Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Prienų „CBet“ komanda domisi keturiais vidurio puolėjais, skelbia Prienų ir Birštono naujienas pateikiantis tinklalapis „kvitrina.lt“.

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
20,2
Pataiko: 20,2
Taiklumas: 52,2%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 14
Daugiausia pataiko: Laurynas Birutis

Tai – Paulius Petrilevičius, Erikas Venskus, Gabrielius Maldūnas ir Benas Griciūnas

Pridedama, kad komandos treneriai iš praėjusio sezono sudėties nori išlaikyti puolėją Regimantą Miniotą ir gynėją Martyną Varną. Komandoje tikrai liks jaunasis gynėjas Ernestas Mankauskas.

29-erių 200 cm ūgio Paulius Petrilevičius praėjusį sezoną žaidė Pasvalio „Pieno žvaigždėse“ ir LKL vidutiniškai pelnė po 13,3 taško, sugriebė po 5,7 kamuolio bei rinko po 15,9 naudingumo balo.

27-erų 204 cm ūgio Gabrielius Maldūnas sezoną praleido Panevėžio „Lietkabelyje“, kuriame LKL fiksavo 5,5 taško ir 4,3 sugriebto kamuolio statistiką. „Lietkabelio“ ir Maldūno sutartyje yra numatytas pliusas.

25-erių 210 cm ūgio Benas Griciūnas praėjusį sezoną žaidė „Šiauliuose“. Jis LKL pirmenybėse pasižymėjo 11,7 taško bei 4,3 atkovoto kamuolio rodikliais. Krepšininkas prieš dvejus metus su „Šiauliais“ sukirto rankomis dėl trejų metų bendradarbiavimo.

Erikas Venskus rungtyniavo Kauno „Žalgirio“ gretose ir šio klubo dublerių ekipoje. 20-ies metų 205 cm ūgio centras LKL per keturis mačus pelnė po 4,5 taško bei atkovojo po 2,8 kamuolio, o NKL pasiekė 15,1 taško ir 6,2 sugriebto kamuolio statistiką.

Šiandien Prienų ekipa oficialiai paskelbė, kad sudarė kontraktą su Dominyku Domarku. Komandą treniruos Mantas Šernius.

Prienų klubas šiuo metu organizuoja stovyklą, kurioje dirba Einaras Tubutis, Simas Jarumbauskas, Martynas Varnas, Ernestas Jonkus, Evaldas Džiaugys, Justinas Jogminas, Tomas Zdanavičius ir ir prieniškiai Gediminas Maceina, Ernestas Mankauskas bei Elvinas Žemaitis.

Jonkus prie stovyklos prisijungė šiandien.


Prienų „CBet“

Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
PG Dominykas Domarkas (naujiena) 28 190
Treneris Mantas Šernius (naujiena)
Sutartys
baigėsi:
Arnas Velička, Martynas Varnas, Lukas Uleckas, Gediminas Maceina, Mindaugas Lukauskis, Donatas Sabeckis, Karolis Guščikas, Laurynas Birutis, Vaidas Čepukaitis, Ernestas Mankauskas, Regimantas Miniotas
Domina: Martynas Varnas, Regimantas Miniotas, Erikas Venskus, Ernestas Jonkus, Gabrielius Maldūnas, Benas Griciūnas, Paulius Petrilevičius, Justinas Jogminas, Einaras Tubutis, Simas Jarumbauskas, Evaldas Džiaugys, Tomas Zdanavičius
Komentarai:
Anonimas
ar ne per aukštai prienų projektas šoka ? iš kur pinigus trauks? vėl 10000007 kartą pridės rėmėjo pavadinimą prie komandos pavaidinimo už 500k? parazitinis klubas kuris nesuprantu ką iki šiol veikia LKL
2020-06-04
Atsakyti
djgaffer
Apie Griciūną ir jo kontraktą tą patį pagalvojau.Petrilevičius gana brangus gali būti Prienams,Maldūnas neblogas variantas.Nors aš už Venskų.Reikia jau jam LKL žaisti ir Prienai pats tas būtų.Kad ir atsarginiu,bet jau pribrendo.
2020-06-04
+9
Atsakyti
BC ŠIAULIAI
Griciūnas kontraktą su Šiauliai turi. Nemanau, kad Prienai išpirkas pradės mokėti.
2020-06-04
+15
Atsakyti
X
cia Maldūną įrašė, kad greiciau kabelis pliusą padetu
2020-06-04
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Erikas Venskus

Erikas  Venskus
Erikas  Venskus
MIN: 10.95
PTS: 4.5 (75%)
REB: 2.75
AS: 0
ST: 0.75
BS: 0
TO: 0.5
GM: 4