Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ susitarus su Tyronnu Lue dėl darbo vyr. trenerio poste, aiškėja, kas talkins naujajam klubo vairininkui.

Chauncey Billups

Chauncey  Billups
Pozicija: PG
Amžius: 44
Ūgis: 191 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Denveris, JAV

Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbia, jog pirmuoju asistentu taps Chauncey Billupsas, kuris „Clippers“ marškinėlius vilkėjo bebaigiant krepšininko karjerą.

Tiesa, „IndyStar“ duomenimis, 44-erių NBA čempionas į Los Andželą kelsis tik tuo atveju, jeigu Domanto Sabonio atstovaujamame Indianos „Pacers“ klube nepraeis vyr. trenerio atrankos. 

Billupsas regimas kaip vienas iš galimų kandidatų. Pastaraisiais metais jis buvo sulaukęs pasiūlymų dirbti klubų administracijoje, anksčiau jį kvietėsi ir buvęs „Clippers“ strategas Docas Riversas.

Anot „IndyStar“, plačios „Pacers“ vyr. trenerio paieškos turėtų būti baigtos artimiausiu metu. Planuojama atsirinkti tris finalistus, kurie save pristatytų klubo vadovybei ir savininkams. Tarp tokių įvardijamas Hjustono „Rockets“ palikęs Mike'as D'Antoni.

Kitu nauju veidu „Clippers“ štabe taps Larry Drew, buvusio Klaipėdos „Neptūno“ legionieriaus Larry Drew jaunesniojo tėvas. 62-ejų specialistas pastaraisiais metais niekur nedirbo, o paskutinis jo etapas 2014-2019 metais Klivlando „Cavaliers“ gretose buvo vainikuotas NBA čempiono titulu.

Nuo 1992 m. trenerių dirbantis Drew plušėjo Los Andželo „Lakers“, Detroito „Pistons“, Vašingtono „Wizards“, tuometinės Naujojo Džersio „Nets“ ir Atlantos „Hawks“ štabuose.

Taip pat jam 2010-2013 m. teko treniruoti „Hawks“ bei trumpai vadovauti Milvokio „Bucks“ bei „Cavaliers“.

Komentarai:
Martis
Sabonis klubą pirko??? Kokioje lygoje žaidžia Sabonio klubas?
2020-10-17
-1
Atsakyti
Ceska
Sabas kluba nusipirko, mldc
2020-10-16
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.