Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Denverio „Nuggets“ vyriausiasis treneris Mike'as Malone'as paneigė kalbas, jog jungiasi prie Serbijos rinktinės trenerių štabo.

Tai strategas atskleidė prieš NBA rungtynes su Šarlotės „Hornets“.

„Tai nėra tiesa, – paklaustas, ar tapo Serbijos rinktinės konsultantu, atsakė Malone'as. – Jie kalbėjosi su manimi, bet nieko nėra oficialaus.“

Anksčiau Serbijos krepšinio federacija pranešė, jog pasiekė susitarimą su „Nuggets“ vyriausiuoju treneriu Malone‘u. Pranešime buvo teigiama, jog specialistas prisijungs prie rinktinės vos pasibaigus NBA atkrintamosioms ir padės serbams olimpiniame atrankos turnyre.

Serbija atrankos turnyrą žais savo šalies sostinėje Belgrade. A grupėje jie susitiks su Dominikos Respublika ir Naująja Zelandija, o B pogrupyje varžysis Puerto Rikas, Italija bei Senegalas.

Olimpiniai atrankos turnyrai vyks birželio 23-28 dienomis. Kelialapį į olimpines žaidynes Tokijuje iškovos tik atrankos turnyrą laimėjusios rinktinės.

Komentarai:
afybour
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-16
+1
Atsakyti
gepafug
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-16
-6
Atsakyti
djgaffer
Man tai keista,kaip paskleidžiama tokia žinia,bet po paros jau paneigiama.Įdomi ta serbų federacija.Jei kalbiesi su treneriu apie galimybę padėti rinktinei,tai nereiškia,kad jis jau sutiko.Tai tik pokalbis,nieko daugiau.O tie jau trimituoja,kad viskas oficialu.Malone\'ui tikrai nėra malonu,kai be jo patvirtinimo skelbiamos tokios žinios.
2020-01-16
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.