Nuotr.: SIPA – Scanpix
Nuotr. SIPA – Scanpix

FIBA Čempionų lyga toliau rimtai taikosi į Ispanijos lygos komandas. Malagos spauda „Dario Sur“ praneša, jog „Unicaja“ ir dar kelias ekipas pasiekė kvietimas jungtis prie šio turnyro. Savo atsakymą jos turi pateikti iki birželio 5-osios. 

„Unicaja“ šį sezoną pasiekė Europos taurės ketvirtfinalio etapą, o dėl sprendimo nutraukti likusias kovas įgijo garantuotą vietą 2020-2021 m. kovose.

Publikacijoje reiškiama abejonė, kad Malagos komanda paliktų Eurolygos šeimą, kuriai priklauso nuo 2001 metų.

„Dario Sur“ duomenimis, kvietimai buvo išsiųsti iki devintos vietos, kurią užima „Unicaja“, ACB čempionate žengiančioms ekipoms.

Ispanai prideda, jog FIBA klubus pas save vilioja 200-300 tūkst. eurų vienkartine injekcija ir premijomis.

Žemiau besirikiuojantiems klubams išreiškus norą dalyvauti Čempionų lygoje tektų laukti pirmenybių Vykdomojo komiteto palaiminimą. 

Gegužės viduryje kartu su Vilniaus „Rytu“ Čempionų lygoje šaknis įleido kita Ispanijos ekipa – Bilbao „Basket“.

Komentarai:
mod123
na kazin, ar Malaga eis ten.. Ji gan dazna Eurolygos dalyve panasi kaip ir Valencia, nemanau ar iskeis sansa dalyvaut Eurolygoj...
2020-05-27
-4
Atsakyti
eflow
Na ČL lygos vadonai rimtai naudojasi susidariusia situacija. Bet nemanau, kad Unicaja iškeis Eurolygos organizuojamą turnyrą į ČL, nes Bertomeu palaikymą turi iš pagrindinių ispanų komandų. Bet jeigu pasitvirtintų, kad PAO, Unicaja, Partizan ir dar kt. komandos keliasi į ČL, būtų įdomu stebėti šios lygos kilimą.
2020-05-27
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.