Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Dainiui Adomaičiui paskelbus apie pasitraukimą iš Lietuvos rinktinės vyr. trenerio posto, lažybininkai siūlo lažintis, kas galėtų perimti nacionalinės komandos vairą.

Pasiūloje – septynių specialistų pavardės, tarp kurių yra ir aiškus lyderis Kazys Maksvytis. Už tai, jog į Rusiją dirbti išvykęs treneris perims postą iš Adomaičio, siūlomas 1,9 koeficientas.

Pastačius 10 eurų, pergalės atveju, laimėjimas siektų 9 eurus.

Už Maksvyčio toliau rikiuojasi Kauno „Žalgiryje“ asistentu dirbantis Darius Maskoliūnas, kuriam skiriamas 3,85 koeficientas. Tuo metu žalgiriečių vyr. treneriui Šarūnui Jasikevičiui paskirtas 10 koeficientas. 

Už Maskvos srities „Chimki“ klube dirbančio Rimo Kurtinaičio atėjimą į rinktinę siūlomas 8 koeficientas.

Lažybininkų spėjimu, dar du galimi kandidatai – Donaldas Kairys ir rinktinės skautas Benas Matkevičius. Pirmajam skiriamas koeficientas – 12, antrajam – 14.

Komentarai:
Elspertas
sutinku sireikos reikia prasom prideti ji i kandidatus
2019-09-10
+17
Atsakyti
As
taip prasom palikti adomaiti arba sireika noreciau matyt
2019-09-10
+8
Atsakyti
Ojezus
Antanas SIREIKA! KODEL GI NE!?!?
2019-09-10
+10
Atsakyti
Popstar
tik už Maskvyti, čia jo karta
2019-09-10
+8
Atsakyti
Dundukai,rekiat,kad reikia maksvycio,o ka rekausit,jei maksvytis nesugebes atvesti rinktines i oz? Lazinuosi,kad tada jau maksvyti keiksit ir ieskosit nauju gelbetoju. Urodai.
2019-09-10
+6
Atsakyti
Ceska
reikia Seskaus!!!
2019-09-10
+4
Atsakyti
...
Jasikevicius :DDD 1000 procentu jo nebus, jau pats sake kad neis tikrai artimiausiu metu, o dar ir sezone langai su Eurolyga kertasi dar vienas veiksnys jam neiti, be to po tokiu fiba cirku pasaulio cempionate ir balagano lkf tikrai kad nesivels jis. Kam zmogui turint gera vieta rimtoj EL komandoje ir uzsidirbus varda europoje uz dyka veltis i balagana kur bet kuriuo atveju viskas baigsis (nebent su vidutine rinktine kuri tokia dabar yra laimes auksa) sudu pylimu. Pasiziurekit kiek geru eurolygos treneriu treniruoja rinktines, vienetai, ir dazniausiai ne geriausias rinktines kur nieks nesitiki rezultatu. Jei ne Makstyvis nelabai isivaizduoju daugiau kas galetu siuo metu.
2019-09-09
+20
Atsakyti
R
Jei ne Jasikevičius, tai tada reikia trenerio užsieniečio.o apie Maksvytį, tai nejuokinkit..
2019-09-09
+1
Atsakyti
Po Kazlo atsistatydinimo,Sasha Obradovicius siūlėsi,bet jau buvo nutarta,kad bus Adomaitis. Tai gal šįkart bus?
2019-09-09
-5
Atsakyti
Anonimas
manau reikia duoti sansa Edui Nickui !
2019-09-09
+2
Atsakyti
gugu
Lietuvoj kaip lietuvoj - vis reikia nauju gelbetoju, o seni netinka. Ispanai zaidzia su tuo paciu treneriu metu metus, ar geriau pasiseka, ar ne taip, ir cia kaip privalumas ivardijamas, kad ta pati sistema nuo seniai, zaidejai susizaide ir t.t. Kol nesibaigs miaukimas ir metymasis po krastutinumus - pergaliu nebus. Taskas.
2019-09-09
+7
Atsakyti
Man visai neblogas treneris buvo Kemzura visai neblogai treniravo ir valde komanda. venintele klaida buvo kad nelaimejo eurocempa Lietuvoje. bet takarta prie pralaimejimo nemazai prisidejo jasikevicius.
2019-09-09
+14
Atsakyti
bus
bus Pacesas 100 proc.
2019-09-09
-6
Atsakyti
x
Jei Jasikevičius atsisakys, reikia samdyti užsienietį. Nematau prasmės vėl kartoti Adomaičio eksperimento, juk jau matėme rezultatus. Turi rinktinės treneris būti mažų mažiausiai Eurolygos lygyje dirbęs. Pliusas ir tame, jog sirgalių spaudimo nejaustų, galėtų koncentruotis į rinktinę ir normaliai dirbti.
2019-09-09
-11
Atsakyti
Gintis
maskvytis gal ir neblogas,bet ne rinktines lygio. beto krito akyse kai isvaziavo i rusu vidutiniokus dirbt.
2019-09-09
-6
Atsakyti
As
o kur sireika?
2019-09-09
+13
Atsakyti
Anonimas
labiau neskaidresniu rinkimu turbut tik rusijoj butu galima pamatyt nes objektyviu kriteriju buvima atrankos procese sunku izvelgt.jei jau kalbam apie lkl,tai kokie buvo dainiaus pasiekimai?finalas su neptunu?ar pralaimejimas krapikui pusfinalyje?tarptautinej arenoj jo isvis nebuvo kol netapo ryto treneriu.noretusi tiket kad naujam treneriui reikalavimai bus aukstesni nes rinktine ne vieta kur galima eksperimentuot treneriais
2019-09-09
+2
Atsakyti
djgaffer
Kodėl čia Matkevičius įkištas,tai tik lažybininkai žino.Tegul toliau skautingu užsiima,kas jam geriausiai sekasi.O geriausiai šiuo metu Maksvytis būtų,žinant kitų situacijas.Iš Kazio treniruotos auksinės kartos net keturi rinktinėje žaidžia,o tai trečdalis komandos.Puikiai juos pažįsta,tai jo sistema gerai tiktų.Plius jau ir pergalių daug turi savo cv.Už Maksvytį,kas be ko.
2019-09-09
+10
Atsakyti
Mindaugas
Na va šaunuoliai pasiekėt savo treneneris neatlaikė spaudimo ir išėjo, o pakeitimas tiesiog fantastiškas bus. Iš esmės rezultatai visiškai atitiko rinktinės lygį prie didesnės sėkmės buvo galima laimėti, bet gale pasipildavo individualios klaidos. Galiu tik priminti kad su visų gerbiamus Kazlausku finale Prancūzam pralošėm virš 20. Tikiuosi kažkada ateis pas mūsų gloryhunterius suvokimas, kad čempionatuose kažką pasiekti galim tik prie parankių burtų ir sekmės.
2019-09-09
+13
Atsakyti
na
nors ir yra gavęs liūdnai nuo makedonų, bet reiktų pasvarstyti ir Kemzūrą
2019-09-09
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.