Rokas Jama Grajauskas ir Mykolas Jankaitis aptaria naujausius NBA mainus ir žaidėjus, kurie pretenduoja į „Visų žvaigždžių“ rungtynes.

Temos:

  • apie „Timberwolves“ ir „Hawks“ mainus (2:09);
  • apie „Kings“ ir „Blazers“ mainus (19:10);
  • kas pateks į NBA žvaigždžių rungtynes iš Rytų konferencijos? (34:22);
  • ar Domantas Sabonis bus NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse? (48:27);
  • kas pateks į žvaigždžių rungtynes iš Vakarų konferencijos? (56:44).

Tinklalaidė yra pasiekiama „YouTube.com“ platformoje, vaizdo įrašas:

Tinklalaidės audio įrašai pasiekiami „Podbean“, „Spotify“, „Apple Podcasts“ ir „Android Podcasts“ programėlėse. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Ankstesni įrašai:

Komentarai:
chilicom
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-21
-3
Atsakyti
Gj
Baisu, kaip jus vertinat zaidejus pagal simpatijas, nes staiga Russelas, Wigginsas, Murray, Lavine prasti zaidejai neverti nba all star, nu cmon nusileiskit is kosmoso ir baigia slovint Trae Younga, Hardena, jokios pagarbos krepsiniui. Kai pasakai apie Lavine, kuris vercia po 40, kad jis nieko vertas, tai apie ka jus galit isvis kalbet :D beviltiska jau darosi klausyti, kai nera suvokiamas lygis.
2020-01-20
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.