Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Eurolygos sezonas ir toliau klostosi ne taip sklandžiai, kaip norėtųsi.

Emiliano Carchia iš „Sportando“ praneša, jog Eurolygos atstovai informavo Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą, jog jų dvikova su Vilerbano ASVEL šią savaitę neįvyks. Šios rungtynės turėjo startuoti ketvirtadienį 21 val. 45 min.

Dėl šios priežasties Serbijos ekipa net nebevyks į Prancūziją.

Tai jau antrosios atidėtos rungtynės, kuriose turėjo dalyvauti ASVEL. Kiek anksčiau buvo atšauktas Vilerbano ekipos susitikimas su Atėnų „Panathinaikos“ klubu, kuris turėjo įvykti antradienio vakarą.

Bent jau kol kas sprendimo dėl abejų rungtynių baigties nėra. Vis tik identiškoje situacijoje atsidūręs Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas gavo du techninius (0:20) pralaimėjimus prieš Vitorijos „Baskonia“ ir „Valencia“ ekipas.

Komentarai:
djgaffer
Pratintis reikia prie to ir tiek.Bus ir dar daugiau nukeltų rungtynių,tokie jau laikai atėjo.Norisi daugiau krepšinio,bet korona labai viską sujaukia.Na,yra kaip yra,tenka susitaikyti su tuo.
2020-10-14
+2
Atsakyti
Alio
cia kai ziema ateis ir bus gripas ir t.t. tai isvis bus ragas...nes dabar zmogu gali sunkvezimis nutrenkti i penkes dalis kunas issilakstes,atvaziuoja medikai ir sako more ne nuo sunkvezimio ,jam buvo korona virusas.
2020-10-14
-23
Atsakyti
Nu nieko
Labai gerai - viskas pagal taisykles.
2020-10-14
+7
Atsakyti
ed
Eurolyga skystakiaušiai konkretūs... Su savo tokiais bajeriais jie susidirbs savo vardą ir praras rimtus klubus.. Kodėl NBA rado būdą kaip išspręsti sezono pabaigą, su tuo "BURBULU" viskas gerai gavosi ! O čia blyn, žaidėjai pagauna tą "virusą" komandos nebeturi žaidėjų tai kas joms lieka ? Eiti su administracija į aikštelė ?
2020-10-14
-1
Atsakyti
Anonimas
Klaunada tęsiasi. Kiek čia atidelios kada bus sužaisto? Akivaizdu eurolyga tripčioja vietoje o klubai sirgaliai kentės. Tuo ir skiriasi NBA kur yra aiški vieno asmens lyderystė o eurolyga neįgali primti sprendimo griežto tik pasakas sekti kaip viskas gerai
2020-10-14
+5
Atsakyti
lol
sakiau, kad sis austras zalgiri nuves i cempionus :D ez eurolyga, ez finalas, ez pergales, ez trofejus, ez pinigai
2020-10-14
-2
Atsakyti
Anonimas
zurnalistas, situacijos ne identiskos. asvel namu rungtynes o zenit turejo zaist isvykose.
2020-10-14
-4
Atsakyti
Ok
bravo, nereik apsimest, kad sveiku krepsininku visoj salyje ner. Tikiuos dar ir piniginem baudom apdalins simuliantus.
2020-10-14
+2
Atsakyti
lol
ruskiams duoda pralaimejimus, o prancuzams nukelia rungtynes :D
2020-10-14
-3
Atsakyti
hmz
Viskas klostosi puikiai pakolkas. Zalgiris pirmas. O po musu nors ir tvanas 🐵
2020-10-14
+18
Atsakyti
Anonimas
tai kaip ir sakiau, sezonas baigsis kitą rudenį :) arba pradės visiems techninius pralaimėjimus skirstyt ir cempionais taps maziausiai serganciu zaideju turinti komanda :)) kol yra laiko siulyciau eurolygai kuo greiciau keisti turnyro formata :)
2020-10-14
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.