Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Ryto“ legionierius Chrisas McCullough galimai sukėlė eismo įvykį, po kurio sostinės klubas krepšininką suspendavo.

„Norime informuoti Vilniaus „Ryto“ klubo bendruomenę, kad mūsų komandos žaidėjas Chrisas McCullough galimai sukėlė autoįvykį ir pažeidė klubo vidaus taisykles. Policijoje pradėtas tyrimas.

Vilniaus „Rytas“ savo ruožtu taip pat atlieka vidinį patikrinimą. Kol vyksta tyrimas žaidėjas nedalyvaus komandos veikloje. Surinkus daugiau informacijos, ketiname ja pasidalinti ir su „Ryto“ klubo bendruomene“, – rašoma „Ryto“ pranešime.

McCullough „Rytą“ papildė rugpjūčio mėnesio pabaigoje. 25-erių puolėjas LKL pirmenybėse spėjo sužaisti ketverias rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 6,3 taško, 4 atkovotus kamuolius bei 4,3 naudingumo balo.

Komentarai:
insight info
Paskutinemis ziniomis Chris 99% pakuosis cimodanus ir lauk, kol kas vyksta zaidimeliai is abieju pusiu, vieni nori pinigu, kiti nori atsikratyti pasiremiant kontraktu del vidaus taisykliu pazeidimo, nes jau aisku, kad tusino mieste, nebe pirma karta. Be to, panasu, kad Kairys ne taip geria suvaldo legiona, labai nepatenkintas abi puses viena kita, tad turesim antra Sutono situacija.
2020-10-04
-5
Atsakyti
Utenskas
Juokesi is Juventuso sitie taboro fanai. Dabar mes juokiames gardziai is plytfaniu! Lauksim kuris bus sekantis ar demetrius ar andrew. Galetu visi sitie legionai issivaikyti
2020-10-04
+13
Atsakyti
Babajus
Uzpylimo meistru Vilniaus komandoj netruksta. Cirkas tesiasi.
2020-10-04
-2
Atsakyti
Prisiminimai
edas Cota Dezuan Collins
2020-10-04
+1
Atsakyti
abcdef
Cia ir taip aisku, kad jo greit neliks klube. Visiskai nesistengia, gynyba nulis, nieko neparodo, tai kam laikyt? Dar eismo ivyki padare. Nepritampa zmogus ir viskas. Kiti legionieriai matos, kad tikrai stengiasi, zaidzia su ugnele, lyderiai o sitas ka? Ate ir tiek ziniu :D visiskai nebus jokios nuostolio ar jis yra ar jo nera. Pirko zinojo ka perka, koks charakteris ir kas per zaidejas. Vien paziurejus kur pries tai zaide...
2020-10-04
+3
Atsakyti
Ayo
Jeigu rimtai tai nemanau kad cia labai gali kaltinti ryto vadovybe. Jeigu tau reikia lb atletisko zaidejo, tau teks tikriausiai samdytis juodi. Su tais juodziais reikia atsargiai rinktis, nes tokie daznai tiesiog varineja po europos uzkampius uzsidirbt greitu pinigu nieko neveikdami ir zinodami kad ju finiziai duomenys dar domins europos komandas iki kol jiem sueis bent 30 metu.
2020-10-04
-3
Atsakyti
Anonimas
O kad bent karta Ryto vadovybe paklausytu jau akmenyje iskaltos Vainausko vyr. isminties... bet jau po laiko. Grupuote ileido cia savo saknis ir nebaudziama gasdina taikius miesto gyventojus.
2020-10-04
-1
Atsakyti
Gėjus Paulius Ambrazevičius
hey hey hey sveikinam ritąąą :)))
2020-10-03
-7
Atsakyti
pabaisa
Prasideda Gudelio ir kitu lavonbaciu bajeriukai..vel zlugdo Sostines komanda kaip zlugde N metu!! GEDA
2020-10-03
+10
Atsakyti
insight info
Po dzukijos rungtyniu is penktadienio i sestadieni keliuose skirtinguose klubeliuose uzgere, yra liudininku maciusiu taskant kokteiliukus, veliau apie 4h ryto ivairavo netoli savo buto ir pabego is vietos - nustatyta vieta, bet del isgerimo pradetas tyrimas ir patikrinimas, vargu ar pavyks irodyti, nes post factum viskas ir praejo laiko isblaiveti. Is policijos gres administracine su baudele, is klubo - geriausiu atveju tik ispejimas arba krastutiniu atleidimas, jeigu pavyks irodyti girtuma. Yra kalbos is klubo vidaus, kad treneriai nelabai patenkinti jo darbu treniruotese ir be abejo zaidimu, tad zinant Ryta, gali buti labai nemazas pretekstas jau dabar atleisti neduodant laiko irodyti kazka.
2020-10-03
-4
Atsakyti
KL
Vienas is dvieju: arba rytas bando tokiu budu krepsininku "atsikratyti" arba sukeles ivyki buvo neblaivus/pabego is ivykio vietos. Jeigu pirmas variantas tai rytas labai rizikuoja, kad poto po teismus neuztampytu del to, nebent euru nemazai numestu, kad tas tyletu.
2020-10-03
+8
Atsakyti
Nu ka
Prasideda nauja serija, bus nuotykiu:)) Nori paleisti, tai dabar surado geriausia buda:)) Jarutis sugriaus sita kluba, o gal to ir siekia?
2020-10-03
-1
Atsakyti
...
santabarbara cia... ne klubas
2020-10-03
+18
Atsakyti
M
Jauciu nori atsikratyt, puiki progra tai padaryt. Pagal duomenis Davisas, pagal zaidima Jogela.
2020-10-03
+4
Atsakyti
Anonimas
Sitas turbut sustauskiniu stilium isgeres kobra 11 triukus pradejo atlikinet?
2020-10-03
+8
Atsakyti
neblogai
masinele brukstelejo net padanga nuejo https://ibb.co/Kcg8GMr
2020-10-03
-6
Atsakyti
Ryklys.
rodys per kakadu?
2020-10-03
+16
Atsakyti
Lietuva
Na nelabai ir jo reikia net Estas geriau už jį žaidžia
2020-10-03
-9
Atsakyti
vilnietis
Pamate kad is jo nieko gero ir sugalvojo pigu plana kaip atfutbolinti ji. 😀
2020-10-03
+8
Atsakyti
Revizor
nuo kada uz eismo ivyki galima zaideja atleist ar net suspenduot?manau Ryto nauja(sena)administracija vel kazka slepia,kazka nutyli...o dar pries dvi dienas (po audito isvadu)reke,kad dabar busim dar skaidresni-matosi.
2020-10-03
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
23,5
Pataiko: 23,5
Taiklumas: 54,7%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 19
Daugiausia pataiko: Martynas Echodas