Komentarai

1 2 3 4  »
Taigi kaip ir praeitais metais simboliškai paklausiu - kas turėtų pasiimti titulus? Mano nuomone

MVP - KD/Melo

Improved - manyčiau Paul George arba taspats JR.

Rookie - be didesnės konkurencijos D.Lillard

Defensive - manau tai būtų Noah arba Duncan

Sixth Man - JR Smith

Coach - Indiana/Denver
2013-04-05
-2
Atsakyti
TDaY
MVP - Kobe

Improved - Clark

Rookie - Sacre

Defense - Metta

Sixt Man - Steve Blake

Coach - D Anthony
2013-04-05
+4
Atsakyti
Anonimas
MVP - Lebronas

Improved - Asik

Rookie -Valanciunas

Defense - Howard

Sixt Man - JR

Coach -Paceriu treneriui
2013-04-05
-8
Atsakyti
ShL
James - pats lengviausias pasirinkimas, LBJ. Gali visa likusi reg. sezono gala nezaist, MVP jau jo. 27 game winning streak. Ir kruva jo rekordu si sezona. Taip pat puiki statistika ir ypac taiklumas 56 percent fg, 26.9 point 8.1 rebounds 7.3 assists.

Improved - Hardenas, vyrukas si sezona gavo proga atsiskleisti. Pelno 10 tasku daugiau nei praeita sezona OKC gretose. Dar pries sezona visi ekspertai nurase Rockets, ir ivardijo juos kaip vienus is lygos autsaideriu, o jis juos pakele i puiku lygi.

Rookie - dar vienas labai lengvas pasirinkimas D. Lillard. Vienas is NBA analitiku twitteri buvo papostines zinute "jei kas pries sezona butu pasakes, kad D. Lillardas taps Rookie of the Year, buciau juokiasis tiesiai jam i veida".

Defensive - Noah gaus si apdovanojima. Taciau pats noreciau ji duoti Duncanui.

Sixth Man - J.R. Smith. Jeigu dar pries savaite kilo daug abejoniu del sio awardo, ypac i ji kesinosi Jamal Crawfordas ir J. Jack, tai po triju is eiles Smito 30 point runtyniu nuo suolo jis si apdovanojima uzsidirbo.

Coach of the Year - cia pats sunkiausias manau sprendimas. Favoritu ivardyciau Popoviciu, o del ispudingo Majamio zaidimo gal but net ir Spoelstra jam gali pasipriesinti, viska nulems reg. sezono galas, ir kaip jas pabaigs Heat
2013-04-05
Atsakyti
ShL
ShLJames - pats lengviausias pasirinkimas, LBJ. Gali visa likusi reg. sezono gala nezaist, MVP jau jo. 27 game winning streak. Ir kruva jo rekordu si sezona. Taip pat puiki statistika ir ypac taiklumas 56 percent fg, 26.9 point 8.1 rebounds 7.3 assists.Improved - Hardenas, vyrukas si sezona gavo proga atsiskleisti. Pelno 10 tasku daugiau nei praeita sezona OKC gretose. Dar pries sezona visi ekspertai nurase Rockets, ir ivardijo juos kaip vienus is lygos autsaideriu, o jis juos pakele i puiku lygi.Rookie - dar vienas labai lengvas pasirinkimas D. Lillard. Vienas is NBA analitiku twitteri buvo papostines zinute "jei kas pries sezona butu pasakes, kad D. Lillardas taps Rookie of the Year, buciau juokiasis tiesiai jam i veida".Defensive - Noah gaus si apdovanojima. Taciau pats noreciau ji duoti Duncanui.Sixth Man - J.R. Smith. Jeigu dar pries savaite kilo daug abejoniu del sio awardo, ypac i ji kesinosi Jamal Crawfordas ir J. Jack, tai po triju is eiles Smito 30 point runtyniu nuo suolo jis si apdovanojima uzsidirbo.Coach of the Year - cia pats sunkiausias manau sprendimas. Favoritu ivardyciau Popoviciu, o del ispudingo Majamio zaidimo gal but net ir Spoelstra jam gali pasipriesinti, viska nulems reg. sezono galas, ir kaip jas pabaigs Heat


*MVP-James
2013-04-05
+4
Atsakyti
ShL
Man jau MVP ir James galima sakyti turi ta pacia reiksme :D
2013-04-05
-4
Atsakyti
trololo to reggie
Nu ar tu daunas, ar kas tau yra? Kuo KD ir Melo labiau MVP nusipelno? KD dar dar arti jo, bet Melo, tai isvis graudu, uz ji bent dar du geresnius rasciau i MVP :D Sudus visiskus rasai, trolis didesnis nei mano nickas.
2013-04-05
-13
Atsakyti
POp
Lebronas jau ir taip aisku mvp ims eiliny syki :)
2013-04-05
+3
Atsakyti
ShL kazkaip per daug jau vertini ta savo Heat treneri, mano nuomone jis tikrai negaus Coach of the year, nes yra komandu padariusiu didesni zingnsi i prieki kaip Nuggets ar Indiana :)
2013-04-05
+7
Atsakyti
ShL
Jordanas14ShL kazkaip per daug jau vertini ta savo Heat treneri, mano nuomone jis tikrai negaus Coach of the year, nes yra komandu padariusiu didesni zingnsi i prieki kaip Nuggets ar Indiana :)


Vogelis tai tikrai negaus, Carlas gal ir butu rimtas kandiditas taciau kai dabar Lawson ir Gallo out, manau, kad pralaimes keleta rungtyniu sezono gale ir nebeliks jo kaip rimto kandidato. O Heat treneris gal ir neturi daug taktiku, ypac kalbat apie puolima kuri palieka organizuoti LeBronui ir Flashui, taciau matosi, kad tobuleja, pradejo visiems normaliai laika skirstyti, parestina zaidejus, galima sakyt visiems leidzia irodyti savo verte.
2013-04-05
-7
Atsakyti
josiespas
MVP - LeBron

Improved - Harden

Rookie - Lillard

Defense - R. Evans

Sixt Man - JR Smith

Coach - Pop
2013-04-05
-1
Atsakyti
ShLMan jau MVP ir James galima sakyti turi ta pacia reiksme :D


Kur tau gloryhunteriui nebus. Kiek laiko heat palaikai? 2 metus? Nu tau kaip 7-meciui tai turbut daug.

MVP - Durantas

MIP - Hardenas

Defensive Player Of The Year - Duncanas

Sixth Man Of The Year - Jamal Crawfordas

Rookie Of The Year - Lillardas

Coach Of The Year - Frankas Vogelis (Indiana Pacers)
2013-04-05
+3
Atsakyti
MVP - Kobe (nerealus sezonas, vienas geriausiu per visa karjera bunant 34 metu, bet cia speju priklausys nuo to ar lakers pateks i PO)

MIP - Paul George (be konkurencijos)

ROY - Lillard (tikrai sekmingesnis sezonas nei davisui, lazybu bendroves baliavos, nes visi merke litus pries sezona uz antaki kad taps)

DPOY - D12 eilini karta

6TH - Ryan Anderson

COY - Karl
2013-04-05
-6
Atsakyti
ShL
KajusShLMan jau MVP ir James galima sakyti turi ta pacia reiksme :DKur tau gloryhunteriui nebus. Kiek laiko heat palaikai? 2 metus? Nu tau kaip 7-meciui tai turbut daug.MVP - DurantasMIP - HardenasDefensive Player Of The Year - DuncanasSixth Man Of The Year - Jamal CrawfordasRookie Of The Year - LillardasCoach Of The Year - Frankas Vogelis (Indiana Pacers)


Kobes fanas kur tau MVP nebus Durantas :))
2013-04-05
-5
Atsakyti
MVP - Karalius.

MIP - Barzda.

ROY - D-Lill.

DPOY - Noah.

Sixth man'as - Jamal'as.

Coach - George Karl arba Popo.

AthleticMVP - Kobe (nerealus sezonas, vienas geriausiu per visa karjera bunant 34 metu, bet cia speju priklausys nuo to ar lakers pateks i PO)MIP - Paul George (be konkurencijos)ROY - Lillard (tikrai sekmingesnis sezonas nei davisui, lazybu bendroves baliavos, nes visi merke litus pries sezona uz antaki kad taps)DPOY - D12 eilini karta6TH - Ryan AndersonCOY - Karl


Nesąmonė visiška. Sutinku tik su George Karl ir Damian'u, bet ir tai ne iš dalies. Supermenas net nėra svarstytinas variantas, nieks jo nei iš dalies neįvardina tarp kandidatų.
2013-04-05
-6
Atsakyti
KareemMVP - Karalius.MIP - Barzda.ROY - D-Lill.DPOY - Noah.Sixth man'as - Jamal'as.Coach - George Karl arba Popo.AthleticMVP - Kobe (nerealus sezonas, vienas geriausiu per visa karjera bunant 34 metu, bet cia speju priklausys nuo to ar lakers pateks i PO)MIP - Paul George (be konkurencijos)ROY - Lillard (tikrai sekmingesnis sezonas nei davisui, lazybu bendroves baliavos, nes visi merke litus pries sezona uz antaki kad taps)DPOY - D12 eilini karta6TH - Ryan AndersonCOY - KarlNesąmonė visiška. Sutinku tik su George Karl ir Damian'u, bet ir tai ne iš dalies. Supermenas net nėra svarstytinas variantas, nieks jo nei iš dalies neįvardina tarp kandidatų.


as manau kad tavo isvardinti kandidatai visiska nesamone.
2013-04-05
+5
Atsakyti
ShLKajusShLMan jau MVP ir James galima sakyti turi ta pacia reiksme :DKur tau gloryhunteriui nebus. Kiek laiko heat palaikai? 2 metus? Nu tau kaip 7-meciui tai turbut daug.MVP - DurantasMIP - HardenasDefensive Player Of The Year - DuncanasSixth Man Of The Year - Jamal CrawfordasRookie Of The Year - LillardasCoach Of The Year - Frankas Vogelis (Indiana Pacers)Kobes fanas kur tau MVP nebus Durantas :))


Taip, as Kobes fanas, todel MVP man Durantas. As zinojau, kad Heatfaniai debilai, bet kad tokie...
2013-04-05
-3
Atsakyti
As irgi Kobes fanas*
2013-04-05
+3
Atsakyti
ShLKajusShLMan jau MVP ir James galima sakyti turi ta pacia reiksme :DKur tau gloryhunteriui nebus. Kiek laiko heat palaikai? 2 metus? Nu tau kaip 7-meciui tai turbut daug.MVP - DurantasMIP - HardenasDefensive Player Of The Year - DuncanasSixth Man Of The Year - Jamal CrawfordasRookie Of The Year - LillardasCoach Of The Year - Frankas Vogelis (Indiana Pacers)Kobes fanas kur tau MVP nebus Durantas :))


Tai o neturetu man but Kobe MVP pagal tave?
2013-04-05
-3
Atsakyti
AthleticKareemMVP - Karalius.MIP - Barzda.ROY - D-Lill.DPOY - Noah.Sixth man'as - Jamal'as.Coach - George Karl arba Popo.AthleticMVP - Kobe (nerealus sezonas, vienas geriausiu per visa karjera bunant 34 metu, bet cia speju priklausys nuo to ar lakers pateks i PO)MIP - Paul George (be konkurencijos)ROY - Lillard (tikrai sekmingesnis sezonas nei davisui, lazybu bendroves baliavos, nes visi merke litus pries sezona uz antaki kad taps)DPOY - D12 eilini karta6TH - Ryan AndersonCOY - KarlNesąmonė visiška. Sutinku tik su George Karl ir Damian'u, bet ir tai ne iš dalies. Supermenas net nėra svarstytinas variantas, nieks jo nei iš dalies neįvardina tarp kandidatų.as manau kad tavo isvardinti kandidatai visiska nesamone.


O tu atsargiau elkis su account'u, žiūrėk ir šitą užblokuos, CesarMiles.
2013-04-05
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.