent laisvai finalus pasiektų.
2016-06-07
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.