Nuotr.: krepsinionamai.lt
Nuotr. krepsinionamai.lt

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vadovas Žydrūnas Vilenčikas kartu su kitų komandų atstovais praėjusią savaitę lankėsi Kinijoje, Donguano mieste.

Čia jie iš arčiau susipažino su pasaulio čempionato pirmojo etapo H grupės arena, viešbučiu, kuriame gyvens komandos, treniruočių bei kitomis sąlygomis.

„Viešbutis Donguano mieste yra aukštos klasės, komandos bus apgyvendintos atskiruose aukštuose. Jame yra treniruoklių salė, kuri dalyviams veiks 24 valandas per parą. Nuo viešbučio iki arenos kelionė autobusu truks apie 20 minučių. Arena talpina apie 16 000 žiūrovų, joje šiuo metu renovuojamos treniruočių ir treniruoklių salės.

Komandoms prieš rungtynes, pagal poreikį, apšilimui bus suteikiamos atskiros krepšinio ir treniruoklių salės, kurios yra toje pačioje arenoje. Matosi, kad organizatoriai stengiasi kuo geriau pasiruošti šiam renginiui ir kol kas viskas vyksta sklandžiai“, – krepsinionamai.lt teigė Kinijoje viešėjęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vadovas Žydrūnas Vilenčikas.

Nuotr. krepsinionamai.lt

Į pirmąją treniruočių stovyklą Palangoje lietuviai susirinks liepos 22 dieną, o pasirengimo cikle sužais 9 kontrolines rungtynes.

Pirmasis kontrolinis mačas vyks rugpjūčio 2 d. Pamplonoje, kur Lietuvos rinktinė susitiks su Ispanijos komanda. Lietuvoje rinktinė sužais du kontrolinius mačus – rugpjūčio 4 dieną su Suomijos rinktine Klaipėdoje ir rugpjūčio 12 dieną su Serbija Kaune.

Pasiruošimo etapą lietuviai užbaigs Seule (Pietų Korėja), kur dalyvaus keturių komandų tarptautiniame turnyre ir susitiks su šeimininkais bei Angolos ir Čekijos rinktinėmis.

Pasaulio čempionato grupės kovas lietuviai žais Donguano mieste, o pirmoji dvikova lauks su Senegalo rinktine (rugsėjo 1 d.), antrose rungtynėse krepšininkai išmėgins jėgas su Kanados ekipa (rugsėjo 3 d.), o grupės kovas baigs akistata su Australijos rinktine (rugsėjo 5 d.).

Nuotraukos iš vizito Kinijoje:

Nuotr. krepsinionamai.lt

Nuotr. krepsinionamai.lt

Komentarai:
Nori rasti moterį, vieną naktį? Sveiki atvykę į >>>> www.Sexcoss.Com
2019-05-04
-3
Atsakyti
Anonimas
Taip patirs fiasco ir ne del to,kad treneris prastas,bet musu rinktinei jokiu sansu ,nes mes silpnesni pagsl zsidejus
2019-05-03
-6
Atsakyti
Antanas
adomaicio lavonai vistiek patirs fiasko. net pries senegala neturi sansu
2019-05-03
+1
Atsakyti
Sužais kelias varžybas ir namo
2019-05-03
-1
Atsakyti
Anonimas
daug fotkiu
2019-05-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.