Victoro Clavero skrydis Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Robertas Javtokas mėgina sustabdyti Chrisą Singletoną Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Ryano Broekhoffo prasiveržimas Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Robertas Javtokas ieško atakos tęsinių Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Ataką organizuoja Renaldas Seibutis Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Victoro Clavero skrydis Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Robertas Javtokas mėgina sustabdyti Chrisą Singletoną Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Ryano Broekhoffo prasiveržimas Nuotr.: Sputnik - Scanpix
Robertas Javtokas ieško atakos tęsinių Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Ataką organizuoja Renaldas Seibutis Nuotr.: Sputnik – Scanpix

Kauno „Žalgiris“ (3-4) ankstyvą penktadienio vakarą patyrė fiasko Rusijoje. Beviltiškai puolime žaidusius Gintaro Krapiko auklėtinius pervažiavo Krasnodaro „Lokomotiv“ (6-1) traukinys.

Revanšo už pralaimėjimą namuose pirmajame Eurolygos rate siekę, tačiau rusų gynyboje uždusę kauniečiai buvo sutriuškinti net 50:80 (14:28, 3:25, 10:12, 23:15).

„Žalgiris“ sužaidė nerezultatyviausias rungtynes Eurolygoje per visą savo istoriją. 18 procentų taiklumu (2/11) tritaškius mėčiusiems kauniečiams nedaug trūko ir iki pačiu didžiausiu skirtumu (36) patirto pralaimėjimo.

Rungtynių žaidėjas
Ryan  Broekhoff
PTS 12 | REB 9 | AS 1 | ST 3
Šeimininkai šiame susitikime dominavo nuo jo pirmųjų minučių ir startavo net 10:0. Vėliau Kauno ekipa varžovus kiek pristabdė, tačiau antrajame kėlinyje „Žalgiris“ vėl pradėjo skęsti.

Antrąjį ketvirtį Kauno ekipa pradėjo dvitaškiu, tačiau po to prametė net 12 metimų iš eilės, penkis kartus suklydo ir leido 23:1 spurtavusiems „Lokomotiv“ iki ilgosios pertraukos pabėgti į priekį net 53:17.

Antrojoje mačo dalyje vaizdas aikštelėje nesikeitė. Trečiojo kėlinio pabaigoje svečių deficitas pasiekė net 40 taškų (25:65), o kiek sumažinti gėdingą atsilikimą jiems pavyko tik paskutiniajame ketvirtyje.

Ketvirtajame kėlinyje Iano Vougiouko ir Brocko Motumo pastangomis Kauno ekipa surinko beveik tiek pat taškų, kiek per visus kitus kėlinius kartu sudėjus ir sugebėjo išvengti Eurolygos visų laikų rezultatyvumo antirekordo, tačiau ne beviltiško pralaimėjimo.

„Lokomotiv“: Jevgenijus Voronovas 14, Ryanas Broekhoffas 12, Anthony Randolphas 11, Malcolmas Delaney ir Victoras Claveras (10 atk. kam.) po 10, Sergėjus Bykovas 9, Chrisas Singletonas 8.

„Žalgiris“: Ianas Vougioukas 15, Brockas Motumas 14 (7 atk. kam.), Paulius Jankūnas 8, Robertas Javtokas 6, Siimas-Sanderis Vene 3.

Rungtynių vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=MLkZS1a3t7k

Įspūdingas Chriso Singletono dėjimas:

Komentarai:
Mister_JohnJie ne tik apsizmyzo, bet dar ir apsisiko is dziaugsmo nes juk pralaimejo komanda, kuri istisai juos tratina is kartos i karta. Idomiausia kad patys raudonkurwiniai sia savaite jau turi tu pralaimejimus, nuo to pacio Zalgirio bei Vengrijos aliejaus, bet net zagsedami vakar supuole komentuoti apie Zalgiri.


Treciadieni baigsis ju sezonas eurocupe.
2015-11-28
-18
Atsakyti
pamatysit turkus nugalesim ir eisim i top 16,zalgiris visada kaip pralosia ant 30 tasku labai supyksta ir po to seka pergale,jeigu pralosia daugiau negu -20 ,tas nemacina reikia pralost butent ne maziau -30,kad veliau sektu pergale,pamatysit pralosim barsai ant kokia -40,pergale pries panathinaicos garantuota,svarbiausia nenusileist,kad pralostu maziau negu -30
2015-11-28
-5
Atsakyti
NekenciuLenkuRyto fanam tai dziaugsmo, gal net kai kurie apsimyzo :D yra kaip yra, Dare rytas geda lt krepsiniui dbr jai dar ir zalgiris tai nah, nors gal dar susitvarkis viskas, reik krapa lauk vietoi jo pacesa arba kazlauska


Jie ne tik apsizmyzo, bet dar ir apsisiko is dziaugsmo nes juk pralaimejo komanda, kuri istisai juos tratina is kartos i karta. Idomiausia kad patys raudonkurwiniai sia savaite jau turi tu pralaimejimus, nuo to pacio Zalgirio bei Vengrijos aliejaus, bet net zagsedami vakar supuole komentuoti apie Zalgiri.
2015-11-28
-21
Atsakyti
Ryto fanam tai dziaugsmo, gal net kai kurie apsimyzo :D yra kaip yra, Dare rytas geda lt krepsiniui dbr jai dar ir zalgiris tai nah, nors gal dar susitvarkis viskas, reik krapa lauk vietoi jo pacesa arba kazlauska
2015-11-28
-5
Atsakyti
Labai sunku isivaizduoti kas bus kitais metais kai bus naujas turnyro formatas, koks bus rezultatas 2-28? Labai panasu kad taip ir bus nes per viena vasara niekas nepasikeis, dar kazkas cia svaigo kad gausim daugiau pinigu kitamet ir bus galima geresniu zaideju nusipirkt, bet taip bus su kiekviena kita komanda. Galima tik suprasti kitas komandas kurios nepatenka kitais metais i turnyra, kai mato kas vyksta, reiketu zalgiriui gero spyrio i uzpakali, nes situacija juk nesikeicia jau kelinti metai. Gal reikia i kibira juos issiust? Ir pagalvojus kad zalgiris nelabai skiriasi nuo ryto nes vieni svaigsta apie top8 o kiti apie LKL ziedus, o pabaiga buna identiska kiekvienus metus, abi komandos nieko nepasiekisios. Tai cia nelabai skiriasi nuo vengru, tie irgi daukartiniai vengrijos cempionai, pilna sale ziurovu surenka tai gal ir jiems reikia 10 metu sutarti siulyt?

Kas gina Krapika, kad jis nekaltas, kad zaidejai nemoka lost tai jus nusisnekat, arba as nesuprantu kas komplektuoja. Motiejunas? Tai nafik tada treneris reikalingas? Krapikas prisirinko zaidejus, jo ir atsakomybe, atrodo kad zalgiris komplektuoja komanda tik atsizvelgdamas i ryto sudeti kad laimet LKL. Kazkoks reabilitacijos centras, gerai kad Kleizos dar nepirkos tas isvis...man isvis siu metu lietuviai tai panasiai kaip turgui masinu prisipirkciau "10 metu senumo bet rida 100000km" tik paskui pamatai, kad antra diena jau vaziuot tik i servisa gali.

P.S. Tikiuosi kad pavasari kai zalgiris laimes LKL neatsiras tokiu kurie sakys kad sezonas neblogas laimejom LKL, LKF, tikslai pasiekti...

Juk LKL ne rodiklis, svarbiausia yra tarptautiniai turnyrai, as linkiu Zalgiriui sugryzti i aikste zaisti, bo jie nusisnek su sava zaidimu.

Atsiprasau uz gramatines klaidas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-28
+4
Atsakyti
BodirogaZalgiris zaide isvykoje, cia prisiminimui kaip rytas Eurolygoje zaide Siemense su Loko:https://www.youtube.com/watch?v=mV6gsA1x...


Nebūk apgailėtinas, kas buvo tas buvo.. svarbiausia, kad dabar komandos laimėtu.. ir ne tik Žalgiris, bet ir kitos... Net ir Rytas kuriam simpatijų nejaučiu visai.
2015-11-28
+13
Atsakyti
Pagalvojus apie mūsų krepšinio lygi, tai baisu.. kokie rezultatai visų komandų, talentu iš jaunos kartos apgailėtinai maža... O mes tik tuo buvome stiprus... ;/ koks ten rezultatas šia sav 5 los - 1 win....
2015-11-28
+11
Atsakyti
Big_Daddy3000visiem idiotams.....ka krapikas gali padaryti,kai nezaidzia vienas lyderiu lipkevicius....butu zaides,tai butu laimeja tiek atenuose tiek krasnodare zalgiris


Gaidziuk, tu gal apsispresk ar Zalgiriui reikia Lipkeviciaus ar Valanciuno nes kazkaip is pradziu apie vieni kliedi, paskui kitame komentare dar ir apie kita.
2015-11-28
-4
Atsakyti
visiem idiotams.....ka krapikas gali padaryti,kai nezaidzia vienas lyderiu lipkevicius....butu zaides,tai butu laimeja tiek atenuose tiek krasnodare zalgiris
2015-11-28
Atsakyti
Krapikui mkazkas turi pasakyti,kad Jono Valanciuno po krepsiu neturi...o be valanciuno,LT rinktine vos per stebukla sugebejo iveikti Estus.....
2015-11-28
-8
Atsakyti
SWAT093Aj nors dabar aisku, gi NBA temose buna max po 30 komentaru o cia kai tiek zmoniu perziuri straipsni tai pamatys tavo issireiskimus ir gausi demesio :D Apgailetinas liurbis su demesio trukumu esi kasioguru :D


nu kaip matai kol kas demesys tik is taves. :D nerasineju as tokiose temose, nes 2/3 komentaru cia zalfaniu ir rytfaniu pacuku lojimas vienas ant kito. cia tu kaip matau tarp tokiu jauties puikiai. :D tai cia ir sedek, nes rimciau apie kasi tau su manim padiskutuot tiesiog kiausiai per minksti.
2015-11-28
+1
Atsakyti
Zalgiris zaide isvykoje, cia prisiminimui kaip rytas Eurolygoje zaide Siemense su Loko:

https://www.youtube.com/watch?v=mV6gsA1x...
2015-11-28
-5
Atsakyti
Aj nors dabar aisku, gi NBA temose buna max po 30 komentaru o cia kai tiek zmoniu perziuri straipsni tai pamatys tavo issireiskimus ir gausi demesio :D Apgailetinas liurbis su demesio trukumu esi kasioguru :D
2015-11-27
Atsakyti
kasioguruo tu lochelis ir matyt ziuri sita suda, kad taip isizeidei. :) krepsini isrado akerikosai, jie ji geriausiai ir losia. gali ziuret savo "protinga" kasi ir grozetis, kaip Lokomotyvo "gelezine supergynyba" sukauste vargseli Zalgiri. :D esme paprasta - musu ubagu salies klubams neikandami geri kasioriai, toj tavo stipriausioj Europos lygoj losiam su nusenusiais arba geltonsnapiais vietiniais arba treciarusiais legionieriais. jei patinka ziuret kasio parodija, tai cia tavo pasirinkimas, o as rasysiu tai ka noriu, ne tau apuoke man nurodinet.


tu sudo gumuleli as ziuriu tiek nba tiek eurolyga, tikrai idomu kartais pasiziuret kokia barca, Unicaja, cska ar fenerbakce kurios demonstruoja greita ir komandini zaidima. Ir neverkiu komentaruose atejas "va as sito neziuriu nes tai sudas", neziuri tai neziuri kam ateit i komentarus ir izeidinet tai kas tau net neidomu? Ar tau cia demesio trukumas ir nori parodyt koks pusdurnis esi todel taip rasai?
2015-11-27
-6
Atsakyti
kasiogurutai bent jau nenusove, kas iprasta Kowno gyvenvietej. :D


O ka jau i Gudaiti buvo kazkas sove?
2015-11-27
-22
Atsakyti
Mister_John o dar ir wilno taboriniai isniekino personalini automobili.


tai bent jau nenusove, kas iprasta Kowno gyvenvietej. :D
2015-11-27
-11
Atsakyti
HI
blynaiLabiausiai tai Seibucio gaila nu bet nieko klysti zmogiska


ir kaip jis suklydo? jam cia vienintelis sansas tapti LKL cempionu
2015-11-27
+9
Atsakyti
blynaiLabiausiai tai Seibucio gaila nu bet nieko klysti zmogiska


O kur Seibutis suklydo? Reikejo likti Darussafakoje, kuri suda mala? Seibutis nori tapti bent lkl cempionu ko su vainauskine parodija jam sansu nebuvo. Cia greiciau Gudaitis apsisiko totaliai. Maza to kad is rinktines ismetes, vainausko projektas spardomas kibire belenkaip, gavo trauma, jau du kartus Zalgiriui prapyle, o dar ir wilno taboriniai isniekino personalini automobili.
2015-11-27
-9
Atsakyti
Labiausiai tai Seibucio gaila nu bet nieko klysti zmogiska
2015-11-27
-16
Atsakyti
Nesveikai siemet Eurolyga atrodo. Zalgiris sutriuskintas, Realas savo grupes dugne, Maccabi tuoj iskris aplamai i Kibira. Vainauskine pornografija aplamai savo kieme vanojama visokiu besiktas, zenit, avtodor bei Vengru aliejaus fabriko komandos.
2015-11-27
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.