Nikola Mirotičiaus karjera nebūtinai gali pasukti į Čikagos „Bulls“ ekipą
Nikola Mirotičiaus karjera nebūtinai gali pasukti į Čikagos „Bulls“ ekipą
Nuotr. AFP-Scanpix

Madrido „Real“ lyderis Nikola Mirotičius gali atsidurti ne Čikagos „Bulls“ klube, kaip dažnai yra teigiama, o prisijungti prie Ricky Rubio Minesotos „Timberwolves“ ekipos, skelbia JAV žiniasklaida.

Manoma, kad būtent „Bulls“ komanda yra rimčiausia pretendentė įsigyti Keviną Love'ą, kuris yra pareiškęs norą palikti „Timberwolves“ klubą. Čikagos ekipa Love'ui gali pasiūlyti tai, ko šis siekia – galimybę kovoti dėl NBA čempionų žiedų.

Spėjama, kad „Bulls“ pasinaudos galimybe vasarą atleisti Carlosą Boozerį. Tai dar labiau padidintų tikimybę įsigyti „Timberwolves“ lyderį. Taip pat manoma, kad Čikagos ekipa „Timberwolves“ mainais į Love'ą gali pasiūlyti Tajų Gibsoną bei teises į Mirotičių.

Neseniai „Bulls“ klubas pareiškė, kad net neabejoja, jog netolimoje ateityje juodkalnietis kelsis į NBA.

Komentarai:
Zjb
CHI out from contenders list....
2014-05-20
+2
Atsakyti
Aišku gaila jei teks Gibson atsisakyt.
2014-05-20
-2
Atsakyti
to Jay-ZJei Love paims tai Anthony ne... Tures kapeiku tik vienam. Gaila labai butu jei Gibsona prarastu. Geriau kazka is geru SG ar SF paimtu...


Manau, kad užtektų dar ir vienam tikrai geram SF ar net tam pačiam Anthony, nes atleidus boozer sutaupytų 16mln + dar Gibson 9mln. O sezone iškeistad deng dar atlaisvino algų kepurę, taigi realūs šansai imt Love ir tikrai gerą SF-SG :)
2014-05-20
+4
Atsakyti
LithuaniaBasketballMhm, Bulls gali pasiulyti kovoti del NBA ziedu. Nebent cia turima omenyje pirmaji PO rounda, max antra.


Nejuokink tiktai :D
2014-05-20
-6
Atsakyti
to Jay-Z
Jei Love paims tai Anthony ne... Tures kapeiku tik vienam. Gaila labai butu jei Gibsona prarastu. Geriau kazka is geru SG ar SF paimtu...
2014-05-20
+2
Atsakyti
Melo, Love, Noah, Rose jei atsigaus, rimtas big four.
2014-05-20
-2
Atsakyti
Bybe
tu
2014-05-20
-1
Atsakyti
ggg
dusk, nevykeli
2014-05-20
-6
Atsakyti
Mhm, Bulls gali pasiulyti kovoti del NBA ziedu. Nebent cia turima omenyje pirmaji PO rounda, max antra.
2014-05-20
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.