Nuotr.: imago-SCANPIX
Nuotr. imago-SCANPIX

Legendinis Čikagos „Bulls“ puolėjas Scottie Pippenas neseniai išleido savo knygą „Unguarded“. Joje legenda kritikos pažėrė savo buvusiam komandos draugui Michaelui Jordanui.

Scottie Pippen

Scottie  Pippen
Pozicija: SF
Amžius: 56
Ūgis: 202 cm
Svoris: 103 kg
Gimimo vieta: JAV

Pippenas atvirai rėžė apie dešimties serijų ESPN dokumentiką „Paskutinis šokis“. Pasak buvusio krepšininko, Jordanas elgėsi šlykščiai.

„Kaip Michaelas drįso taip elgtis su mumis po visko, ką padarėme dėl jo ir jo brangaus prekės ženklo, – savo knygoje spragilų negailėjo Pippenas. – Dar blogiau, kad Michaelas gavo 10 mln. dolerių, o mes – nė cento.“

Pippenas rėžė NBA ikonai ir už šokiravusį sprendimą 1993 metais. Tada Jordanas pasitraukė trims metams iš krepšinio dėl tėvo mirties.

„Norite sužinoti, kas yra savanaudiškumas? Savanaudiškumas yra, kai išeini į pensiją prieš pat treniruočių stovyklos pradžią, kai organizacijai jau per vėlu pasirašyti laisvuosius agentus“, – apie netikėtą pirmąjį Jordano pasitraukimą rašė Pippenas.

„Vėl pamatęs, kaip Michaelas blogai elgiasi su savo komandos draugais – sutrikau. Kaip ir tada.

Mes su Michaelu nesame artimi ir niekada nebuvome“, – teigė Pippenas.

Jordanas ir Pippenas kartu iškovojo 6 NBA titulus (1991-1993, 1996-1998 m.) ir buvo įtraukti į Šlovės muziejų.

Komentarai:
Viskas dėl pinigų ir nemokėjimu su jais elgtis. Pats sutiko su chujovu ilgalaikiu kontraktu. Net Bulls valdžia bandė atkalbėti nuo to. Jei jau taip blogai buvo su MJ, tai kam veidmainiauti per Šlovės muziejaus kalbą. Apgailėtinas. Dar turiu maikę Pippeno, teks išmest :)
2023-05-28
Atsakyti
Lol
Pippenas yra visiskas nulis be Jordano ir Oakley, kurie padare is Pippeno rimta zaideja. Jis yra Robinas Jordano Batmanui. Matosi nuo sloves jam susisuko galva, tai jis nenorejo Thomaso matyt Barselonoj, tai jam nepatiko zaisti su Barkley Houstone. Nors Pippenas net nebuvo top 10 saukimas, praktiskai jeigu nebutu jo rimta Bulls organizacija paemusi tai labai realu kad jis ne tik kad turetu nuli titulu bet ir sunkiai butu prasmiuses i all star rungtynes.
2021-11-05
+2
Atsakyti
D_K
Vėl matyt kazinkėse prapylė bapkes ir verkia. 95 galėjo išeit kai pykos su Kukoču ir uždirbt tiek kiek Jordanas panašiai uždirbo,o dabar gailisi savo paties sprendimo, kad pasirinko titulus, tai dabar daro pigius triukus, naudodamas to paties Jordano vardą knygoje,kad uždirbtų pinigus,ojergau.. :D Geriausias visų laikų žaidėjas neturi būt geriausias draugas,jis yra tiesiog geriausias ir vedė visus iš paskos ,ir tą patį Pippeną į šlovę. Aš suprantu,kad reik visiems savo šeimos nariams po namą pastatyt ir po automobilį nupirkt,bet nereik ponigų medžiotis šitokiais apgailėtinais būdais. Pippenas visą gyvenimą turėtų dėkot Jordanui,kad mes apie jį aplamai kalbame vis dar šiais laikais,kaip ir visiems šių laikų žaidėjams,kurie uždirba tokius pinigus,tik dėlto,kad Jordanas pavertė NBA produktą žinomą visam pasauliui ir tik jo dėka jis vis dar NBA egzistuoja,po 80ųjų rasistinių krizių,kai vos nba nebankrutavo.
2021-11-05
+12
Atsakyti
Www
jei nori kad pirktu knyga juk reikia zibalo papylt
2021-11-05
-1
Atsakyti
Dr
*konferencijos finale turėjau omeny.. obviously... labai nedaug trūko grajuose jiems iki finalo
2021-11-05
Atsakyti
Antanas
jo chare kaip prasigerusio senbernaro
2021-11-05
-15
Atsakyti
mhamsd
MJ turi gera alibi, jei jau tokie geri buvote, kodel nelaimejote cempionato kai MJ "atostogavo" beisbole?
2021-11-05
+16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
108,3
Pelno taškų: 108,3
Taiklumas: 46,9%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 128
Blogiausias pasiekimas: 94
Daugiausia pelno: DeMar DeRozan