Nuotr.: T. Kukta/rytasvilnius.lt
Nuotr. T. Kukta/rytasvilnius.lt

Po daugiau nei 30 valandų trukusios kelionės iš gimtosios Australijos naujasis Vilniaus „Ryto“ legionierius Cameronas Bairstow pasiekė Lietuvą. Ilgos kelionės nuovargio į Vilnių su žmona atvykęs 28 metų amžiaus 206 cm ūgio australas nesureikšmina ir sako nekantraujantis su komanda pradėti pasirengimą naujam krepšinio sezonui.

Cameron Bairstow

Cameron  Bairstow
Pozicija: PF
Amžius: 28
Ūgis: 206 cm
Svoris: 114 kg
Gimimo vieta: Australija

Cameronai, tai bus pirmas tavo, kaip profesionalaus krepšininko, sezonas Europoje. Ką žinai apie Europos ir Lietuvos krepšinį? 
Svarbiausių Europos lygų naujienas seku pakankamai įdėmiai. Prieš Europos komandas, taip pat ir Lietuvos rinktinę, esu žaidęs atstovaudamas Australijos nacionalinei komandai. Apie Lietuvą ir „Rytą“ nemažai sužinojau iš savo gero bičiulio Brocko Motumo, kuris yra žaidęs Lietuvoje, taip pat Vilniuje rungtyniavusio buvusio mano komandos draugo Beno Madgeno. Jų atsiliepimai apie miestą ir klubą buvo patys geriausi ir palengvino mano pasirinkimą.

Kaip pats apibūdintum krepšininką Cameroną Bairstow?
Manau, kad turiu krepšiniui būtinus įgūdžius ir neblogai suprantu šį žaidimą. Galiu žaisti ketvirtoje ir penktoje pozicijose. Mėgstu fizinį krepšinį, nevengiu kontakto. Darau tai, ko komandai reikia iš manęs kiekvienoje konkrečioje situacijoje.

Ką gali pasakyti Vilniaus krepšinio gerbėjams ir „Ryto“ sirgaliams?
Vilniečiams ir „Ryto“ gerbėjams aš galiu pažadėti tik vieną: negailėsiu savęs treniruotėse ir varžybose, kad visi kartu galėtumėme džiaugtis pergalėmis!

Komentarai:
Anonimas
iki naujuju ritas susikomplektos?🤣🤣🤣🤣🤣
2019-08-13
-7
Atsakyti
Ulialia
Aciu dievui, sitas nors protingesnis. Kai pamaciau antraste galvojau ir sitas bus durnaropiu apsirijes. Na kovoti turesi daug galimybiu, nes siemet bus sunkiai ikandamos ir 5-8 LKL komandos, o apie kitas net nekalbu. bet greiciausiai apie kaledas busi parduotas arba atleistas taupant pinigus, kadangi tarptautinis turnyras jau bus pasibaiges.
2019-08-13
-6
Atsakyti
hmm
nepamenu australo kuris lietuvoj apsisiktu, net Baynsas tik aukstyn po to ejo, kaip is zaliu Marjanovicius
2019-08-12
+1
Atsakyti
djgaffer
Bent jau nedalina pažadų apie taurių ir čempionatų laimėjimus.Toks paprastas ir atviras pasirodė.Turėtų greitai apsiprasti.
2019-08-12
+3
Atsakyti
Vapšie px
2019-08-12
-14
Atsakyti
s
Hehe. Profesorius gerai sako. Cameronai, teks susitaikyt su daug pralaimejimu :**
2019-08-12
-4
Atsakyti
Ne į tą klubą papuolei, kad galėtum džiaugtis pergalėmis. Bet priprasi.
2019-08-12
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.