Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ NBA rungtynėse nusileido Memfio „Grizzlies“ ekipai, tačiau Kalifornijos klubo vedlys LeBronas Jamesas užfiksavo istorinį pasiekimą.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
10,3
Pataiko: 10,3
Taiklumas: 33,8%
Vieta lygoje: 20
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: LeBron James

Pralaimėtame mače LeBronas atliko 11 rezultatyvių perdavimų ir tapo pirmuoju žaidėju NBA istorijoje, kuris yra tarp dešimties rezultatyviausių ir daugiausiai rezultatyviausių perdavimų atlikusių žaidėjų.

Karalius rezultatyvių perdavimų sąraše į 11-ąją vietą nustūmė Andre Millerį. Tarp daugiausiai taškų istorijoje pelniusių krepšininkų NBA žvaigždė užima 5-ąją poziciją.

Puolėjas dvikovoje su „Grizzlies“ surinko 79-ąjį karjeros trigubą dublį bei į 6-ąją vietą šiame sąraše nustūmė Wiltą Chamberlainą.

Tiesa, tokie asmeniniai pasiekimai LeBrono nuotaikos nepagerino. „Lakers“ žvaigždė po dar vieno pralaimėjimo negailėjo karčių žodžių komandos draugams.

„Per pastaruosius metus visi čia priprato prie pralaimėjimų, o aš nesu prie jų pratęs. Aš niekada nesijausiu gerai pralaimėdamas. Mes turime atlikti savo darbą. Jeigu kažkas tave blaško atlikti savo darbą, tai nėra tau tinkamas klubas“, – nepasitenkinimo neslėpė LeBronas.

„Lakers“ su 29 pergalėmis ir 31 pralaimėjimu žengia 10-oje Vakarų konferencijos vietoje.

Kalifornijos klubas paskutinį kartą į atkrintamąsias pateko 2013-aisiais.

 

Komentarai:
Tiesa
Eilinė gėdinga karalienės diena. O su gynyba, tai išvis, harden\'as jau antroj vietoj, dabar Lebron nebent karalius prasčiausių gynybos žaidėjų karalystėj. Tokio nevykėlio gynyboj žaidėjo kaip Lebronas, dar reiktų paieškot... Visiškai nesusigaudo. Ta prasme Jaska išprotėtų ir iškart ant suolo bei viso gero būtų!!!
2019-02-26
+8
Atsakyti
J
cia dar per gera pvz imetei, jis visas rungtynes dar baisiau ginasi, timsliau visai nesigina, tik vienas eina po kase kad suririnkt atsokusius kamuolius, visiskai apgailetinas ir pervertintas zaidejas
2019-02-26
-2
Atsakyti
mhm
paziurekit patys lebrono playfonu gynyba plius pramete bauda gale kaip visad ir visus nesamoningus tritaskius is 8 ar 9 metru per rankas paskutine minute ,manau sitas rugtynes pralose sikart jis o ne komanda,maziau tegu kaltina kitus pats zinojo kur eina,ejo del sloves tai va gi daugiau laiko be playfonu tures gales holyvude filma sukt juk bus space jam 2 uz orginala tu metu vistiek geriau nebus.
2019-02-26
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.