Arnas Butkevičius surinko 30 naudingumo balų
Arnas Butkevičius surinko 30 naudingumo balų
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Dramatišką pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalyje pasiekė Klaipėdos „Neptūnas“, kuris pirmadienį namuose per pratęsimą 107:101 (24:18, 24:29, 16:23, 30:24, 13:7) nukovė Gedimino Oreliko bei Antano Kavaliausko vedamą Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir išlygino serijos rezultatą 1-1.

Trečiasis susitikimas trečiadienį bus žaidžiamas sostinėje.

Rungtynių žaidėjas
Arnas  Butkevičius
PTS 20 | REB 9 | AS 1 | EFF 30
Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus pusantros minutės, po Kavaliausko dėjimo „Lietuvos rytas“ pirmavo šešiais taškais, tačiau tada Deividas Gailius smeigė du tritaškius paeiliui ir „Neptūno“ deficitas tapo minimalus (92:94).

Po minutės pertraukėlės „Lietuvos ryto“ ataka pasibaigė klaida, o po jos Martynas Mažeika persivarė kamuolį per visą aikštę ir, besibaigiant ketvirtojo ketvirčio laikui, pataikė dvitaškį, išlyginusį rezultatą ir išplėšusį Klaipėdos komandai pratęsimą (94:94).

Jame sėkmingiau startavo „Neptūnas“ – Donatas Zavackas pelnė septynis taškus iš eilės, Mustafa Shakuras pridėjo taiklų dvitaškį ir šeimininkai įgijo šešių taškų persvarą (103:97).

Keturiais taškais paeiliui atsakę svečiai sugrąžino intrigą į rungtynes, bet tada geriausią sezono mačą sužaidęs Arnas Butkevičius realizavo baudų metimus, „Lietuvos rytas“ suklydo, Shakuras pelnė dar du taškus iš įtvirtino „Neptūno“ pergalę (107:101).

Galingai „Lietuvos ryte“ šiame mače rungtyniavo pusę taškų surinkę Orelikas (27 taškai) ir Antanas Kavaliauskas (24 taškai, 10 atkovotų kamuolių, 33 naud. bal.).

„Neptūnas“: Deividas Gailius 22, Arnas Butkevičius 20 (9 atk. kam., 30 naud. bal.), Donatas Zavackas 17, Mustafa Shakuras 16, Martynas Mažeika 12.

„Lietuvos rytas“: Gediminas Orelikas 27, Antanas Kavaliauskas 24 (10 atk. kam., 33 naud. bal.), Adas Juškevičius 13, Mindaugas Lukauskis 9, Mike'as Moseris 9.

Mažeikos metimas, išplėšęs pratęsimą:

Galingi Butkevičiaus dėjimai per varžovus:

Komentarai:
1 - 1, viskas tuom pasakyta.
2015-05-19
-16
Atsakyti
IN YOUR FACE VAINAUSKU RAUDONA KOMJAUNIMO PADLA
2015-05-19
+15
Atsakyti
n_28Kazkas negerai su L.Rytu. Sugeba pralaimet laimetas rungtynes. Is pradziu zaliajai kawno nuopisai laimetas rungtynes atidave, dabar Neptunui


tai kad menstruacines spalvos sudrytis nieko neatidave - ir zalgiris, ir neptunas pasieme tas pergales, nes jie kovojo.. jei laikrascio fanai per durni kad tai suprastu, cia yra ju problema.. kadangi nevertinat neptuno, dabar turekites, wilno lo*ai :D
2015-05-19
-3
Atsakyti
UntestedNors R. Petrauskas ir geriausias krepšinio komentatorius Lietuvoje, tačiau su neutralumu reikėtų tvarkytis :) Kelis kartus per rungtynes teko girdėti: "O dar bus finalas tarp Žalgirio ir Ryto" ir t.t.Taip, gal ir bus, tačiau Robertai, palauk, būtent ši serija yra menkai prognozuojama ir greičiausiai joje prireiks ir visų 5 rungtynių, tad tavo įprastas norimas finalas gali ir nepasikartoti - negalima avansu "Ryto" į finalą išvesti - ten jis turi pats iškopti....arba neiškopti...ir šiemet tai nebūtų jau jokia sensacija. Vistik turime tris, nebe dvi daugiau mažiau apylyges komandas.


nebenusisnekek
2015-05-19
+14
Atsakyti
Nors R. Petrauskas ir geriausias krepšinio komentatorius Lietuvoje, tačiau su neutralumu reikėtų tvarkytis :) Kelis kartus per rungtynes teko girdėti: "O dar bus finalas tarp Žalgirio ir Ryto" ir t.t.

Taip, gal ir bus, tačiau Robertai, palauk, būtent ši serija yra menkai prognozuojama ir greičiausiai joje prireiks ir visų 5 rungtynių, tad tavo įprastas norimas finalas gali ir nepasikartoti - negalima avansu "Ryto" į finalą išvesti - ten jis turi pats iškopti....arba neiškopti...ir šiemet tai nebūtų jau jokia sensacija. Vistik turime tris, nebe dvi daugiau mažiau apylyges komandas.
2015-05-19
-7
Atsakyti
Kas galėjo pagalvot. Kad aš ryžam p... plosiu atsistojęs.
2015-05-19
+5
Atsakyti
a girdi muchamoras?!kas nupieš situacija dėl ruso komandoj? panašu, kad Maskvytis nedraugauja su aukštais, tai Bensoną už talismaną laikė, dabar išaušus ruso šlovės akimirka. Nėra tas rusas koks ribotas ar dar koks, už Bensoną labiau pastovi gynyboj, į taškus nėra tiek orentuotas, bet pick n roll geba žaist.


apie traumas lyg ir neteko girdeti, matomai cia Kazio ignoras siam zaidejui, o jis tikrai praverstu, kai niekas kavaliausko negali uzdengti, o rusiukas bent jau ugiu jam prilygsta
2015-05-19
-4
Atsakyti
Pepersva cia tai gandonai rytas, taip nulesit laimetas rungtynes cai daunais reikia but:) kala litus neblogai LKL is parduoptu rungtyniu


Your sucks green bitch
2015-05-19
+11
Atsakyti
va cia tai gandonai rytas, taip nulesit laimetas rungtynes cai daunais reikia but:) kala litus neblogai LKL is parduoptu rungtyniu
2015-05-19
+3
Atsakyti
Bet tai ką Butkevičius dėlioja, švelniai tariant gražu žiūrėt. Ir nors su jo dėjimais nesulyginami, bet ir Kavaliausko pakankamai solidūs.
2015-05-18
+7
Atsakyti
n_28Kazkas negerai su L.Rytu. Sugeba pralaimet laimetas rungtynes. Is pradziu zaliajai kawno nuopisai laimetas rungtynes atidave, dabar Neptunui


Chahacha:DDD Raudonosios komuniagu nuopisos faniukstis islindo ir nutare nuopisomis jau kita komanda vadinti:D NEISEIS! Tai kas jums senai prilipo tai kitiems nepriderinsite! Jus pastoviai laimetas rungtynes atiduodate tik savo svajonese ir tai vyksta jau penkerius metus is eiles kai Zalgiris valosi kojas i tavo raudonaji komuniagu skudura.

IN YOUR FACE VAINAUSKU RAUDONA KOMJAUNIMO PADLA!
2015-05-18
-8
Atsakyti
kas nupieš situacija dėl ruso komandoj? panašu, kad Maskvytis nedraugauja su aukštais, tai Bensoną už talismaną laikė, dabar išaušus ruso šlovės akimirka. Nėra tas rusas koks ribotas ar dar koks, už Bensoną labiau pastovi gynyboj, į taškus nėra tiek orentuotas, bet pick n roll geba žaist.
2015-05-18
-7
Atsakyti
Ploju atsistojes:) Sveikinimai Neptunui!!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-18
+3
Atsakyti
n_28Kazkas negerai su L.Rytu. Sugeba pralaimet laimetas rungtynes. Is pradziu zaliajai kawno nuopisai laimetas rungtynes atidave, dabar Neptunui


Čia jūsų karma, urode raudonasai...
2015-05-18
-2
Atsakyti
Dar kartą pasikartosiu. Džiaugiaus džiaugiuos nuo tos minutės, kai bc rytas nusprendė susisaistyt kelius su stalčium, o dar labiau džiaukinu jį padarius pagrindiniu komandos įžaidėju.

Neptūno fanus su pergale, džiaugiuos ne ką mažiau nei stalčium ryte. :)
2015-05-18
-3
Atsakyti
VT
XzaltysBodirogaXzaltysBuna metuose tokia diena, kai net Butkeviciui su jo astuntoko vaikino metimu pakrenta belekas.Cia buvo tik viena diena, bet kiek dienu buvo kai Orelikas su Gecu pasikeisdami demonstruoja nuostabia "gynyba" tai cia jau niekas senai nebeskaiciuoja.Koks skirtumas kaip gynesi orelikas ? :) jis imete 27 taskus is priesininku niekas daugiau neimete, taigi pries betkoki zaideja 1x1 jis geriau suzaide si matcha :) , Gecas taipogi siandien 10 asistu tai minimum 20 tasku ir pats kazkiek ikrapijo tai manau irgi daugiau gaunasi nei bet kuris neptuno zaidejukas is pradziu apsiziurek vaike, nes man atsibosta rasyt ilga zinute ir vartyt tokias lupenas kaip tu.


Mati yra skirtumas, nes šiandienos Oreliko ir Geco komanda prakiso, nors kaip sakai jie tiesioginius oponentus visa galva aplenkė. Trumpiau tariant konadoje gali kažkas ir 50 pts sumest ar 20 asistų paduot, bet esmė jei jų niekas tikamai nepakeis arba leis varžovam daugiau ymest tai nieko nereikš. Tai kas kad Orelikas 27 pts surinko bet Neptūnas kaip komanda tai panaikino. Žaidžia komandos, o atskiri žaidėjai gali tik rungtynių baigtį lemti ne visas rungtynes.
2015-05-18
+6
Atsakyti
n_28Kazkas negerai su L.Rytu. Sugeba pralaimet laimetas rungtynes. Is pradziu zaliajai kawno nuopisai laimetas rungtynes atidave, dabar Neptunui


Su tuo tavo rytų jau penki metai Kažkas negerai. Bet durnas rytfanis tik dabar susiprato ir atbėgo pasiguosti :D
2015-05-18
-8
Atsakyti
Kazkas negerai su L.Rytu. Sugeba pralaimet laimetas rungtynes. Is pradziu zaliajai kawno nuopisai laimetas rungtynes atidave, dabar Neptunui
2015-05-18
+12
Atsakyti
muchazalgiris gali dziaugtis...finale gaus issekusi varzova...


Nieko, pailsės, susikaups, ir vėl finale pavarys kaip pernai, gal net geriau.
2015-05-18
+15
Atsakyti
navarraCrossmuchaCrossmuchazalgiris gali dziaugtis...finale gaus issekusi varzova...Tai sakai kai eilini sezona Zalgiris prievartaus tavo raudona komjaunimo kekse tai jau nebeturesit jegu net priesintis ir issiskesit patys?jei neptuna iveiksim,su jumis zaliais lavonais vargo neturesim tikraiKiekviena sezona ta pati sakote, bet jau vien siemet penkis kartus buvote isniekinti? Uzmirsai kiek metu Zalgiris valosi kojas i tavo raudona komuniagu skudura? Prisimeni praeito sezono legendini LKL pusfinali, liurbi?Tai užuot pises protą jau nežine kelintus metus tą pačią demagogija, suburtum normalia sostinės komandą, o ne atlėkus i ryto temas tą patį per ta patį rašyt. AI sorry, ka gi tu vargšelį be galėtum padaryti su savo varganu pragyvenimu....


Atbegai issilieti? Nu paverk paverk. Cia ne mano, o tavo pragyvenimas yra apgailetinas nes as gyvenu normaliai, as dejes ant tokiu kaip tu, o tu nevykeli matosi negali ramiai praeiti pro mano komentara.
2015-05-18
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.