Nuotr.: USA Sports Today-Scanpix
Nuotr. USA Sports Today-Scanpix

Naujasis Dalaso „Mavericks“ treneris Jasonas Kiddas tiki Kristapo Porzingio perspektyva komandoje.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Pozicija: PF, C
Amžius: 25
Ūgis: 221 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Liepoja, Latvija

Į „Šlovės muziejų“ įtrauktas buvęs krepšininkas pozityviai žiūri į Porzingio ir Luka Dončičiaus tandemą bei džiaugiasi latvio užsivedimu.

„Manau, kad jis (Porzingis) yra sujaudintas ir yra pasiruošęs dirbti. Tikiu, kad pamatysite kitą KP versiją, – teigė Kiddas. – Ši vasara jam – pozityvi. Kristaps yra sveikas ir jis džiaugiasi šia galimybe.“

„Galvoju, jog jis idealiai tinka šalia Lukos, – tęsė Kiddas. – Jis turi tokį įgūdžių bagažą, kokio neturi dauguma lygos žaidėjų. Kaip treneris, esu labai laimingas, galėsiantis dirbti su juo.“

Praėjusį sezoną Porzingis buvo kritikuojamas dėl savo žaidimo atkrintamosiose, o jo kelio problemos ir santykis su Dončičiumi nekėlė pasitikėjimo.

Serijoje su Los Andželo „Clippers“ latvio vidurkiai siekė 13,1 taško ir 5,4 atkovoto kamuolio, kai sezono metu jis rinko 20,1 taško ir 8,9 sugriebto kamuolio statistiką.

Kiddas taip pat negailėjo gražių žodžių komandos lyderiui Dončičiui.

„Jis – ypatingas. Luka jau kurį laiką žaidžia profesionalo lygiu, bet visada gali būti geresnis. Galvoju, kad jo apetitas yra labai didelis“, – tikino Kiddas.

Komentarai:
Anonimas
jus maziau komentuokit eikit dirbt
2021-07-17
-3
Atsakyti
Anonimas
Porzingis jau galima skaityti jau karjara baigė pažiūrėkit kokie dabar centrai yra universalus ir greitį o latvis jau baige karjera
2021-07-16
Atsakyti
Anonimas
lavono neprikelsi
2021-07-16
-3
Atsakyti
Anonimas
Nepadarys Kiddas iš Porzingio kontakto žaidėjo, fiziškai stipriu gynyboje. Tai kad drambiuko svajonės...
2021-07-16
+2
Atsakyti
Anonimas
aha jau isivazduoju ji sėdint suoliuko gale su ramentais
2021-07-16
+2
Atsakyti
Anonimas
Playoff P ir Pandemic P dabar vadina visi Porzingį. Sunku bus Kiddui.
2021-07-16
-1
Atsakyti
Anonimas
Per minkštas ir per trapus Porzingis. Protingiausia būtų sezono pradžioje žaisti kuo daugiau per jį, padarant sintetinę statistiką ir išmainyti. Neatlaiko jo kūnas krūvio, jokios naudos iš jo atkrintamosiose. Arba traumuotas, arba bijo net į baudos aikštelę įžengti, kad nesumindytų galingesni varžovai ir mėto plytas už tritaškio linijos. Sunku suvokti, kodėl jis vis dar neišmainytas, nebent kiša koją kontraktas ir traumų istorija. Tikrai demonstruojamas krepšinis netempia 30-35 mln.
2021-07-16
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.