„Žalgiris“ kitą sezoną greičiausiai bus jaunesnis nei šiemet
„Žalgiris“ kitą sezoną greičiausiai bus jaunesnis nei šiemet
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Į Kauno „Žalgirio“ direktoriaus postą sugrįžęs Paulius Motiejūnas kitą sezoną norėtų surinkti ne mažesnį nei 20 mln. litų biudžetą.

Vis dėlto Motiejūnas tinklalapiui kauno.diena.lt pripažino, kad klubui, kurio skolos šiuo metu siekia 25 mln. litų, surinkti minėtą pinigų sumą nėra realu.

Mintyse dėliodamas kito sezono kontūrus, direktorius teigė norintis išlaikyti komandos branduolį: „Viską diktuos finansinė situacija. Pasibaigus sezonui įvertinsime savo finansines galimybes ir tada spręsime.

Labai norėtume išsaugoti trenerį Joaną Plazą, kuris puikiai tvarkosi su komanda. Ypač žinant, koks permainingas šis sezonas.“

Jeigu pavyktų surinkti 10-15 mln. litų biudžetą, anot Motiejūno, „Žalgiris“ būtų jauna ir ambicinga komanda, kuri kovotų dėl LKL čempionų žiedų, o Eurolygoje siektų patekti į „Top 16“ etapą.

Nors Italijos žiniasklaida šiandien pranešė, kad Rimantas Kaukėnas sezoną gali baigti Kantu „Lenovo“ komandoje, Motiejūnas patikino, kad iš žaidėjo ir jo agento nesulaukė jokios informacijos.

Klubą neseniai paliko sporto direktorius Vitoldas Masalskis, tačiau Motiejūnas patikino, kad naujas darbuotojas į šias pareigas neieškomas.

Kauno ekipos direktorius teigė artimiausiu metu pasiūlysiantis daugiau galimybių sirgaliams tapti „Žalgirio“ garbės klubo nariais, kadangi sunkiu metu aistruolių palaikymas „Žalgiriui“ itin reikalingas.

Komentarai:
Is tu rimtesniu tikriausiai pasiliks Popovic, Jankunas, Javtokas (abu po traumu, tad ir kaina zema), McGrath ir Kuzminskas. I komanda turetu grizti Vene, patobulejes vaikis. Pridekime paskolinta jaunima ir viena/du legionierius ir gausime kito sezono komanda.
2013-04-12
+3
Atsakyti
ArM
Skaitai kai kuriuos komentarus ir supranti kokią įtaką padarė šis sezonas. Staiga visi patapo patricijais ir matai jau nebetinka jauna komanda, nes vėl 13 sezonų... O ką broliai mieli siūlot? Lįst į dar didesnes skolas, kol galiausiai areną parduos iš varžytinių už 100Lt? Patys matom koks minusas biudžete yra po šio sezono surinkto stiprios sudėties. Na, bet aišku pinigai ne savi, o žaidynės rengiamos tai liaudžiai, mums. Pyrago pavalgius, duonos nebesinori?

Dauguma besipiktinančių atrodo nežino ko patys neturi ką pasiūlyt. Jauna komanda netinka, iš LKL komandų surinkti lyderiai netinka. Ko jūs po velnių norit? Ar jūs ekonomikoj nesiorientuojat? Kaip galvojat kokia būtų Popovičiaus, Oliverio ar brolių kaina? Turbūt vien šių 4 žaidėjų kontraktų bendra suma yra visas kitų metų biudžetas. Pagal jūsų logiką jie žais, o kiti už maistą valgykloj?

Susitaikykit. Kitas sezonas bus sunkus. Stebuklų aš nesitikiu, kad Gasprom lygio investuotojas stebuklingai paimtų Žalgirį ir staiga visos skolos dingtų. Taip pat sunku įsivaizduoti, kad ir iš lietuvių kažkas puls remti, nes: a. Arenos teisių negaus, b. Pasiskelbus rėmėju kai kurie žurnalistai pasistengs išknisti viską kas tik įmanoma, c. minusas yra DIDELIS.

Susitaikykit: Plazos nebus, nes nelips į tą pačią balą antrą kart. Popovičiaus, Oliverio ir brolių nebus, nes neišsimokėsim. Veikiausiai nebus ir Javtoko su Kaukėnu, ties Kuzminsku klaustukas. Nesistebėčiau, kad tarkim ant naujų metų jis būtų už išpirką parduotas.

Pratinkitės prie Lipkevičių ir Footų, nes tiek tegalim sau leisti.
2013-04-12
-9
Atsakyti
TRUMPASSLIMASSRas tu pinigu ir normali investuotoja ir pripirks normaliu zaideju o svarbiausia kad Plaza islaikytu.apie plaza baikit sapnuot vaikai,su tokiu biudzetu ir skolom,po visu cirku jo neliks ne kvapo.treniruos rimta ispanu kluba,nes ir pats sakes yra,kad nori tevynej rimta kluba treniruot


teisingai , su tavi msutinku, pratems plaza si sezona zalgr. ir pabegs kita is jo, pamatysit, ner ir uz diidesni nei sio sezono atlyginima nepasiliks !! :DD
2013-04-11
+11
Atsakyti
ATIKarolis_EkspertasATIkesukazzzKito sezono Žalgirio komandoj galimi variantai be brangių žaidėjų:C-Javtokas, Bušma, Anisimovas ,KavaliauskasPF-Gudaitis, Klimavicius, Vasylius, Jankūnas jei už mažesne alga žaistųSF-Kuzminskas, Gailius, Lipkevičius, OrelikasSG- Gecevičius, Mažeika, Pocius, MilaknisPG-Juškevičius,Vasiliauskas, Čižauskasbaik lol, Javtokas belenkaip brangus, Pocius irgi. Jankunas taip pat EL lygo zaidejas. Apie juos Zalgiriui reiks pamirst nebent sukrapstys 10+mln litu biudzeta. Kuzia irgi stipriai patobulejes, ir manau sulauks ne vieno pasiulymo sia vasara.bet orelika i SF paimti jei butu galimybes tai reiktu ,visgi tikrai gerai losia,pocius tai jo tikriausiai per brangus,gecas manau ziauriai "atpiges" nes visai galima sakyti nelosia,ir aplamai idomu ar jis ir tu likusiu pinigu ar vertas,javtokas tai nzn kaina jo kritus gi tikrai bus,nes zaidimas jo tik prasteja,o siaip tai lietuviu sokiu tokiu visgi yra,paimkit is visu lkl klubu stipriausius lietuvius ir gausis padori komanda... manau didziausia investicija butu visu pirma Plaza,po to tikras PG,na aisku ir bandymas islaikyti kuzminska...Prienuose ir Milaknis gerai atrodo, bet tai nereiskia kad jis traukia iki EL lygio. Su Oreliku manau yra panasiai.


atsimink kad ir zalgirio biudzetas netraukia EL lygio
2013-04-11
+12
Atsakyti
Nesuprantu visų vaikų noro matyti Javtokėlį?kuriam moka algą ne pagal žaidimą.net Plaza jam daug minučių neduoda.

Ir per kurią vietą plius Javtokėlis jaunas?:)
2013-04-11
+16
Atsakyti
ATI
Deja bet bijau, kad kita sezono Popo pas mus nebebus :(. Manau pavargo jau zmogus, kai tik pasiraso sutarti, taip ir su finansais bedos prasideda Zalgiryje...
2013-04-11
-9
Atsakyti
Jau ruosia sirgalius kitam sezonui, darosi gaila situ jaunu vaikinu-kito sezono sviezias farsas...
2013-04-11
-2
Atsakyti
Manau Zalgiris pajegus surinkti jauna ir gan pajegia komanda. Nenusisnekekit su visokiais Orelikais, nepajegus jis zaisti Zalgiryje, gal dar butu galima apsvarstyti Gailiaus kandidatura, bet kam to reikia, kai yra jaunimas, kuris laukia savo sansa. Manau sudetis galetu butu tokia:

C -Javtokas(Darjusas)/ Footas/Kupsas

Javtokas arba Darjusas - kazka is ju butu galima islaikyti. Footas daug sansu negavo si sezona, bet manau pajegus zaisti daugiau, labai vaizdo negadina. Kupsui tai butu sansas irodyti, ar jis gali zaisti aukstesniam lygyje.

PF- Jankunas(Ksistofas)/Delasas?/Gudaitis

Butu puiku issaugoti Jankuna, bet nezinau, kiek tai realu butu. Taip pat dar galioja kontraktas su broliu, jei nelieka Jankunas, galbut butu galima prikalbint pasilikt Ksistofa. Didelis klaustukas del Delaso, zmogus tikrai stengiasi, bet galimybes jo tikrai ribotos. Manau reiktu isbandyti Gudaiti pagrindinej komandoj, tikrai talentingas aukstaugis, maciau nemazai jo rungtyniu, kryptingai su juo dirbant galima issaugint nebloga Eurolygos lygio zaideja.

SF - Kuzminskas(legionierius)/Lipkevicius/(Ulanovas, Vene, Butkevicius, Jogela, Dimsa)

Klausymas, ar lieka Kuzminskas, neaisku, kas jam paciam geriau butu... Jei nelieka, butinas legionierius. Lipkevicius nera super talentas, tikrai ribotu gabumu zaidejas, bet gali zaisti naudingai. Trecia pasirinkima rinkciausi is jau isvardintu zaideju. Sukviesciau visus i pasirengima sezonui ir treneris galetu pasirinkti viena zaideja.

SG - Popovicius(Gecevicius)/Delininkaitis?/(Ulanovas, Dimsa, Butkevicius)

Popovicius, gal ir kiek utopija, bet toks galetu buti optimistiskiausias variantas. Gecevicius taip pat nebloga kandidatura. Prie Delininkaicio didelis klaustukas, prastesne Popoviciaus versija, bet nelabai kazka is kitu lietuviu galima ipirkti. Na ir trecias pasirinkimas vel is jaunimo.

PG - McGrathas?/ Juskevicius/ Cizauskas(Grigonis)

McGrathas palieka nebloga ispudi kaip zmogus, bet kaip zaidejas dvejopa, daug abejoniu kelia jo sugebejimai vadovauti komandai, kartais jo zaidimas labiau primena atakuojanti gynejo, o ne izaideja. Del Juskeviciaus kaip ir viskas aisku, o trecia vieta vel kazkam is jaunimui.

Del trenerio, Plaza butu geriausias variantas, bet klausymas kiek tai realu. Jei ne, reiktu rast tinkama treneri, kuris noretu dirbti su jaunimu.

Manau tokia komanda butu realu surinkt uz 15 mln litu.
2013-04-11
+11
Atsakyti
ATI
Karolis_EkspertasATIkesukazzzKito sezono Žalgirio komandoj galimi variantai be brangių žaidėjų:C-Javtokas, Bušma, Anisimovas ,KavaliauskasPF-Gudaitis, Klimavicius, Vasylius, Jankūnas jei už mažesne alga žaistųSF-Kuzminskas, Gailius, Lipkevičius, OrelikasSG- Gecevičius, Mažeika, Pocius, MilaknisPG-Juškevičius,Vasiliauskas, Čižauskasbaik lol, Javtokas belenkaip brangus, Pocius irgi. Jankunas taip pat EL lygo zaidejas. Apie juos Zalgiriui reiks pamirst nebent sukrapstys 10+mln litu biudzeta. Kuzia irgi stipriai patobulejes, ir manau sulauks ne vieno pasiulymo sia vasara.bet orelika i SF paimti jei butu galimybes tai reiktu ,visgi tikrai gerai losia,pocius tai jo tikriausiai per brangus,gecas manau ziauriai "atpiges" nes visai galima sakyti nelosia,ir aplamai idomu ar jis ir tu likusiu pinigu ar vertas,javtokas tai nzn kaina jo kritus gi tikrai bus,nes zaidimas jo tik prasteja,o siaip tai lietuviu sokiu tokiu visgi yra,paimkit is visu lkl klubu stipriausius lietuvius ir gausis padori komanda... manau didziausia investicija butu visu pirma Plaza,po to tikras PG,na aisku ir bandymas islaikyti kuzminska...


Prienuose ir Milaknis gerai atrodo, bet tai nereiskia kad jis traukia iki EL lygio. Su Oreliku manau yra panasiai.
2013-04-11
-20
Atsakyti
SLIMASSRas tu pinigu ir normali investuotoja ir pripirks normaliu zaideju o svarbiausia kad Plaza islaikytu.


apie plaza baikit sapnuot vaikai,su tokiu biudzetu ir skolom,po visu cirku jo neliks ne kvapo.treniruos rimta ispanu kluba,nes ir pats sakes yra,kad nori tevynej rimta kluba treniruot
2013-04-11
+13
Atsakyti
rmdC-Javtokas, Kavaliauskas, + dar koks nors didelisPF-Delaš, KlimaviciusSF-Kuzminskas, Lipkevičius, OrelikasSG-Popovič (Gecevičius-Pocius)PG-Juškevičius, Čižauskas


su tokia sudetim tai nebent juokint europa
2013-04-11
-3
Atsakyti
kita sez bus mesa zalgiriukas,gaila lb.apie ambicijas tegu vaikam pasakoja,su tokiu juokingu biudzetu patranku mesa busim
2013-04-11
+2
Atsakyti
ATIkesukazzzKito sezono Žalgirio komandoj galimi variantai be brangių žaidėjų:C-Javtokas, Bušma, Anisimovas ,KavaliauskasPF-Gudaitis, Klimavicius, Vasylius, Jankūnas jei už mažesne alga žaistųSF-Kuzminskas, Gailius, Lipkevičius, OrelikasSG- Gecevičius, Mažeika, Pocius, MilaknisPG-Juškevičius,Vasiliauskas, Čižauskasbaik lol, Javtokas belenkaip brangus, Pocius irgi. Jankunas taip pat EL lygo zaidejas. Apie juos Zalgiriui reiks pamirst nebent sukrapstys 10+mln litu biudzeta. Kuzia irgi stipriai patobulejes, ir manau sulauks ne vieno pasiulymo sia vasara.


bet orelika i SF paimti jei butu galimybes tai reiktu ,visgi tikrai gerai losia,pocius tai jo tikriausiai per brangus,gecas manau ziauriai "atpiges" nes visai galima sakyti nelosia,ir aplamai idomu ar jis ir tu likusiu pinigu ar vertas,javtokas tai nzn kaina jo kritus gi tikrai bus,nes zaidimas jo tik prasteja,o siaip tai lietuviu sokiu tokiu visgi yra,paimkit is visu lkl klubu stipriausius lietuvius ir gausis padori komanda... manau didziausia investicija butu visu pirma Plaza,po to tikras PG,na aisku ir bandymas islaikyti kuzminska...
2013-04-11
+13
Atsakyti
ATI
kesukazzzKito sezono Žalgirio komandoj galimi variantai be brangių žaidėjų:C-Javtokas, Bušma, Anisimovas ,KavaliauskasPF-Gudaitis, Klimavicius, Vasylius, Jankūnas jei už mažesne alga žaistųSF-Kuzminskas, Gailius, Lipkevičius, OrelikasSG- Gecevičius, Mažeika, Pocius, MilaknisPG-Juškevičius,Vasiliauskas, Čižauskas


baik lol, Javtokas belenkaip brangus, Pocius irgi. Jankunas taip pat EL lygo zaidejas. Apie juos Zalgiriui reiks pamirst nebent sukrapstys 10+mln litu biudzeta. Kuzia irgi stipriai patobulejes, ir manau sulauks ne vieno pasiulymo sia vasara.
2013-04-11
+7
Atsakyti
MP1
jo, noretu islaikyti Plaza...

tam yra salygos - 1) atsiskaityti su juo uz si sezona (pilnai, o ne "pagal galimybes"); 2) Plazai reikia "idomios" ir ambicingos komandos. Jei surinks koki nors jaunima, kam Plazai reikia tu "issukiu"? Jis normalia komanda gali gauti su savo autoritetu.
2013-04-11
-2
Atsakyti
ATI
SLIMASSRas tu pinigu ir normali investuotoja ir pripirks normaliu zaideju o svarbiausia kad Plaza islaikytu.


tu kazka zinai daugiau negu as ar Motiejunas? As skaiciau Motiejuno interviu, ir tikrai nepanasu kad jis trykstu tokiu optimizmu kaip tu.
2013-04-11
+19
Atsakyti
ATI
skaiciau visa interviu Kauno dienoje. Zalgiriui kita sezona nieko gero nesisviecia :( . Kaip surpatau ir si sezona su remeju paieskom yra liudna situacija, visi tik kalba kalba, o konkretumo ir ner.
2013-04-11
-15
Atsakyti
Ras tu pinigu ir normali investuotoja ir pripirks normaliu zaideju o svarbiausia kad Plaza islaikytu.
2013-04-11
-7
Atsakyti
Kito sezono Žalgirio komandoj galimi variantai be brangių žaidėjų:

C-Javtokas, Bušma, Anisimovas ,Kavaliauskas

PF-Gudaitis, Klimavicius, Vasylius, Jankūnas jei už mažesne alga žaistų

SF-Kuzminskas, Gailius, Lipkevičius, Orelikas

SG- Gecevičius, Mažeika, Pocius, Milaknis

PG-Juškevičius,Vasiliauskas, Čižauskas
2013-04-11
-1
Atsakyti
Asteriksas_VLP_Nu jo, dar sako, kad tipo pas juos kazkokios finansines problemos ir t.t. , taciau 20 limonu nori susirinkt. Visada zinojau, kad net su finansinemis "problemomis" Zalgiris yra turtingesnis uz Ryta. Tad nereikia cia klijuot atmazkiu busimiems netiketumams (jeigu tokie ir bus). Vistiek Rytas yra zymiai sunkesneje situacijoje.Viskas yra kiek paprasciau.Zalgiris yra atviras ,Rytas paprasciausiai taip nemoka,viskas yra slepiama,niekas ner aisku,visur skelbiama kiti skaiciai.Vien tas faktas,kad Seibuti ir Samardzinski perpirko is ''Galatasaray jau rodo kad nera mazas biudzetas kiekvienais metais.


Genijus :D Nei Seibutis, nei makedonas nežaidė Galatasaray. Abu žaidė Edirnės "Olin Genclik Spor".
2013-04-11
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.