Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Jutos „Jazz“ klubą treniruojantis Quinas Snyderis pasidžiaugė komandos sistemoje dirbusio Martino Schillerio karjeros posūkiu į Kauno „Žalgirį“.

Naujasis Lietuvos čempionų specialistas pastaruosius trejus metus dirbo dukterinėje Jutos ekipoje, Solt Leik Sičio „Stars“, o šį sezoną buvo pripažintas geriausiu G lygos treneriu.

„Tai – galimybė dirbti aukštame lygyje bei mes esame labai laimingi dėl Martino žengto žingsnio, – per „Zoom“ pokalbį sakė Snyderis. – Toks šansas – dovana Martinui už jo atsidavimą tiek aikštėje, tiek už jos ribų prisidedant prie mūsų žaidėjų tobulėjimo.

Gautą pasitikėjimą iš „Jazz“ pateisino puikiais rezultatais, o dabar ir pats sulaukė įvertinimo.“

„Stars“ G lygos Vakarų konferencijoje per 42 mačus laimėjo 30 sykių ir buvo vienvaldė lyderė. Rytuose geriau pasirodė tik Viskonsino „Herd“ – 33 pergalės ir 10 pralaimėjimų.

Snyderis anksčiau taip pat yra gavęs geriausio dukterinės lygos trenerio apdovanojimą, kai 2007-2010 m. treniravo Austino „Toros“. „Jazz“ klube jis darbuojasi nuo 2014-ųjų.

Naujojo „Žalgirio“ trenerio prisistatymas:

Komentarai:
djgaffer
Jau kai toks geras treneris,kaip Snyderis,pagiria tokį Schillerio sprendimą,tai jau rimtas įvertinimas.Taip pat tai ir įvertinimas Žalgirio organizacijai,apie kurią tikrai sužinojo Snyderis.
2020-07-15
+1
Atsakyti
Kauno miesto berniukas
martinui gal, bet ne zalgiriui :D
2020-07-15
-15
Atsakyti
djgaffer
Sako Schilleris geras specialistas, bet Jazzu treneris Snyderis kazkodel pas save jo is dukterines komandos i asistentus nekviete. ir cia viskas tampa aisku, kokio gerumo yra Schilleris
2020-07-15
-12
Atsakyti
Anonimas
Stebuklu nesitikiu,nes su tokia sudetim nors Obradoviciu statyk ,stebuklu nebus,tas pats Saras netaip lengvai i top 8 patekdavo
2020-07-15
-4
Atsakyti
...
Malonu išgirst kad amerikiečiai nelaiko NBDL pajėgiausia lyga po NBA :)
2020-07-15
+4
Atsakyti
kazin
kazin ar tai dovana zalgiriui?
2020-07-15
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.