Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Savo jėgas NBA Vasaros lygoje išbandęs vidurio puolėjas Ognjenas Kuzmičius ir toliau rungtyniaus Europoje. Oficialiai paskelbta, kad serbas sudarė trejų metų kontraktą su Belgrado „Crvena Zvezda“.

Praėjusį sezoną 26-erių metų 213 cm ūgio centras pradėjo Atėnų „Panathinaikos“ gretose. Visgi balandžio mėnesį komanda nusprendė atsisveikinti su Kuzmičiumi.

Eurolygoje aukštaūgis vidutiniškai per 13 minučių pelnydavo po 5,1 taško, atkovodavo po 4,2 kamuolio ir rinkdavo po 6,1 naudingumo balo.

Vasaros lygoje krepšininkas vilkėjo Oklando „Golden State Warriors“ ir Niujorko „Knicks“ marškinėlius, tačiau dėmesio iš NBA klubų nesulaukė.

Jis vidutiniškai per 19 minučių pelnydavo po 4,9 taško, sugriebdavo po 5,7 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
.
Butu suejes zalgirui

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-07-20
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.