Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Houstono „Rockets“ generalinis direktorius Darylas Morey atsistatydina. Nepaisant 5 metų kontrakto, kurį jis pasirašė 2019-aisiais, Morey nusprendė nutraukti savo 13 metų trukusią karjerą Hiustono ekipoje. Taip skelbia viena iš didžiausių JAV sporto medijų ESPN.

Pasak šaltinių, Morey kreipėsi į savininką Tilmaną Fertitta su mintimi palikti darbą po to, kai Hiustono ekipa NBA Vakarų konferencijos pusfinalyje 1-4 pralaimėjo vėliau čempionais tapusiais Los Andželo „Lakers“ krepšininkams.

Morey savo pareigas paliks ne iš karto ir trumpą laiką liks patarėju, kad padėtų „Rockets“ baigti vyriausiojo trenerio paiešką.

48-erių sporto funkcionierius „Rockets“ generalinio direktorius pareigas pradėjo eiti 2007 rudenį. Nuo to laiko komanda turi antrą geriausią pergalių santykį visoje NBA lygoje.

Kol Morey buvo generalinio vadybininko kėdėje, „Rockets“ aštuonis pastaruosius sezonus pateko į NBA atkrintamąsias varžybas. Tai yra ilgiausia serija klubo istorijoje. 

„Rockets“ per šį laikotarpį taip pat atliko 77 mainus. Tai antras didžiausias sandorių kiekis nuo 2007 m. gegužės mėnesio tarp visų NBA komandų.

Per 13 metų darbą Hiustono komandoje Morey į saulėtąjį Teksasą sugebėjo mainais gauti tokias NBA žvaigždes, kaip Jamesas Hardenas, Russelas Westbrookas ar Chrisas Paulas.

Komentarai:
D
Neatlaikė kiniečių, nba vadovybės ir Lebrono spaudimo.
2020-10-16
+3
Atsakyti
Anonimas
Nors ir jo ta debiliska taktika "mesk is po krepsio arba is triju" nieko gero neirode playoffuose, man cia panasiau i kinu reikalavimus pagaliau ji ismest. Ne paslaptis, kad paskutinius kelis matchus jau ir kinu kamunystine valdzia leido savo vergams narveliuose paziureti, tai uz atsidekojima (zinant kokie sudini reitingai pastaruoju metu yra) jie pagaliau ivykde kinu nurodymus.
2020-10-15
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.