Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Šarūnas Jasikevičius po dvigubos Eurolygos savaitės savo auklėtiniams davė laisvą dieną, tačiau sekmadienį po Kauno „Žalgirio“ pralaimėjimo namie 83:86 „Šiauliams“ treneris savo auklėtiniams iškart surengė treniruotę.

Fotogalerija

Dėl to strategas vėlavo į spaudos konferencijoje, kuri rengiama netrukus po pasibaigusių rungtynių.

„Gal, nežinau“, – į klausimą, ar pirmą kartą po rungtynių surengė treniruotę, sakė Jasikevičius.

„Žalgiriui“ LKL tai buvo antrasis pralaimėjimas per tris mačus. Prieš tai kauniečiai laimėjo 16 kartų iš eilės.

„Noriu atsiprašyti, kad vėluoju į spaudos konferenciją ir priverčiau jus laukti. Kitas dalykas, noriu atsiprašyti „Žalgirio“ sirgalių už tokį mūsų pasirodymą ir pasveikinti Antaną Sireiką bei „Šiaulius“ su tokia pergale. Turiu prisiimti atsakomybę, nes neparuošiau komandos. Mes jau eilę kartų į LKL rungtynes žiūrime pro pirštus ir tai galbūt yra logiška, nes mums dabar geriau sekasi Eurolygoje.

Žaidėjai turbūt pasijunta, kad kažkuriuo momentu yra labai geri. Kaip treneris turėčiau dar labiau įlįsti į jų vidų, bet nesigavo. Norėjau, kad vakar po sunkios savaitės žaidėjai pailsėtų. Žaidėme po laisvos dienos, mes taip LKL darėme jau daug kartų, bet vaizdas aikštelėje momentais buvo kraupus“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Jasikevičius.

Trenerių komentarai:

Tuo metu „Šiaulių“ treneris Antanas Sireika pabrėžė, kad jo auklėtinius mačo pabaigoje lydėjo ir sėkmė.

„Labai džiugu. Seniai bebuvome laimėję stipresnes ar geresnes rungtynes. Buvo nelabai kokia nuotaika, užpuolė visokios bėdos. Labai džiaugiuosi už tuos vyrus, kurie kovėsi aikštėje ir patikėjo. Kažko žaidime nepakeitėme, bet tapome draugiškesne komanda.

Prieš rungtynes sakiau, kad daugiau spinduliuokime gėrio, vienas kitam linkėkime gero. Galima prisijaukinti fortūną. Buvo lygi kova. Pabaigoje varžovai nepataikė, o mes sugebėjome atsikovoti kamuolius. Buvo nemažai sėkmės. Džiaugiuosi už vyrų darbą ir pergalę“, – sakė Sireika.

Komentarai:
AST
Nematau pagrindu palaikyti komanda, kuriai visiskai px ant zmoniu susitinkusiu arenoje ar prie tv. Pastangu kaip pas chronius gatve valant ant priverstinio darbo.
2020-01-20
+12
Atsakyti
imnidist
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-20
+8
Atsakyti
Anonimas
neziurint visu nuopelnu, labai atgrasi persona, viduje visada yra ir buvo prasciokas
2020-01-20
-13
Atsakyti
Kazkaip pasigendu 10 straipsniu
tipo...Krepsininku ivertinimai ar Milaknis zibejo...juk po z eungtyniu bent. 5 straipsniai visada buna apie 1 rungtynes :) apgailetina
2020-01-20
+13
Atsakyti
Popstar
tai jeigu žalgiriui šitos varžybos visai nesvarbios, tai tegul palieka lkl, niekam jie nebus įdomūs, galės kaip oly eurolygos dugne sėdėt
2020-01-20
-14
Atsakyti
tentpegla
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-20
-12
Atsakyti
...
cia 90% komentuoja debilai, kurie nieko nesupranta apie krepsini :) tai nenuostabus ir zurnalistu debiliski klausimai. Nes jie butent ir raso tiem durniam.... Lietuvoj 3M krepsinio ekspertu :) is kuriu gal 1% tik is tikruju supranta krepsini. Like 99% tik isivaizduoja, kad kazka apie krepsini isvis supranta :)
2020-01-20
+2
Atsakyti
Aha
Motiejuno vietoje kada prie progos pasakyciau Sarui - eidamas i konferencija po LKL rungtyniu, tiesiog prisimink, kad cia ne Eurolyga, o LKL, todel lauk arba durnu klausimu del vaizdo (nes nu cia spaudos konferencija, tai reik kazka paklaust), arba provokuojanciu klausimu, ypac tuo atveju, jei dalyvauja Ceponis, t.y. tokiu, kokiu tu labiausiai ir nemegsti. Bet juokingiausia, kad Sarui priekaistauja anoniminiai komentatoriai, kurie komentaruose drabsto sudais trenerius, zaidejus, vieni kitus. Bet cia standartai negalioja, nes cia internetas, ar ne? Nes cia niekas nesivargins ieskoti, kas parase koki izeidzianti komentara? Ai tiek to, neverta uzsivest, tik veltui svaistyciau savo laika, nes aisku viena, kad haters gonna hate, o troliai ir toliau trolins. Tai tiesiog sekmes ir visiems geros ateinancios savaites ;)
2020-01-20
-16
Atsakyti
asas
Zurnalistai prasau jusu: Kuo Daugiau klausimu uzdavinekit ir kuo kvailesniu tam marozui!!! ir po to zvenkit visi nes jau per daug susireiksmines urodas pries nkl lygio komanda praloses :D Kai paklause ceponis kodel nepataikot ozys atsake kad pataiko ir isjuoke zmogu pries visa lietuva "ducxu padare" ..po 6 graju sako..nepataikom nzn kodel tada pats tapo "ducxu duchu"
2020-01-20
-5
Atsakyti
sdsd
Labiausiai gaila tai jokubaicio..uz kokia alba lostu 20min eurolygoje vargo nematytu..cia net lkl\'e bijo i kasi mest nes isterikas prie linijos pastovei klykia..TIKETOJAS JIBANAS..sektantistai kada pamatysit kad jusu dievas nera tok geras kaip jus visi galvojat..besmegeniai gyvunai prisirije alaus?
2020-01-20
-9
Atsakyti
Lol
jis amerikos armijoj padarytu karjera kaip drill instructor xD
2020-01-20
-10
Atsakyti
TDaY
nueko nera maloniau kaip jlausytis "sistemu" aso agonijos po eilinio pazeminimo :D lieja oykti ant zurnaliugu :DD sako jaunima ugdo :D Jokubaitis eurolygoje tik 1 rungtynese simboliskai isbego, apie lukosiuna net nesneku, lyg gavo siuksliu minuciu su kriisa 1 rungtynese :D vensku net priea LKL kaimus bijo leisti, jokubaiti irgi :D ir sako turim jaunimo kuriam duodam zaisti :DDDD
2020-01-20
-4
Atsakyti
...
Nu bet cia rimtai verkia tik vilniaus kurwos.... ir tie kas prapiso saibas lazybose. Ir tolerastai kurie durnus zurnaliugu klausimus pateisina. Ar kam nors is tikruju norejos isgirst atsakyma i ta debiliska zurnalisto klausima? Nes klausia tai del musu skaitytoju... Bet geriau butu isvis neklauses nieko. Saras negali ateit i konferencija ir pasakyt kad mum px, kad pralosem :) bet jam is tikruju yra px :) Zalgirio fanam sitas pralaimejimas irgi px. Ne px tik tiem kas pastate lazybose pinigu ir juos prapiso. Viena del ko liudna, kad zalgirio jaunimas net LKL nepazaidzia..... tai ka jus norit, kad jie minuciu eurolygoj gautu.....
2020-01-20
+1
Atsakyti
Tomas
Ir as nesuprantu, ne jau neatsiras nei vienas zurnalistas kuris nepabijos atsikirst sitam marozui? Juk jie dirba savo darba kaip ir jis, ko cia jam putotis? Nenuotaika, pagirios ar nervai nelaiko? Nedirbk tada jei nesugebi tvardytis, zurnalistai prasau nemyzkit i bata ir pastatykit sita ubliudka kada i vieta! Nesileiskit zeminami!
2020-01-20
+2
Atsakyti
Tomas
Saras kaip treneris kietas, bet su bendravimu tiek su zaidejais, tiek zurnalistais tobulet ir tobulet, kaip zaidejam jo sistema suprantant! Nu negalima taip, tiesiog negalima! Tikrai kaip eilinis gatves marozas! 🤨
2020-01-20
-7
Atsakyti
Hehe
isivaizduoju kaip jaska rubinej duoda vaizdu :D
2020-01-19
-1
Atsakyti
Tony
marozai prunksia visi ant Jaskos. praloset lazybose savo varganai uzdirbtus pinigelius. kas belieka.... Normalus fanai o ne topsporto ar lazybu ziurkiai supranta kad cia sitos varzybos niekam neidomios ir net nesvarbios. kam idomu cia ziuret i ta Siauliu draskyma. ant 40 tasku. del to tiek zaidejai be motivacijos ejo lost.
2020-01-19
+1
Atsakyti
Kirvukas
Pas Kauno buduliuką dūsta visi talentai... Birutis, Gebenas, Dimša, Jokubaitis, imk ką nori! Visi gęsta! Žalgiris naikina ateities rinktinę!
2020-01-19
+8
Atsakyti
Anonimas
Paziurekit video konferencijos butinai sito chamo kas nematet!!!
2020-01-19
-4
Atsakyti
Dzo
SIREIKA inteligentiskas issilavines ir vertas pagarbos zmogus, SVEIKINIMAI !! nera net ka lygint su situ kauno zeku, is kurio burnos tik sudai lendai. nedaug truksta kad ir interviu pasidetu b...l ein.... na....hui ku....va bl....et , kaip visas varzybas vemia. geda I toki vafly ziuret!!! kauno garbes pilietis !!! :)))
2020-01-19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Šiaulių Šiauliai
42%
27/65
Metimai iš žaidimo
49%
29/59
29
Atkovoti kamuoliai
41
18
Rezultatyvūs perdavimai
24
7
Perimti kamuoliai
11
38%
12/32
Tritaškiai
42%
8/19
0
Blokuoti metimai
1

Rungtynių žaidėjai

Artūras  Milaknis
18 PTS
6/12 FG
0/0 FT
Evaldas  Šaulys
20 PTS
6/13 FG
5/6 FT
Edgaras  Ulanovas
8 REB
5 DREB
3 OREB
Rokas  Gustys
10 REB
7 DREB
3 OREB
Thomas  Walkup
6 AS
2 TO
17 MIN
Šiaulių Šiauliai
Keli žaidėjai
6 AS
Edgaras  Ulanovas
20 EFF
67% 2P%
20% 3P%
Evaldas  Šaulys
26 EFF
50% 2P%
43% 3P%