Jono Vainausko vadovaujamai Alytaus „Dzūkijos“ komandai nepavyko iškovoti Nacionalinės krepšinio lygos čempionės titulo
Jono Vainausko vadovaujamai Alytaus „Dzūkijos“ komandai nepavyko iškovoti Nacionalinės krepšinio lygos čempionės titulo
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Radlinskas
Pirmą kartą tinklalapio „BasketNews.lt“ vaizdo konferencijų istorijoje į skaitytojų klausimus atsakys skambiomis pergalėmis krepšinyje pasižymėjęs vadybininkas Jonas Vainauskas.

Praėjusiame dešimtmetyje jis buvo pagrindinis Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo formuotojas, padėjęs laimėti 2005 ir 2009 m. Europos taurės turnyro finalus.

Šį mėnesį 31-erių Vainauskas tapo Alytaus „Dzūkijos“ klubo sporto reikalų vadovu ir pareiškė norintis padėti komandai patekti į Lietuvos krepšinio lygą.

Nors vilnietis „Dzūkijoje“ dirba vos dvi savaites, tačiau jau nusivylė skaudžiu pralaimėjimu, kai Nacionalinės krepšinio lygos finale alytiškiai 65:78 pripažino „Mažeikių“ pranašumą ir sportiniu keliu nepateko į LKL.

Anksčiau Vainauskas užsiminė apie norą sujungti tris Vilniaus komandas – „Statybą“, „Perlą-MRU“ bei „Š.Marčiulionio KA-Twomeną“ ir veikiausiai sudaryti konkurenciją „Lietuvos rytui.“

Praėjusių metų spalį BasketNews.lt“ vaizdo konferencijoje dalyvavo Jono Vainausko tėvas Gedvydas Vainauskas, šiuo metu einantis „Lietuvos ryto“ klubo prezidento pareigas ir prisiimantis atsakomybę už komandos komplektaciją.

Gedvydo Vainausko vaizdo konferencijos įrašą galite stebėti paspaudę čia.

  • Į Jūsų klausimus Jonas Vainauskas atsakinės sekmadienį nuo 14 val. Klausimus krepšinio vadovui galite pateikti šios naujienos komentarų skiltyje.
  • Jono Vainausko vaizdo konferenciją stebėti galėsite paspaudę čia.
Komentarai:
BruoniusZZZZBruoniusZZZZBruoniuskas galetu tapti "Snoro" banko kalibvro remeju Lietuvos Rytui ?Cigonu taboras ;)Manau ten ir tai geriau gyvent negu kaune :)nu aisku taboriniam geriau zinoti , man Nidoi labai puiku :)Tai, kad ko gero paciam teko pagyvent, kad uzvedei ta tema. Prisiminimai is vaikystes? :)


siauras jusu taboriniu pasaulis , uzuojauta ;)
2013-04-21
-19
Atsakyti
ZZZZBruoniusZZZZBruoniuskas galetu tapti "Snoro" banko kalibvro remeju Lietuvos Rytui ?Cigonu taboras ;)Manau ten ir tai geriau gyvent negu kaune :)nu aisku taboriniam geriau zinoti , man Nidoi labai puiku :)


Tai, kad ko gero paciam teko pagyvent, kad uzvedei ta tema. Prisiminimai is vaikystes? :)
2013-04-21
-11
Atsakyti
BruoniusZZZZBruoniuskas galetu tapti "Snoro" banko kalibvro remeju Lietuvos Rytui ?Cigonu taboras ;)Manau ten ir tai geriau gyvent negu kaune :)


nu aisku taboriniam geriau zinoti , man Nidoi labai puiku :)
2013-04-21
-13
Atsakyti
ZZZZBruoniuskas galetu tapti "Snoro" banko kalibvro remeju Lietuvos Rytui ?Cigonu taboras ;)


Manau ten ir tai geriau gyvent negu kaune :)
2013-04-21
-24
Atsakyti
Dėkui už konferenciją. Kaip visada basketnews.lt no1
2013-04-21
-33
Atsakyti
Bruoniuskas galetu tapti "Snoro" banko kalibvro remeju Lietuvos Rytui ?


Cigonu taboras ;)
2013-04-21
Atsakyti
Ar imtumete i komanda Palacio ir O'bryant?

Ka galvojate apie Beobasket zaidejus, kurie gauna milijonus?
2013-04-21
+20
Atsakyti
Einam formulės žiūrėti :) Jonai domiesi?
2013-04-21
-19
Atsakyti
Būti įdomu sužinoti, nuo ko reikėtų pradėti jaunam žmogui norint siekti tokio darbo kaip jūsų, t.y. būti krepšinio komandos vadybininku? (kur ir kokius mokslus reiktų baigti? )
2013-04-21
-7
Atsakyti
kas galetu tapti "Snoro" banko kalibvro remeju Lietuvos Rytui ?
2013-04-21
-1
Atsakyti
ar tiesa,kad Lietuvoje trūksta gerų trenerių?? Kazlausko matematiniai skaičiavimai pasenę Kurtinaitis vienas kuris atitinka europos lygį.. Pačėsui truksta patirties.. Kemzura nėra autoritetas...
2013-04-21
+11
Atsakyti
Kurtinaičio atleidimas jūsų ar Gedvydo pasirinkimas?
2013-04-21
-11
Atsakyti
Pone vainauskai ar galima butu rasti Lietuvos Rytui pajegu remeja ? ar yra tokiu remeju pasiulymu?
2013-04-21
+25
Atsakyti
Ką manote ar Rimo atleidimas iš trenerio posto buvo klaida ar ne?
2013-04-21
+7
Atsakyti
Kuris variantas jum priimtesnis. Ar dabartinis kai Lietuvos Rytui atstovauja daug legionieriu bet jie visi yra gan zemo lygio ar geriau 2-3 maks legionieriai auksto lygio?
2013-04-21
+1
Atsakyti
Kaip manai, ar arenos užpildymo klausimu negalėtų padėti "lietuviškesnė" sudėtis? AR nemanai, jog pastaraisiais metais LR rungtyniavo per daug legionierių?
2013-04-21
+28
Atsakyti
o gal sujungiam dvi lietuvos komandas rytą ir žalgirį ir imam eurolygą???
2013-04-21
-6
Atsakyti
ZZZZVainausku Jonai ar galim tiketis vel surinkti tokia didynga komanda kuri vel visus sluos nuo kelio kuria jus buvot sukomplektaves su Balocka Nalga priesaky ?BruoniusPapirktasBasketnews papirko Vainauska, kad sis dalyvautu vaizdo konferencijoj, o Vainauskas papirko basketnews, kad jo nerodytu per vaizdo konferencija. Ir kur ritasi pasaulis..Girdejau zalfanius snekant, kad LKL pusfinalio serija papirkta. Neptunas zalgiriui "atrieke" 3 backas svieziu stintu ir 2 apynaujas dugnines meskeres. Kad nekiltu itarimu serija baigsis 2-1.Girdejau rytfanius snekant kad LKL serija papirkta . Rudupis rytui perdazys griuvancia sinicos sale ir isskirs juodu ir raudonu aliejiniu dazu portugalam ufo'nautam . Serija baigsis 2-0 nes ryto zaidejai atsisako uz dazus ilgiau zaisti


oho, kaip originalu :) Nu tu astrialiezuvis pas mus. O Kestuciui Marciulioniui skola grazinot? Ar reiks pora koncertu suorganizuot? :)
2013-04-21
+10
Atsakyti
DOMITĖS FORMULE 1??
2013-04-21
-12
Atsakyti
Ar butumet i komanda emes Palacio ir O'bryant
2013-04-21
-25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.