Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
„Lietkabelio“ sirgaliai Nuotr.: Fotodiena.lt
Omari Johnsonas Nuotr.: Fotodiena.lt
Mindaugas Kačinas Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
„Lietkabelio“ sirgaliai Nuotr.: Fotodiena.lt
Omari Johnsonas Nuotr.: Fotodiena.lt
Mindaugas Kačinas Nuotr.: Fotodiena.lt

Foto galerija

Mindaugas Kačinas
Lorenzo Williamsas
Mindaugas Girdžiūnas
Tadas Rinkūnas
„Lietkabelio“ sirgaliai
Kšištofas Lavrinovičius
Kazys Maksvytis
Simas Galdikas
Benas Madgenas
Larry Drew
Gintaras Leonavičius
Omari Johnsonas
Omari Johnsonas
Jurica Žuža ir Gintaras Kadžiulis
„Neptūno“ sirgalius
Žygimantas Skučas

Panevėžio „Lietkabelis“ ir toliau išliko neįkandamu riešutu Klaipėdos „Neptūnui“. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate antrą kartą šiame sezone nugalėjo Lietuvos vicečempionus.

„Gynyboje sužaidėme solidžias rungtynes. Šiek tiek neramina, kad komanda banguoja. Šiandien laikėmės plano, nepanikavome. Malonu laimėti prieš „Neptūną“, kuris yra geroje formoje. Jų namų arenoje leisti pelnyti tik 67 taškus, manau, yra geras rezultatas“, – apie rungtynes pasakojo Maksvytis.

Jimmy Baronas pelnė 22 taškus, tačiau pataikė tik 7 metimus iš 20. Nepaisant to, Maksvytis gynyba prieš šį snaiperį nebuvo patenkintas.

„Pirmoje pusėje jis mus nubaudė ir grąžino intrigą. Antroje pusėje pakeitėme gynybą, galbūt baudė šiek tiek mažiau, tačiau vistiek baudė. Turėjome kažką aukoti, o tai mums padėjo laimėti rungtynes“, – mintimis dalijosi „Lietkabelio“ strategas.

Tiek Simas Galdikas, tiek Kšištofas Lavrinovičius greitai prisirinko pražangų ir tai sukėlė papildomą Maksvyčio galvos skausmą.

„Rotacijoje dar turėjome Darjušą Lavrinovičių, tačiau jis dar nėra geriausioje formoje. Nutarėme žaisti mažesne rotacija, bet iš bėdos būtų žaidęs ir Darjušas“, – teigė Maksvytis.

„Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis teigė, kad rungtynes nulėmė itin prastai susiklosčiusi pradžia, kuomet panevėžiečiai susikrovė dviženklę persvarą.

„Davėme jiems susikrauti persvarą. „Lietkabelis“ yra veteranų komanda. Jie yra žaidę rinktinėse ir moka rungtyniauti turint persvarą. Jie tai darė labai gerai ir neleido mums priartėti iki tokio momento, kad galėtumėme perlaužti rungtynes. Mūsų problema, kad prametėme 9 baudos metimus ir 20 tritaškių metimų. Mes pralaimėjome keletą mikrodvikovų, kurias akcentavome, kad negalime pralaimėti“, – apie rungtynes pasakojo „Neptūno“ strategas.

Šį kartą uostamiesčio komanda nesulaukė nė vieno iš savo įžaidėjų pagalbos – Mindaugas Girdžiūnas pelnė 3 taškus ir surinko 3 naudingumo balus, o Larry Drew pelnė 4 taškus, tačiau surinko minus 1 naudingumo balą.

„Mums jų trūko. Nuo spalio pradžios deklaruojame, kad kiekvienos rungtynės yra svarbiausios. Dabar galbūt atėjo psichologinis nuovargis po kelionių. Nenoriu teisinti žaidėjų. Dabar pralaimėjome, bet turi įvykti reakcija. Turime išsianalizuoti, pakalbėti individualiai. Mes nesame ta komanda, kuri gali laimėti, kuomet išmetame 25 tritaškius, įmetame 5 ir juos pataiko tik vienas žaidėjas. Mums reikia visų indėlio“, – apie pralaimėjimo priežastį kalbėjo Adomaitis.

Trenerių komentarai:

Komentarai:
jur
Siuo metu geriausias treneris dirbantis Lietuvoje yra Maksvytis , tiesiog sugriove visus Neptuno planus sioms rungtynems
2016-11-20
-7
Atsakyti
AA
Dziugu uz kazį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-20
Atsakyti
pasiseke Paneveziui
Adomaitis jau išaugo Neptuno marškinelius,reikia keltis jam i aukštesni lygi,per silpna jo dabartine komanda,todel pilnai niekaip negali jis atsiskleisti,na bet vasara zmogelis su rinktine turetu visiems parodyti kas yra kas!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-20
-20
Atsakyti
savas
Kazy, taip ir toliau valdyk, vesk link pergalių, o mes kaifuosime ir remsime. Žinok mūsų daugės :)
2016-11-19
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Klaipėdos Neptūnas
Panevėžio Lietkabelis
41%
26/64
Metimai iš žaidimo
51%
23/45
36
Atkovoti kamuoliai
31
14
Rezultatyvūs perdavimai
18
7
Perimti kamuoliai
6
53%
10/19
Baudų metimai
83%
24/29
54%
21/39
Dvitaškiai
59%
16/27

Rungtynių žaidėjai

Jimmy  Baron
22 PTS
7/20 FG
3/3 FT
Mindaugas  Lukauskis
16 PTS
5/8 FG
4/4 FT
Jerai  Grant
7 REB
3 DREB
4 OREB
Mindaugas  Lukauskis
6 REB
6 DREB
0 OREB
Jimmy  Baron
4 AS
1 TO
33 MIN
Lorenzo  Williams
5 AS
2 TO
27 MIN
Jerai  Grant
22 EFF
67% 2P%
- 3P%
Mindaugas  Lukauskis
21 EFF
100% 2P%
40% 3P%