Linas Kleiza veikiausiai persikels į Italiją
Linas Kleiza veikiausiai persikels į Italiją
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis
Linas Kleiza artimiausiu metu papildys Milano „Emporio Armani“ ekipą, skelbia tinklalapis „Sportando“. 

Šaltinių duomenimis, 29-erių metų 203 cm ūgio krepšininkas pasiekė susitarimą su Italijos pirmenybėse triumfavusia Milano komanda.

Prieš praėjusį sezoną Stambulo „Fenerbahce Ulker“ klubo gretas papildęs Kleiza buvo geriausiai apmokamas krepšininkas Europoje (3,5 mln. eurų), tačiau sezonas Turkijoje nebuvo itin sėkmingas.

Puolėjas Eurolygoje per 24 sužaistus mačus vidutiniškai rinkdavo po 10,1 taško, atkovodavo po 3,5 kamuolio bei atlikdavo po 0,8 rezultatyvaus perdavimo, o Stambulo ekipa nepateko į varžybų ketvirtfinalį.

„Emporio Armani“ komanda Eurolygos reguliariajame sezone kovos C grupėje, kur jėgas išmėgins su „Barcelona“, Atėnų „Panathinaikos“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Miuncheno „Bayern“ ir Zgoželeco „Turow“ ekipos žaidėjais.

Komentarai:
LithuaniaBasketballDeMarcusSmarkiai alga kritus :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltO kokia alga?


Apie 700.000 europietisku
2014-07-19
+1
Atsakyti
Komanda nelabai man patiko, daug savanaudziu, bet gal kita sezona bus kitaip.
2014-07-18
+6
Atsakyti
sedi prei pc lasiniais apauge snarglaiai ir varo ant tokiu zaideju kaip jaska,kleiza,blyn jie metu budami jus su viena ranka apzaistu...as manau,akd atsigaus kleiza armanyje ir rodys auksciausio lygio krepsini..sekmes kleizai naujame klube ir laukiam ateityje gryztant i rinktine
2014-07-18
+9
Atsakyti
fruktas
man tai idomus tokie pasisakymai,kaip tipo nieko is jo nelike,kam jis beidomus!!!jis bl lavonas budamas virs 10 tasku meta eurolygoj,kai kiti budami karjeros virsunej po 9 daro! pakeis komanda ir bus viskas ok su tuo Linu,sekmes jam!
2014-07-18
+13
Atsakyti
Anonimas
kam jau jis beidomus, traumos ir virsvoris suede ji, reiketu pamirst kelia i Burger King'a :D
2014-07-18
-5
Atsakyti
Manau, Milane Linas vėl sužibės. Stambule buvo perdaug žvaigždžių.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-17
+3
Atsakyti
Galės vėl atsiskleist ir lyderiu būt, o ne sedėt savanaudžių komandoj ir tik žiūrėt kaip kiti mėto į jį net neatsisukdami.
2014-07-17
+2
Atsakyti
DeMarcusSmarkiai alga kritus :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


O kokia alga?
2014-07-17
-5
Atsakyti
Smarkiai alga kritus :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-17
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.