Vienuoliktoje antrojo „WikiŠliks“ sezono serijoje dėmesys bus skiriamas Vilniaus „Rytui“ ir šio klubo legendoms.

Šiame epizode išvysite Roberto Javtoko galingus dėjimus, Jono Kazlausko emocijas, aršius komandos aistruolius bei akimirkas iš sostinės klubo dvikovų su Kauno „Žalgiriu“.

Laidos vedėjas Giedrius Šlikas taip pat išklausė žiūrovų prašymų bei priminė apie 2004-aisiais įvykusį incidentą, kuomet rungtynes sutrikdė ant parketo pasirodžiusi pusnuogė žiūrovė.

„Įdegusi, kad būtų, dabar labai balta“, – paklaustas, kaip patiko mergina komentavo Arvydas Sabonis.

Be visa to, turėsite galimybę išvysti, kaip atrodo gražiausių 1999-2000 m. LKL sezono epizodai, kurie buvo įgarsinti pasitelkiant NBA garso takelį. Taip tuometinio „Lietuvos ryto“ žaidėjai tapo Scottie Pippenais arba Larry Hughesais.

Praėjusią savaitę prašėme įvardyti krepšininką, pataikiusį metimą su sirena iš itin tolimos distancijos. Teisingas atsakymas – legendinis vidurio puolėjas Sofoklis Schortsanitis. 

Sveikiname teisingai po „YouTube.com“ įrašu pasisakiusį Dainių Ambrulevičių ir kviečiame jį susisiekti su mumis el. paštu info@basketnews.lt. Žaidimo laimėtojui atiteks „BasketNews.lt“ marškinėliai.

Dešimtoji serija:

Komentarai:
a_White37
vasaros cempionai :DD blem, duoda Giedrius ;D
2020-08-27
-5
Atsakyti
juokas
juokas juokais, bet tas lkl top 10 su nba garsais ir amerikieciu pavardem vistiek geriau skamba nei dabar 2020 tie mediniai tiskeviciaus bajeriai igarsinant lkl rubrikas
2020-08-27
+2
Atsakyti
gripas
atsakymas - Romanas Safronovas.
2020-08-27
-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.