Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Puikiai trečiajame Ispanijos krepšinio lygos ture žaidęs Saragosos „Tecnyconta“ atakuojantis gynėjas Martynas Gecevičius pateko tarp geriausių savaitės žaidėjų.

31 tašką pelnęs lietuvis buvo rezultatyviausias turo krepšininkas. Už jo nugaros liko 29 taškus pelnęs Tyrese’as Rice’as ir 28 surinkęs Aaronas Doornekampas.

Gecevičius surinko 31 naudingumo balą ir pagal šį rodiklį nusileido tik 33 balus surinkusiam Rice’ui. Visgi naudingiausiu savaitės žaidėju pripažintas 29 naudingumo balus surinkęs Malagos „Unicaja“ gynėjas Nemanja Nedovičius, kadangi jo ekipa laimėjo.

Gecevičius per 31 minutę pataikė 8 tritaškius, 1 dvitaškį, visas penkias baudas, taip pat atkovojo 3 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei surinko 31 naudingumo balą. 

Daugiausiai kamuolių šiame ture atkovojo Moussa Diagne (11), geriausiai rezultatyvius perdavimus dalino į lygos istoriją patekęs Facundo Campazzo (14), o daugiausiai blokų atliko Anthony Randolphas (4).

Komentarai:
Nerijus
Kviečiame prisijungti prie augančios sporto diskusijų forumo bendruomenės

http://forumas.revolution.lt/
2016-10-17
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.