Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Rytas“ antrą kartą iš eilės nusileido Utenos „Juventus“ ekipai, todėl savo poziciją po pralaimėjimo suskubo išsakyti Rolandas Jarutis.

„Ryto“ generalinio direktoriaus teigimu, sostinės komandai koją pakišo psichologinės problemos.

„Manau, kad pralaimėjimui daugiausiai įtakos turėjo psichologinės problemos. „Juventus“ yra klubas su gera komplektacija ir su gana neblogu biudžetu. Bet šiandieninis „Rytas“ neturi turėti jokių sunkumų žaisdamas prieš „Juventus“. Vakarykštis LKL rezultatas daug ką nustebino. Tikrai nesureikšminčiau prarastos antrosios vietos ir laukia daug rungtynių, todėl viskas susistatys į savo vietas“, – „Betsafe-LKL“ „Norfos studijoje“ kalbėjo Jarutis.

„Ryto“ direktorius taip pat pasisakė ir klubo legionierių tema, mat kol kas jie dar nerodo norėtų rezultatų.

„Lietuvoje yra labai daug tolerancijos legionieriams. Jie atvažiuoja ir kažko laukia. Lygiai tokia pati problema yra ir mūsų klube, nes laukiame, kol sužais. Bet jeigu žaidėjas nerodo rezultatų... Tikėtis kažko yra sudėtinga“, – kalbėjo Jarutis.

„Rytas“ ir „Juventus“ vasario 11 dieną susitiks Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio mače. Šioje tarpusavio serijoje triumfuos komanda, po dviejų rungtynių turėsianti geresnį įmestų ir praleistų taškų santykį. Šiuo metu „Juventus“ turi 4 taškų pranašumą.

Rolando Jaručio komentaras apie legionierius:

Komentarai:
M.Bronius
Jarutis "Rytas neturi jokių sunkumų žaisdamas prieš Juventus " Turi sunkumų ,Juv. žaidė 8 žaidėjais ,Rytas 11 žaidėjų,bet tiek Sirvydis,Blaževič.Giedraitis neatitinka to Juv. lygio .Sako negali nupirkti naujų žaidėjų,Jaruti atsakyk kiek iš tu 3,5 mln panaudojama treniariams ir visam personalui,naujų mašinų pikkimui ir kaip panaudoja gerokai mažesni biudžeta Juventus,Lietkab.,kuris šia savaite dar sugebėjo nupirkti du žaidėjus.Šakičius-alga 70 tukst.Bairstow-135 tukst.Holloway -180 tųkst.Štai kas kaltas,dėl tokio prasto žaidimo, blogas gautų pinigų panaudojimas,bloga vadyba.
2020-01-13
+5
Atsakyti
Donce
Jaruti nusileisk ant zemes zalgirio lokomotyvas senai nuvaziavo. Jus dabar ir esat butent juventuso, neptuno, lietiababelio lygio.
2020-01-13
-11
Atsakyti
Direktoriui
Taigi Adomaitis sakė, kad norėjo pakeitimų sudėtyje. Ar aš kažką sumaišiau? Tai daryk kažką, o ne kalbėk! Apgailėtinas, intrigantas.
2020-01-13
+12
Atsakyti
Diamantidis
Girdejot? Sukurta peticija fizruko ismetimui. Nezinia kas realiai ja sukure, bet paziurekit kaip ja Zalgirio fanai uzfludino😂😂 Lochuciai rytfaniai per tiek metu taip ir nesuprato kad juos butent Zalgirio fanai ir uztrolino nekesti Adomaicio😂😂😂 https://www.peticijos.lt/visos/75754/lai...
2020-01-13
+6
Atsakyti
a_White37
juokina :D tikejausi naiviai, kad kazkas pasikeis komandoje - gi ateina zmogus, mylintis Ryta.. bet vietoj pokyciu - tos pacios nesamones apie Eurolyga, kaip tipo tikslas musu :D, ir neadekvatus veiksmai - nukabininimas Saro portreto - turbut didziausias jarucio darbas komandoje :DDD komanda grynai Juventus lygio, klausia apie Lietkabeli, Neptuna vakar, kaip didziausius priesus, sitas apie Zalgiri sneka........ sita komanda - zlugusi
2020-01-13
+8
Atsakyti
mod123
jau seniausiai jis ta sneka, bet nieko nedaro ir nedarys, nes nera kisenej nieko, o kol dar europoj zaidzia tai tas jaunimas atejes tikrai nieko nepagelbes, ir geriau uz australa su juoduku tikrai neatrodys... Iskentes top 16 jei bepasiliks tik LKL tai turbut atleis situos du ir parsivadins ta jaunima, ir galesit sielvartaut po to, kad jaunimas tinginiai, nieko neparodo, juos dabar galetu iregistruot tik papratint prie LKL po biski duot minuciu ir ziureti kaip atrodytu, o ne rokiruot sudetimi.
2020-01-13
+8
Atsakyti
conttanre
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-13
-8
Atsakyti
alen
Kam išvis laiko komando australa ir amerikieti jau geriau iš Perlo paimtu Marčiulioni ir Tubeliui duotu minučiu.
2020-01-13
+11
Atsakyti
VaidasKLP
Nieko naujo. Parodija ir lieka tik parodija.
2020-01-13
-13
Atsakyti
Turi neturi tai nieko nereiškia. Kaip klubo vadovą galima suprasti jis priverstas laikytis tokios pozicjos nors tikriausiai ir pats suvokia realią padėtį. Rytule nieko pernelyg nesiskiria nuo Nevėžio JUVENTUS ar Pieno esminis faktorius tie ~3,1_3,5 mln biudžeto. Visai nesvarbu tai LA ar rytule žaidžia žaidėjai ne biudžetai ar viešieji ryšiai eik parodyk koks tu geras tada bus aišku. Po mūšio niekas kumščiais nemojuojama bent esi toks žlugęs kad nemoki pralaimėti
2020-01-12
+18
Atsakyti
Anonimas
Tiek Jarutis tiek Seskus yra 100 teisus jei kalbame apie legionierius. Pas mus jie tarsi sventos karves. Pvz paziurekit kokiais aukstais balais juos vertina basketnews po EL rungtyniu. Nors daznai jie atrodo blogiau uz vietinius. Toks kaip Hayes isvis net Pieno Zvaigzdese neissilaikytu. Landale ateme vieta is Birucio ir zaidzia tikrai prastai.
2020-01-12
+4
Atsakyti
Simas
Patinka man šitas ryto vadas, sako viskas gerai pas mus, pažiūrėsime gale sezono gal ketvirti liks ar tada irgi viskas gerai bus
2020-01-12
+11
Atsakyti
Jonas
adomaiti lauk
2020-01-12
+9
Atsakyti
Shadow
Kažkaip juokingai nuskambėjo tas iš Jaručio , atkreipiant dėmesį į tai , kad jau ne viena sezoną tarp Juvės ir Ryto vyksta atkaklios ir įnirtingos rungtynės. O bėdos tikrai ne psichologinės pas rytą. Komanda realiai neturi jokios vizijos, kalba viena o daro visai kita, vadovybė apgailėtina, žaidėjai suringti prastesni nei pas Lietkabelį , treneris silpnas.
2020-01-12
+23
Atsakyti
Anonimas
Tai jei sudetinga tiketis, tai nx jie reikalingi? tegul zaidzia jaunimas, jo tai turite talentingo ir net labai talentingo.. ar cia tikslai jusu jaunimui tokie, kad svarbiau NkL final4 ir jaunimo eurolyga laimeti???
2020-01-12
+16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.