Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Įtikinamą pergalę Vilniuje rezultatu 85:67 iškovojęs Kauno „Žalgiris“ – per žingsnį nuo dar vieno Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) titulo.

Fotogalerija

13 taškų prie pergalės pridėjęs Marius Grigonis džiaugėsi pergale bei teigė, kad komanda mėgavosi rungtynėmis, tačiau pabrėžė, jog atsipalaiduoti vis dar negalima.

„Tikrai žaidėme geriau, jautėsi, kad mėgavomės žaidimu. Reikia tai išlaikyti. Aišku, jie kažką keis, turime būti viskam pasiruošę“, – rungtynes trumpai apibendrino Grigonis.

„Jeigu gerai pulsi, tai nebus to greito puolimo. Šiandien buvo daug momentų, kai išlaukėme, puolime žaidėme ilgiau ir jiems nebuvo tų galimybių. Dar porą gerų baudų ir taip gaunasi – sunku bėgti“, – apie gynybą prieš galimas greitas „Ryto“ atakas sakė „Žalgirio“ gynėjas.

Kalbėdamas apie galimą triumfą jau artėjančiame mače, Grigonis neslėpė, kad seriją norisi uždaryti kuo greičiau, tačiau pridėjo, kad jokiu būdu negalima atsipalaiduoti.

„Yra noro apskritai triumfuoti. Žinoma, laimėti norisi kuo greičiau, bet turime išlikti susikaupę kaip ir šiandien. Atėjome ir padarėme savo darbą“, – teigė Grigonis.

„Visada smagu finalus žaisti. Iš karto įgaunama kažkokia patirtis, viskas smagu. Gaila, kad žiūrovai nesusirenka ir to nesijaučia. Nes visada atkrintamosiose ar finaluose jaučiasi ta atmosfera, o LKL to nėra“, – apie naują patirtį LKL finale sakė krepšininkas.

Grigonis taip pat nukėlė kepurę ir prieš savo komandos draugą Edgarą Ulanovą, kuris per pirmąjį kėlinį buvo surinkęs visus 16 savo taškų.

„Labai gerai, kad kažkas užveda mus, jis padarė tą pradžią, o paskui mes pagavome jausmą ir talkinome jam. Jis įmetė savo metimus, „Rytas“ visur rizikuoja labai naglai, tai jis metė laisvas, paskui gerai sužaidė ant ūselio“, – Ulanovo žaidimą komentavo Grigonis.

„Pirmose rungtynėse taip pat turėjome kantrybės, bet šiandien ir kamuolius nusiėmėme, pataikėme ir toks rezultatas“, – reziumavo Grigonis.

Komentarai:
Artas
Kaltinti Žalgirį dėl didelio biudžeto - naivu.

Kas neleidžia G taško komandai jo surinkt...aaaaai reikia apsikuopt savo kiemą, kitaip kas duos bomzui paskola...
2019-05-31
+9
Atsakyti
Artas
Žalgiris, tai klubas su Reputaciją, kuri kuriama nuosekliai ilgai ir nuobodžiai padoriai, ko pasekoje turime elitini klubą, isbridusi iš skolų, sugrįžusi į kr. elitą, garsinanti Lietuva.

Rytas, tai Reitingų ir visokio plauko abejotinos reputacijos manipuliatorių klubas, kurių tikslas...... nu tik ne krepšinis...

Pretenzijos dėl Ryto biudžeto, nejuokinkit, tai ir yra REPUTACIJA, kurią reikia uzsitarnauti kantriai protingai padoriai dirbant, be B tribūnos agoniskos pagalbos, nes tokiu atveju - vistiek gausis B.

Reziume - 3:0
2019-05-31
+22
Atsakyti
asas
cia ne i fanu darza o i LKL profesoriu darza.. ir lietuvos krepsini! kai yra tik 1 komanda ir lkl yra sudo vertas..net per tv neidomu ziuret krepsinio fanams tai ka kalbet apie paprastus zmones :D
2019-05-31
+9
Atsakyti
Anonimas
Kaune jau visi emigravo? Vakaru fabrikai ir braskiu laukai darbus pradejo, tai kaune zmoniu ir nebeliko.
2019-05-30
-10
Atsakyti
Anonimas
Niekam neidomu. Puikus oras nuostabioje sostineje ir uztektinai joje veiklos. Bet nesupras to kito miesto gyventojai, kuriame be Akropolio ir arenos yra tik griuvesiai.
2019-05-30
-3
Atsakyti
nieko keisto
Zmones \'issiblaive\' nuo kai kuriu komerciniu TV dirbtinai sukeltos neapykantos (is serijos, jeigu OLY vs Pao sitaip edasi, arba Partizan vs Crvena Zvezda - reik ir LT kazko tokio isgalvot) - tai sueina tiek, kiek sueina. Kaune apsirgusiu keikunu mazeja keli metai is eiles, Vilniuje irgi panasu kad eme mazeti. Dalis ziurovu nebeina, nes atsibodo keikunisku gavno klausytis (visgi Vilnius jau yra buves visos Europos kulturos sostine, o ir draudimu bei kitu taisykliu kurejai salia :)
2019-05-30
-1
Atsakyti
LT
Kad zalgiriui nepasipriesina niekas tai tik del to,kad nesugeba susikomplektuoti komandu uz turimus pinigus kam tuos lietuvius lavonus laikyt vien del to,kad lietuviai ir permoket pinigus?Kiekvienais metais universitetus USA baigia tukstanciai paemei 6 jaunus,isbadejusius amerikiecius ir tegu ardosi jiems moket pradzioj daug nereikia nu ir dar keleta normalesniu lietuviu ir bus kova tam zalgiriui
2019-05-30
-13
Atsakyti
wot
koks turi but atsilupes loxas kad sirgt uz raudona kurwa?
2019-05-30
+19
Atsakyti
TAKESHI pilis
Mariau, jus nekalti, kad niekam neįdomus tas Rytas.
2019-05-30
+10
Atsakyti
nuomone
ir nebus intrigos. ziurekite, kokia situacija lietuvos krepsinio lygoje?? 30 metu dominuoja vienas ir tas pats lyderis (isskyrus tas kelias pertraukeles). Ar tai kelia intriga, kai iskart zinai, kas laimes lyga?? Zinoma, kad ne..todel ir nesirenka ziurovai. Jie niekur nesirenka..nesirenka ne tik vilniuje, nesirenka alytuje, nesirenka kedainiuose ar panevezyje. Todel , kad ir kaip palaikyciau Zalgiry, as LKL lygoje visada linkiu jam pralaimeti, nes kitaip lietuvos krepsinio lygis nepakils. PRisiminkime, kaip buvo intriguojanciai, kai rytas su zalgiriu ejo koja kojon. Net su nostalgija prisimenu, o dabar karaliauja vienas klubas, todel ir nenorekit, kad rinktusi pilnos aisktes.
2019-05-30
-13
Atsakyti
Anonimas
nera intrigos kai tokie lygiu skirtumai.nepamirskim kad zalgirio biudzetas kaip visu lkl klubu kartu sudejus.laikas butu lkl ivest legionieriu limita,tada jegos bent kazkiek issilygins
2019-05-30
-20
Atsakyti
kaunas
sestadieni numanau bus daug geriau nei antradieni arena bus pilnesne gerenesne atmosfera
2019-05-30
+12
Atsakyti
Grigonis
kiekvieni metai skirtingi tiek pusfinaliuose tiek finaluose aisku zaidejams tai energyjos davimas sirgaliai uzveda atmosfera nevisada ir uzpildai arena kad ir klaipedoje
2019-05-30
Atsakyti
Socrates
Gerai cia Grigonis pasityciojo is b tribunos raudonu qurwu😂😂😂
2019-05-30
+20
Atsakyti
alio
man asmeniskai tai LKL neiidomus ir hukim atviri europoje nieks nevertina tos LKL...lygis apgailetinas,zalgirio biudzetas didesnis nej visublikusiu ekipu biudzetus sudejus....
2019-05-30
Atsakyti
.
Būtų Neptūnas, o ne rytas, tai ir rinktūsi.
2019-05-30
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Vilniaus Rytas
Kauno Žalgiris
39%
20/51
Metimai iš žaidimo
57%
30/53
24
Atkovoti kamuoliai
32
16
Rezultatyvūs perdavimai
15
7
Perimti kamuoliai
4
38%
14/37
Dvitaškiai
68%
21/31
67
Naudingumas
89

Rungtynių žaidėjai

Mindaugas  Girdžiūnas
14 PTS
4/8 FG
4/4 FT
Edgaras  Ulanovas
16 PTS
6/11 FG
2/2 FT
Arnas  Butkevičius
6 REB
3 DREB
3 OREB
Edgaras  Ulanovas
6 REB
3 DREB
3 OREB
Derek  Needham
4 AS
4 TO
28 MIN
Leo  Westermann
6 AS
0 TO
18 MIN
Mindaugas  Girdžiūnas
16 EFF
40% 2P%
67% 3P%
Aaron  White
16 EFF
100% 2P%
67% 3P%