Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kitas Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas bus renkamas iš trijų kandidatų.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį baigėsi terminas, iki kada asociacijos nariai galėjo iškelti asmenų kandidatūras. LKF tinklalapiui BasketNews nurodė sulaukusi trijų paraiškų.

Visi pretendentai apie savo dalyvavimą skelbėsi viešai: LKF prezidento posto siekia Ramūnas Butautas, Vydas Gedvilas ir Robertas Javtokas.

Pastarojo komanda dar nebuvo pristatyta, bet pagrindiniai asmenys – viešai žinomi.

Tarp jų – legendinis treneris Jonas Kazlauskas, prodiuseris ir vienas žinomiausių Lietuvos žurnalistų Edmundas Jakilaitis, skambėjo ir SEB banko prezidento pavaduotojo Aivaro Čičelio pavardė.

Gedvilas ir Butautas komandas skelbė viešai. Prie Butauto jungiasi antrąją LKF prezidento kadenciją baigiantis Arvydas Sabonis, LKL prezidentas Remigijus Milašius ir RKL vadovas Vaidas Jurgilas.

Gedvilas kandidatuoja savo sudėtyje subūręs Rūtenio Paulausko, Ilja Laurso, krepšininkės Gintarės Petronytės, trenerio Valdemaro Chomičiaus ir Mindaugo Balčiūno kompaniją.

Pastarasis 2007-2013 m. LKF užėmė generalinio sekretoriaus pareigas.

LKF prezidento rinkimai vyks rugsėjo 7 dieną. Balsavimo teisė priklauso 136 asociacijos nariams.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Galvotas
Pas Butautą vien prezidentai komandoje, išskirus patį Butautą. Sabas pasimokė iš Putino - pastatys Butautą o pats ir toliaus vadovaus... Prezidnetinis žaidimas, o ne krepšinio federacija.
2021-07-26
-3
Atsakyti
POLITIKUi KELIA
Renkam Politikieriu. Nors nieko gero nepadarys, bet nors pajuokins. Politikas pazades ka nors, dar ta biznieriu Balaciuna paims, bizni pasuks, majonezo uzhpirks, azijiechius pamokins ir paims ish ju doleruku. Noreciau pamatyti ta, kuri is visur ismete, ta buvusi darbieti, zhalieti, o dabar kuris i krepshioka uzhsimane. Senai cirko nebuvo letuvoje.
2021-07-25
-1
Atsakyti
Butauto saika tai grynai ta pati chebra kuri yra iki siol ir taip sekmingai privadovavo, kad Lietuvos rinktines visuose amziuose atrodo labai prastai. Gedvilu nelabai pasitikiu bet ant popieriaus jo komanda atrodo geriausiai. Javtokas islieka nezinomuoju.
2021-07-25
+6
Atsakyti
Anonimas
Vat kaip idomiai cia viskas sukasi. Taigi Sabas su Kazlu , ta pati sutve.
2021-07-25
-3
Atsakyti
Tomas
Komandos aiškios. O komandų planuojami darbai?
2021-07-25
+10
Atsakyti
Anonimas
Už Javtoko komandą.
2021-07-25
+3
Atsakyti
Anonimas
tie kurie komentuojat kad Balčiūnas yra mldc, tai turbūt nėra tekę susidurt su juo.
2021-07-24
+2
Atsakyti
che
Kazlausko paskutinis nuopelnas -50 taškų prieš ispanus.
2021-07-24
Atsakyti
gedvilas turi balciuna kuris yra puikus vadybininkas, turi ilja laurs kuris galima sakyt lietuviskas zukerberg, apie vyru krepsini patarines paulauskas ir chomicius, o moteru krepsini bandys atgaivint legendine petronyte. kadangi kaukenas nejo, gedvilo kandidatura butu geriausias variantas kadangi like du tai ta pati sena kavianska chebra kuri valde iki siol. ir kazlauska reikia stumt toliau nuo valdymo nes tai ka turim dabar, tai ir jo nuopelnas todel keistai atrodo kai i rinkimus eina zmogus tiek metu formaves krepsinio politika. na o apie butauta ir saboni geriau net nekalbet, milasius su siaudine lkl mega vadybininkas
2021-07-24
+4
Atsakyti
Anonimas
Butauto komanda, visi kurie eina i viena pirtele
2021-07-24
+1
Atsakyti
Anonimas
idomu ar bus nors vienas kuris bandys sugrazint klubini krepsini federacijoms
2021-07-24
-1
Atsakyti
gedvilo komanda tai tragedija :D jeigu ji dar isrinks...arba butauta...kad tik nebutu kaip JAV kai bidena isrinko. ale koks vertas sitokio posto, pasak spaudos.
2021-07-24
+1
Atsakyti
Anonimas
Tai va, toliau Lietuvos krepsinyje tesis krachas. Nei vieno normalaus kandidato.
2021-07-24
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.