Marko Popovičius su šeima paliko Kauną ir sugrįžo į gimtąjį Zadarą
Marko Popovičius su šeima paliko Kauną ir sugrįžo į gimtąjį Zadarą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Keturis kartus LKL čempionu tapęs Marko Popovičius atsisveikino su Kauno „Žalgirio“ klubu.

Gerbėjų simpatijas užkariavęs kroatas į stipriausią Lietuvos komandą rudenį nebesugrįš dėl nuolat pasikartojančios prastos finansinės situacijos.

„Sudie visam laikui. Atsisveikinimas yra tarsi pabaiga, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Popovičius. – Tačiau mano širdyje yra atsiminimai, kuriuose išliksite visada.

Tai skirta visiems mano lietuviams, kurie mūsų gyvenimus pavertė teikiančiais daug pasitenkinimo. Aš ir mano šeima esame tikrai dėkingi už visus šiuos metus. Kaunas yra vieta, kurią neabejotinai galime vadinti namais. „Žalgiris“!“

Ketverius metus Kaune Popovičius vadino nuostabiais, kadangi Lietuvoje sutiko nuostabių žmonių, kurie vėliau tapo krepšininko ir jo šeimos draugais.

Jis neabejojo pasiilgsiantis lietuvių ir tvirtino lauksiantis jų gimtajame Zadare.

„Nekyla jokių abejonių, kad dar sugrįšime į Kauną. Mylime visus ir jūsų pasiilgsime“, – pridūrė Popovičius.

Komentarai:
Aciu Marko ir sekmes. Tu buvai vienas is tu, kurie labiausiai prisidejo prie vainausku komuniagu spardymo.
2013-06-01
Atsakyti
TheKixasGaila


Panasesnio nick sugalvot negali? :D
2013-06-01
+8
Atsakyti
geras zaidejas be jokios abejones,respect jam didziausias bet nepakeiciamu tikrai nera.jis tikrai per brangus dabartiniam Zalgiriui todel betkokia kaina jo islaikyt nera prasmes.turim mes to jaunimo,kitamet pamatysim is ko jis drebtas.gal pradzioj bus ir sunkiau,bet i sezono pabaiga jis tikrai sutvirtes,o tada jau sviesis grazi ateitis.ir galit rytfaniai nesidziaugt kad Zalgiri paliks geriausi zaidejai,mes uzsiauginsim naujus,dar geresnius zaidejus ir sluosim visus varzovus sau is kelio!
2013-06-01
-7
Atsakyti
didziausia pagarba Marko! Aciu tau!
2013-05-31
-7
Atsakyti
Gaila
2013-05-31
-1
Atsakyti
Gaila, gaila.
2013-05-31
Atsakyti
Amzinas ubagynas Lietuva atleisk viespatie!

Bet kaip gaila kad tokie puikus zmones ir zaidejai turi palikt mus
2013-05-31
+9
Atsakyti
Nuostabus, atsidaves komandai mazasis kroatas amzinai liks Zalgirio fanu sirdyse.
2013-05-31
+21
Atsakyti
HI
RyuzakiNusibauskRyuzakitruthnelabai gaudotes ziuriu nuotraukoj kur kas :D Tai va aiskinu: ta mergina is kaires yra Popo zmona,o ant ranku ju vaikas. Moteris desinej nezinau kas tokia,bet ne zmona TAI TIKRAI, zmones :DD Popo zmoną laiko dukra,nu sugalvok tu man :DNesamone ryskiai per jauna jam, na nebent 19-kine zmona turi. Manau ten dukra.popui 30 metu tai kiek manai jo dukrai? ;DBle tiksliai nusisnekejau ;DD Tai gal sese?


http://www.24sata.hr/image/kosarkas-mark... va gi imete ;D zmona
2013-05-31
-5
Atsakyti
RESPECT POPUI uz viska! :)
2013-05-31
-4
Atsakyti
NusibauskRyuzakitruthnelabai gaudotes ziuriu nuotraukoj kur kas :D Tai va aiskinu: ta mergina is kaires yra Popo zmona,o ant ranku ju vaikas. Moteris desinej nezinau kas tokia,bet ne zmona TAI TIKRAI, zmones :DD Popo zmoną laiko dukra,nu sugalvok tu man :DNesamone ryskiai per jauna jam, na nebent 19-kine zmona turi. Manau ten dukra.popui 30 metu tai kiek manai jo dukrai? ;D


Ble tiksliai nusisnekejau ;DD Tai gal sese?
2013-05-31
-1
Atsakyti
Svarbu laukiu Kuzminsko ir trenerio išvykimo į Malagą. Popovičius pats pirmas paliko Žalgirį. Laikas Žalgirio žaidėjams skistytis. į užsienio klubus.
2013-05-31
+6
Atsakyti
Svarbu laukiu Kuzminsko ir trenerio išvykimo į Malagą. Popovičius pats pirmas paliko Žalgirį. Laikas Žalgirio žaidėjams skistytis.
2013-05-31
+2
Atsakyti
ednis7realybė yra realybė. Beveik aišku, kad kitais metais Žalgiryje pagrindiniai žaidėjai bus neseniai buvęs jaunimas - Juškevičius, Lipkevičius, Vene, galimas dalykas Milaknis grįš, įmanomas dalykas liks Klimavičius, prisidės Dimša, Grigonis, Jogėla, Kupšas, Butkevičius (Arnas). Iš lietuvių pilnai tikėtina kokį Gailių nupirks. Jei bus babkių nupirks 2 kokius legionierius ir tiek. Treneris Kemzūra irgi gali būt, nes niekas jo taip ir nepagrobė...Va ir visa istorija kitiems metams. Ir kas svarbiausia tokia komanda LKL pakankama, o Eurolygoje teks pasitenkinti autsaiderių vaidmeniu, bet pagalvokime patys jei toks jaunimas pasigrūdins Eurolygoje, VTB ir bus kas aišku taps lyderiais tada jau po metų galima ir pinigų užsidirbti ir jau rimtą komandą formuot. Realiai koks skirtumas r Eurolygoje buvai top16 ar nebuvai?


nebus tik jaunimas sake kokius 3-4 patyrusius krepsininkus tikrai pavyks islaikyt ta itariu kad bus broliai, javtokas, jankunas ir jaunimas. jei plaza liks tai ir i eurolygos top 16 galima patekt, o lkl tikrai imsim :)
2013-05-31
+15
Atsakyti
Aciu, Marko, uz tuos grazius epizodus, uz tuos zudancius tritaskius, ir uz sii tikrai gerai sezona, kad nepalikai komandos, ir pasilikai ki sezono pabaigos. Sekmes, Popo, gal karjeros pabaigoje dar grisi i Zalgiri :)
2013-05-31
+5
Atsakyti
realybė yra realybė. Beveik aišku, kad kitais metais Žalgiryje pagrindiniai žaidėjai bus neseniai buvęs jaunimas - Juškevičius, Lipkevičius, Vene, galimas dalykas Milaknis grįš, įmanomas dalykas liks Klimavičius, prisidės Dimša, Grigonis, Jogėla, Kupšas, Butkevičius (Arnas). Iš lietuvių pilnai tikėtina kokį Gailių nupirks. Jei bus babkių nupirks 2 kokius legionierius ir tiek. Treneris Kemzūra irgi gali būt, nes niekas jo taip ir nepagrobė...Va ir visa istorija kitiems metams. Ir kas svarbiausia tokia komanda LKL pakankama, o Eurolygoje teks pasitenkinti autsaiderių vaidmeniu, bet pagalvokime patys jei toks jaunimas pasigrūdins Eurolygoje, VTB ir bus kas aišku taps lyderiais tada jau po metų galima ir pinigų užsidirbti ir jau rimtą komandą formuot. Realiai koks skirtumas ar Eurolygoje buvai top16 ar nebuvai?
2013-05-31
+1
Atsakyti
HI
2013-05-31
+16
Atsakyti
MoZasMoZasRyuzakitruthnelabai gaudotes ziuriu nuotraukoj kur kas :D Tai va aiskinu: ta mergina is kaires yra Popo zmona,o ant ranku ju vaikas. Moteris desinej nezinau kas tokia,bet ne zmona TAI TIKRAI, zmones :DD Popo zmoną laiko dukra,nu sugalvok tu man :DNesamone ryskiai per jauna jam, na nebent 19-kine zmona turi. Manau ten dukra.Aš tai išvis manau, kad ten nei dukra, nei žmona... Gal šiaip panelės po rungtynių paprašė nuotraukos.Arba ta po dešine žmona, o po kaire jos sesė ar pan.


ta su vaiku jo žmona, vaikas jo sūnus :) http://www.24sata.hr/image/kosarkas-mark... http://www.zadarskilist.hr/media/base/Ro...
2013-05-31
-14
Atsakyti
Pagarba šiam žaidėjui ir sėkmės !
2013-05-31
-5
Atsakyti
Ryuzakitruthnelabai gaudotes ziuriu nuotraukoj kur kas :D Tai va aiskinu: ta mergina is kaires yra Popo zmona,o ant ranku ju vaikas. Moteris desinej nezinau kas tokia,bet ne zmona TAI TIKRAI, zmones :DD Popo zmoną laiko dukra,nu sugalvok tu man :DNesamone ryskiai per jauna jam, na nebent 19-kine zmona turi. Manau ten dukra.


Aš tai išvis manau, kad ten nei dukra, nei žmona... Gal šiaip panelės po rungtynių paprašė nuotraukos.
2013-05-31
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.