Enesas Kanteris pranoko Chrisą Anderseną
Enesas Kanteris pranoko Chrisą Anderseną
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
Netikėtą nesėkmę Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) patyrė čempionės titulą ginanti Majamio „Heat“ (35-14) komanda. Eriko Spoelstra auklėtiniai išvykoje 89:94 (20:32, 30:20, 16:16, 23:26) turėjo pripažinti vienos lygos autsaiderių – Jutos „Jazz“ (17-33) komandos pranašumą.

Rungtynių žaidėjas
Gordon  Hayward
PTS 9 | REB 9 | AS 11 | ST 3
Keturis taškus iš eilės ketvirtojo kėlinio pradžioje surinkęs Enesas Kanteris padidino „Jazz“ pranašumą iki šešių (72:66). Kitoje atakoje iš toli atakęs Richardas Jeffersonas išprovokavo Dwyane'o Wade'o pražangą bei realizavo visus tris baudų metimus (75:68).

Didžiąją kėlinio dalį niekaip negalėję panaikinti septynių taškų deficito NBA čempionai aikštės šeimininkams į atlapus kibo paskutiniosiomis minutėmis – 10:4 spurtavę „Heat“ žaidėjai priartėjo, o po Ray Alleno taiklaus tolimo šūvio svečių atsilikimas sumažėjo iki minimalaus (89:91).

Tuomet Trey Burke'as atsakė dvitaškiu bei padvigubino „Jazz“ persvarą (93:89). Po minutės pertraukėlės į aikštę sugrįžusio Alleno tritaškis skriejo po šalį, o kamuolį puolime atkovoję Majamio komandos krepšininkai antruoju šansu pasinaudoti nesugebėjo.

Greitai į įvykius sureagavęs LeBronas Jamesas prasižengė prieš Gordoną Haywardą ir pasiuntė jį prie baudų metimų linijos. Pastarasis realizavo tik vieną baudą, o „Heat“ dar sykį paprašė minutės pertraukėlės.

Po jos su kamuoliu buvęs Jamesas iš toli atakavo netiksliai. Kamuolį puolime atkovojęs Chrisas Boshas dar spėjo atlikti metimą nuo tritaškio linijos, tačiau ir tolimas šūvis skriejo pro šalį.

„Jazz“: Marvinas Williamsas 23, Richardas Jeffersonas 14, Trey Burke'as 13, Alecas Burkas 12, Gordonas Haywardas 9 (9 atk. kam., 11 rez. perd.).

„Heat“: Dwyane'as Wade'as 19 (7/14 dvit.), LeBronas Jamesas 13 (3/7 dvit., 1/6 trit., 5 kld.), Chrisas Boshas 13 (3/9 dvit.), Mario Chalmersas 12, Norrisas Cole 12, Ray Allenas 9. 

Rungtynių vaizdo reportažas:

Visi praėjusios nakties rezultatai:

 Charlotte Bobcats  San Antonio Spurs 100-104   stat »
 Atlanta Hawks  Memphis Grizzlies 76-79   stat »
 Detroit Pistons  Denver Nuggets 126-109   stat »
 Minnesota Timberwolves  Portland Trail Blazers 110-117   stat »
 Milwaukee Bucks  Houston Rockets 95-101   stat »
 Phoenix Suns  Golden State Warriors 122-109   stat »
 Utah Jazz  Miami Heat 94-89   stat »
Komentarai:
BojaNZaukasBojaNquNNcyNe pirmi juk metai kai heat reg sezone nesidrasko,o kai reikia pradeda lost,pasizejus i dzeimsa tai panasu i tai kad juoda diena buvo ir seip daznai viskas priklauso nuo jo ar bus pergale ar neKa tu cia nusitrati? Eiliniai atmazai : " Reg sezone nesidrasko, iseis i PO, prades zaist normaliai " Nebenusisnekek gal :) Uzdare visa trejera didiji Jazzai ir pasibaige, Paceriai playoffuose dar ne taip pasismagins su Heatais, jokios sensacijos nematau.Aha taip pat kaip praeitus kelis sezonus uždarys.Jokia čia ne sensacija,kad pralošė prieš jazz,dar praloš ne vienas ir ne dvi.Per daug kai kurie čia perspaudžiat reguliarų sezoną.O rezultatas ir pernai toks pats buvo po tiek pat rungtynių pas Heat'us,o kaip baigėsi visi žino.Si sezona Pacers'ai dar labiau pasistiprine, nuo praejusio sezono pasikeite, dar plius grizo Grangeris, Stephensonas pradejo kaip ant bangos zaist su Hillu. PO per plauka truko, kai gavo serija 4-3, bet turbut ne bereikalo cia Indiana dar Bynuma pasieme, nes siuo metu tikrai ispudingai ta komanda atrodo, ir nemanau, kad leisis trecia karta is eiles but eliminuotiems Heatu, aisku dar anksti sneket, nes NBA kiekvienos varzybos yra neprognozuojamos, bet noreciau pamatyt geriau finale Pacers nei Heat.


Noretum Pacers, bet pamatysi Heat
2014-02-09
+3
Atsakyti
ZaukasBojaNquNNcyNe pirmi juk metai kai heat reg sezone nesidrasko,o kai reikia pradeda lost,pasizejus i dzeimsa tai panasu i tai kad juoda diena buvo ir seip daznai viskas priklauso nuo jo ar bus pergale ar neKa tu cia nusitrati? Eiliniai atmazai : " Reg sezone nesidrasko, iseis i PO, prades zaist normaliai " Nebenusisnekek gal :) Uzdare visa trejera didiji Jazzai ir pasibaige, Paceriai playoffuose dar ne taip pasismagins su Heatais, jokios sensacijos nematau.Aha taip pat kaip praeitus kelis sezonus uždarys.Jokia čia ne sensacija,kad pralošė prieš jazz,dar praloš ne vienas ir ne dvi.Per daug kai kurie čia perspaudžiat reguliarų sezoną.O rezultatas ir pernai toks pats buvo po tiek pat rungtynių pas Heat'us,o kaip baigėsi visi žino.


Si sezona Pacers'ai dar labiau pasistiprine, nuo praejusio sezono pasikeite, dar plius grizo Grangeris, Stephensonas pradejo kaip ant bangos zaist su Hillu. PO per plauka truko, kai gavo serija 4-3, bet turbut ne bereikalo cia Indiana dar Bynuma pasieme, nes siuo metu tikrai ispudingai ta komanda atrodo, ir nemanau, kad leisis trecia karta is eiles but eliminuotiems Heatu, aisku dar anksti sneket, nes NBA kiekvienos varzybos yra neprognozuojamos, bet noreciau pamatyt geriau finale Pacers nei Heat.
2014-02-09
-7
Atsakyti
BojaNquNNcyNe pirmi juk metai kai heat reg sezone nesidrasko,o kai reikia pradeda lost,pasizejus i dzeimsa tai panasu i tai kad juoda diena buvo ir seip daznai viskas priklauso nuo jo ar bus pergale ar neKa tu cia nusitrati? Eiliniai atmazai : " Reg sezone nesidrasko, iseis i PO, prades zaist normaliai " Nebenusisnekek gal :) Uzdare visa trejera didiji Jazzai ir pasibaige, Paceriai playoffuose dar ne taip pasismagins su Heatais, jokios sensacijos nematau.


Aha taip pat kaip praeitus kelis sezonus uždarys.Jokia čia ne sensacija,kad pralošė prieš jazz,dar praloš ne vienas ir ne dvi.Per daug kai kurie čia perspaudžiat reguliarų sezoną.O rezultatas ir pernai toks pats buvo po tiek pat rungtynių pas Heat'us,o kaip baigėsi visi žino.
2014-02-09
+2
Atsakyti
neblogai cia LeShit'a i viena puse suvare haywardas
2014-02-09
-4
Atsakyti
Bojan atmazai sakai? tai kad 2 metai iseiles ziedus pasieme,pacers smaginsis?jei gerai pamenu nepakankamai gerai smaginosi jei pralose praitais metai,dar iki reg sezono pabaigos laiko yra,anksciau laiko sneket kas pries ka laimes nera prasme,pamamirs dar OKC,spursu kurie eile metu vieni ir favoritu,kad ir portlandas siais metais gerai atrodo,laikas parodys kas ir kaip
2014-02-09
-1
Atsakyti
kokodel
Nemokami kazino pinigai, adresu: http://goo.gl/MLoN2g

Tik išbandytos svetaines, kurios išmoka laimejimus iš nemokamai gautu pinigu.
2014-02-09
+5
Atsakyti
Majamis šiandien sužaidė pačias blogiausias rungtynes ir taip negalima rungtyniauti vien pralaimėjimais.
2014-02-09
+12
Atsakyti
Nėra ko čia panikuot, čia tik vienos rungtynės
2014-02-09
+2
Atsakyti
Žalia-balta!Tokios žvaigždės, o luzeriu komandai prakisa!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


cia NBA,stipriausi krepsininkai zaidzia.Zaidziama 82-jos rungtynes reguliarajame sezona,tad juodu dienu pasitaiko karts nuo karto.Ar daznai tenka matyt LeBrona metanti 4/13 metimu,ar C.Bosh 3/12 metimu?
2014-02-09
+5
Atsakyti
to BojaN
O kaip tada paaiškinsi faktą, kad didžiąją dalį Heat pralaimėjimų sudaro praloštos rungtynės prieš pačias silpniausias komandas (pergalių-pralaimėjimų santykis<50%)? Va jeigu žaistų taip kaip Spurs, tada būtų galima sakyt, kad kažkas keisto. O kai prieš scrubus pralošinėja, tai nematau reikalo panikos kelt. Juoalbiau, kad kolkas Heat pagal pergales/pralaimėjimus tikrai neatislieka nuo praėjusių sezonų ir kolkas eina tokiu tempu, kad sezono pabaigoj taps viena daugiausiai pergalių iškovojusių komandų reguliariam sezone tarp visų komandų ėjusių į 3peat per visą.
2014-02-09
+2
Atsakyti
htz
Uždarė ar tiesiog nekrito nei vienam? Manau, kad nekrito juodai. Jokios sensacijos čia nėra vieną dieną laimi , kitą pralaimi, gi ne robotai žaidžia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-09
-1
Atsakyti
quNNcyNe pirmi juk metai kai heat reg sezone nesidrasko,o kai reikia pradeda lost,pasizejus i dzeimsa tai panasu i tai kad juoda diena buvo ir seip daznai viskas priklauso nuo jo ar bus pergale ar ne


Ka tu cia nusitrati? Eiliniai atmazai : " Reg sezone nesidrasko, iseis i PO, prades zaist normaliai " Nebenusisnekek gal :) Uzdare visa trejera didiji Jazzai ir pasibaige, Paceriai playoffuose dar ne taip pasismagins su Heatais, jokios sensacijos nematau.
2014-02-09
-5
Atsakyti
tomas
Miamiui nera sansu PO pries pacersus kazkaip manau bus i vienus vartus pacers 4:0.
2014-02-09
-5
Atsakyti
Mutombo
Joke sencacija, Jazz jau nugalejo pwz, thunderius,rocketsus,sunsus. Kuo pvz lakersai negal pasigirt, tie tai aucaiderei,kaip bucks,kings

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-09
-3
Atsakyti
Ne pirmi juk metai kai heat reg sezone nesidrasko,o kai reikia pradeda lost,pasizejus i dzeimsa tai panasu i tai kad juoda diena buvo ir seip daznai viskas priklauso nuo jo ar bus pergale ar ne
2014-02-09
+7
Atsakyti
Atom
Pas juos reguliariajame sezone 82 rungtynes tai pats pagalvok...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-09
+3
Atsakyti
Atom
Pas juos reguliariajame sezone 82 rungtynes tai pats pagalvok...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-09
+1
Atsakyti
Tokios žvaigždės, o luzeriu komandai prakisa!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-09
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.