Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) trečiąją vietą užėmęs Panevėžio „Lietkabelio“ klubas kitą sezoną sieks varžytis Europos taurės turnyre.

Klubas užpildė paraišką dalyvavimui antrajame pagal pajėgumą turnyre, kuriame varžėsi 2016–2017 m. ir 2017–2018 m. sezonuose. Pastaruosius dvejus metus panevėžiečius matėme FIBA Čempionų lygos kovose.

„Mums atsirado galimybė dalyvauti šiame turnyre, kadangi „Rytas“ pasuko kitu keliu. Manome, kad žaisdami pajėgesniame Europos taurės turnyre turėsime šansą suburti stipresnę sudėtį ir siekti savo tikslų“, – „kklietkabelis.lt“ sakė „Lietkabelio“ direktorius Martynas Purlys.

Debiutiniame sezone „Lietkabelis“ Europos taurėje pateko į „Top 16“ kovas, o „Cido“ arenoje svečiavosi tokie klubai kaip Miuncheno „Bayern“ ar Maskvos srities „Chimki“ su Aleksejumi Švedu priešakyje.

Komentarai:
Realus
ar cia b tribunos kazkkks virusas atejo iki vadovu?
2020-05-20
+4
Atsakyti
Realus
martynai, šaunus sprendimas.
2020-05-20
+3
Atsakyti
djgaffer
Puiku,šaunuoliai.Dėl ryto perėjimo į ČL Lietkabeliui atsirado proga tapti dar stipresniais.Patekus į Eurocup,atsirastų daugiau rėmėjų,daugiau žiūrovų,tada ir daugiau pinigų.Tada konkurencija ir LKL dar didesnė bus,lyga taps dar stipresne.
2020-05-20
-5
Atsakyti
EC
Tikiuos kad liks Dimsa Sakicius, dar Sedekerski prikabint. Pora legionieriu ir galetu lost. Paliktu tuos protinius invalidus prie suskilusios geldos su savo finansinem (ala jaunimo) piramidem.. Marcela su Tubeliu i NCAA. O Blazevic i Lietkabeli del Eurocupo.
2020-05-20
+3
Atsakyti
Lietkabelis
Puiku!!! Mldc lietkabelis. Rytas riyas kabelis kyla. Jei priims i eurocupa labai tiketina kad islaikys ir dimsa ir šakiciu(+atsiras daugiau remeju ir sirgaliu). Jiems abiems panevezi patiko o dabar dar kilt i aukstesni lygi dar geriau. Manau liks ir canakas kas ura ypatingai svarbu. aplink dimsa ir sakiciu butu galima sulipdyti fantastiska komandą. Nusipirkus protinga izaideja uzsienieti, atletiska centra galima suburt labai konkurencinga komanda ne tik zalgiriui lkl (net nekalbu apie ryta...), bet ir eurocupe patriuksmaut. Sekmes kabeliui. 1, 2, 3 kabelis pavarys!!!
2020-05-20
+9
Atsakyti
As
Puikus sprendimas
2020-05-20
-3
Atsakyti
klausimas
lietkabeliui reikia ecupo, bet ar ecupui reikia lietkabelio? 1. silpni klubo finansai. 2. prastas klubo prestizas, neissikovota niekas net lietuvoje. 3. atskridus i lietuva kitiem tektu su autobusu belstis dar 200km
2020-05-20
-2
Atsakyti
Anonimas
Džiugu dėl panevėžiečių, bet tas mėtymąsis per lygas, atrodo juokingai. ČL stiprėja ir manau greitai nebepriims komandų iš eurocup, kurie perbėgo iš ČL, nes patys turės stiprią lygą. O žaisti Eurocup, turi būti LKL 2 stipriausia komanda, bet žinant, kad Rytas ir Neptūnas žaidžia ČL, tai Lietkabeliui ir 4 vietos turėtų užtekti, kad patekti į Eurocup
2020-05-20
+2
Atsakyti
faktas
tai čia viskas susidėliojo kaip turi būti. Juk Europos taurėje rungtyniauja antros komandos, o LK toks ir yra jei ne LKL sezono nutraukimas...
2020-05-20
+1
Atsakyti
manau tai bus
Pateikt ir zaisti yra 2 skirtingi dalykai Lietkabelis bus atmestas nes jie sportiniu principu nelaimejo lkl 2 vietos ir nemanau kad nores eurolygos vadovai priimti nors viena Lietuvos komanda kadangi Rytas isejo tad pagalvokite kokia nauda vadovui ? nei antros vietos nei ryto
2020-05-20
-1
Atsakyti
Anonimas
Na, jei gaus kvietimą, o manau, kad tikrai turėtų gauti, gal net ir teikė paraišką jau neoficialiai žinodami atsakymą Panevėžys, tai tuomet visi šansai išlaikyti Čanaką, Šakičių, Dimšą, tik reikės gynėjų grandį pakoreguoti, kažkokį rimtą įžaidėją pasiimant ir centriuką kokį padoresnį.
2020-05-20
Atsakyti
Anonimas
Purlys dirbo ryte, isejo is ten kad test savo normalu darba. Cia tik parodo kad rytas dar zemiau krenta, greiciau tas klubas bankrutuotu gal normalesni verslininkai nauja produkta sukurtu. Tereikia uzsukt savivaldybes kraneli ir viskas, bet simasius yra pastumdelis.
2020-05-20
+7
Atsakyti
x
kaip ir Marekas norėtų žaisti Eurocup\'e . atrodo atsiranda galimybės išlaikyti Dimšą, Šakičių nealbu apie Valinską. ir pasistiprinti dar keliais ambicingais žaidėjais kurie norės save parodyi aukštesniame lygije.
2020-05-20
+5
Atsakyti
:)
Stai, prasau, Liekabelis - klubas mazame mieste su 1 mln. biudzetu. Stabiliai konkurencingas ir LKL, ir Europoje patriuksmauja. Surenkama patraukli komanda be kazkokiu rimtesniu skolu. Sumanaus ir ekonomisko valdymo pavyzdys. Neprisiperka neaiskiu zaideju, kuriuos tuoj pat tenka atleisti. Be teisesaugos isikisimo neapsieita, bet vis tiek pastato Vilniaus klubo diletantus i vieta, kurie, turedami komanda krepsinio salies sostineje niekaip negali surinkti 5 mln. biudzeto, todel, apkaltine visus aplinkui, bega pas ta, kuris suteiks laikina prieglobsti. Issivalys tas skolas, bet tokia profesionalu vadyba tuoj vel ju pridarys, tai kas is to?
2020-05-20
+2
Atsakyti
Anonimas
Džiugios žinios. Turėsime du stiprius klubus Lietuvoje.
2020-05-20
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.