Jau šįvakar 22 val. Lietuvos laiku Niujorke prasidės Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamosios varžybos. Tinklalapis „BasketNews.lt“ apžvelgia visas aštuonias atkrintamųjų poras ir pateikia savo prognozę, kaip šios dvikovos susiklostys.

Majamio „Heat“ (66-16) – Milvokio „Bucks“ (38-44)

Nuotr. Reuters – Scanpix
Ugnis uždegta, žibalo įpilta. Majamio „Heat“ ir Milvokio „Bucks“ komandų dvikova nė neprasidėjus serijai kaitina aistras.

„Bucks“ įžaidėjas Brandonas Jenningsas, anot oficialaus komandos profilio „Twitter“ svetainėje, pareiškė, kad jo ekipa įveiks „Heat“ komandą 4-2.

Kai tavo ekipa reguliariajame sezone laimi vos 38 rungtynes, o jau pirmajame etape laukia 66 mačus laimėję NBA čempionai (vis dar), tai – gana drąsus pareiškimas.

„Šią seriją nulems tie jo žodžiai. Ir jie nuo to nepasislėps“, – pareiškė „Heat“ treneris Erikas Spoelstra.

„Bucks“ laimėjo vienas tarpusavio rungtynes iš keturių, tačiau reguliariojo sezono pabaigoje nebuvo panaši į atkrintamųjų varžybų vertą ekipą. Per paskutinius 9 mačus ji pralaimėjo septynis kartus, o nuo NBA mainų pabaigos, kai juos papildė J.J. Redickas, jų rezultatas yra vos 12-17.

„Heat“ situacija – priešinga. Per paskutines 39 rungtynes ji iškovojo net 37 pergales (!) ir nepanašu, kad atkrintamųjų pradžioje turėtų ko bijoti.

Žvaigždė. LeBronas Jamesas. Savo geriausią statistinį sezoną žaidžiantis LeBronas neabejotinai gaus dar vieną naudingiausiojo titulą, o jo įtaką aikštėje – neišmatuojama. Jamesas pirmauja komandoje visose pagrindinėse kategorijose – pagal taškus (vid. 26,8), atkovotus kamuolius (vid. 8) ir rezultatyvius perdavimus (vid. 7,3).

Čempionų titulai: „Heat“ – 2,  „Bucks“ – 1.

Praėjusį sezoną: „Heat“ – čempionai, „Bucks“ – nepateko į atkrintamąsias varžybas.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Heat“ laimės 4-0.

Šį sezoną
Miami Heat 113-106
2012-11-22
Milwaukee Bucks
Milwaukee Bucks 104-85
2012-12-30
Miami Heat
Milwaukee Bucks 94-107
2013-03-16
Miami Heat
Miami Heat 94-83
2013-04-10
Milwaukee Bucks

Niujorko „Knicks“ (54-28) – Bostono „Celtics“ (41-40)

Nuotr. AP – Scanpix
Komanda, kurios žvaigždė besileidžia, kovos su ekipa, kuri kyla aukštyn. Bet tai nereiškia, kad šioje serijoje viskas aišku.

„Celtics“ seniai garsėja kaip ekipa, kuri atkrintamosiose įjungia aukštesnę pavarą, o jos pasitikėjimo savimi negali išmušti nė vienas varžovas. Tuo tarpu „Knicks“ nelaimėjo nė vienos atkrintamųjų serijos nuo 2000 metų ir šiemet nusiteikę keliauti itin toli.

„Celtics“ ir „Knicks“ priešprieša gyva jau senokai, o šį sezoną ji dar padidėjo, kai Kevinas Garnettas įsiutino Carmelo Anthony, pavadindamas jo žmoną skania lyg medaus dribsniai.

Anthony tada po rungtynių net laukė Garnetto prie autobuso, o paskui už tai buvo diskvalifikuotas vienam mačui.

Ir nors dabar Bostonas susilaukia visos Amerikos palaikymo ir pagarbos, „Celtics“ ekipa nesitiki tokios pat šiltos reakcijos „Madison Square Garden“ arenoje.

„Būsime priimti baisiai, – neabejojo Garnettas. – Juk žaisime išvykoje, atkrintamųjų rungtynes, Niujorke.“

Žvaigždė. Carmelo Anthony. Rezultatyviausiu NBA sezono krepšininku tapęs Anthony (vid. 28,7 tšk.) dar niekada nebuvo taip sunkiai sulaikomas. Maža to, „Celtics“ veteranas Paulas Pierce'as yra prisipažinęs, kad stabdyti Anthony jam yra net sudėtingiau nei LeBroną Jamesą. Ar tai reiškia, kad Anthony bus neįmenama mįslė „Celtics“ komandai?

Čempionų titulai: „Knicks“ – 2, „Celtics“ – 17.

Praėjusį sezoną: „Knicks“ – pralaimėjo konferencijos ketvirtfinalyje, „Celtics“ – pralaimėjo konferencijos finale.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Knicks“ laimės 4-3.

Šį sezoną
New York Knicks 96-102
2013-01-08
Boston Celtics
Boston Celtics 86-89
2013-01-25
New York Knicks
Boston Celtics 85-100
2013-03-27
New York Knicks
New York Knicks 108-89
2013-04-01
Boston Celtics

Indianos „Pacers“ (49-32) – Atlantos „Hawks“ (44-38)

Nuotr. AP – Scanpix
Abi ekipos į atkrintamąsias varžybas atvyksta spėliodamos, ar išaugusi rungtynių svarba padės pagerinti žaidimą. Tiek „Pacers“, tiek „Hawks“ sezono pabaigoje buksavo.

Dėl antrosios Rytų konferencijos vietos kovojusi Indianos ekipa pralaimėjo penkerias iš paskutinių šešerių reguliariojo sezono rungtynių ir konferencijoje liko trečia. Tuo tarpu „Hawks“ nusprendė, kad penktoji vieta yra mažiau svarbi už žaidėjų poilsį, todėl reguliariojo sezono pabaigoje leido savo pagrindiniams krepšininkams nerungtyniauti.

Taip „Hawks“ smuktelėjo į šeštą vietą ir kausis su „Pacers“.

„Pralaimėjome kelias rungtynes, nes nežaidėme gerai. Bet mes sugrįšime prie savojo žaidimo, nes dabar prasideda atkrintamosios“, – komandos gerbėjus bandė nuraminti „Pacers“ vidurio puolėjas Roy Hibbertas.

Žvaigždė. Paulas George'as. „Pacers“ komandos problemos iš dalies gali būti susijusios su George'o pervargimu. Šį sezoną jis žaidė vos 15 minučių mažiau nei per pirmus du savo sezonus kartu sudėjus. Tačiau rezultatyviausias (vid. 17,4 taško) komandos krepšininkas sezono pabaigoje gavo tris dienas poilsio, kurios, tikimasi, padės atgauti jėgas.

Čempionų titulai: „Pacers“ – 3 (visi ABA lygoje), „Hawks“ – 1.

Praėjusį sezoną: „Pacers“ – pralaimėjo konferencijos pusfinalyje, „Hawks“ – pralaimėjo konferencijos ketvirtfinalyje.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Pacers“ laimės 4-2.

Šį sezoną
Atlanta Hawks 89-86
2012-11-08
Indiana Pacers
Atlanta Hawks 109-100
2012-12-30
Indiana Pacers
Indiana Pacers 114-103
2013-02-06
Atlanta Hawks
Indiana Pacers 100-94
2013-03-26
Atlanta Hawks

Bruklino „Nets“ (49-33) – Čikagos „Bulls“ (45-37)

Nuotr. AP – Scanpix
Komanda, visą sezoną žaidžianti be vieno lyderio, atkrintamosiose greičiausiai turės verstis ir be kito. Čikagos „Bulls“ komandai serijoje su Bruklino „Nets“ veikiausiai negalės padėti Joakimas Noah.

Šis praradimas ypatingai skaudus dėl to, kad „Nets“ gretose vienas sunkiausiai sulaikomų krepšininkų yra vidurio puolėjas Brookas Lopezas. Iš rikiuotės iškritus Noah, Lopezui rinkti taškus bus kur kas lengviau.

„Tai ko gero sudėtingiausia situacija, kokioje yra tekę būti, – neslėpė Noah. – Negalėsiu žaisti mieste, kuriame užaugau, ir tai atkrintamosios varžybos. Stengsiuosi daryti viską, kad tik padėčiau komandai.“

„Bulls“ laimėjo tris iš keturių tarpusavio dvikovų, tačiau Noah netektis pranašumą suteikia „Nets“ komandai. Nors dar neatmetama galimybė, kad į aikštę gali grįžti „Bulls“ žvaigždė Derrickas Rose'as, greičiausiai šį sezoną jis nebežais.

Žvaigždė. Brookas Lopezas. Rezultatyviausias komandos krepšininkas (vid. 19,4 taško) krepšį atakuoja 52,1 proc. taiklumu ir dažnai žaidimas sukasi būtent aplink jį. Tačiau „Nets“ turi rimtų ginklų ir ties tritaškio linija, todėl apsiriboti vien Lopezu neturėtų.

Čempionų titulai: „Nets“ – 2 (abu ABA lygoje), „Bulls“ – 6.

Praėjusį sezoną: „Nets“ – nepateko į atkrintamąsias, „Bulls“ – pralaimėjo konferencijos ketvirtfinalyje.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Nets“ laimės 4-3.

Šį sezoną
Chicago Bulls 83-82
2012-12-16
Brooklyn Nets
Brooklyn Nets 93-89
2013-02-02
Chicago Bulls
Chicago Bulls 96-85
2013-03-03
Brooklyn Nets
Brooklyn Nets 90-92
2013-04-05
Chicago Bulls

Oklahomos „Thunder“ (60-22) – Hjustono „Rockets“ (45-37)

Nuotr. AP – Scanpix
NBA garsi tuo, kad joje intriguojančių istorijų niekada netrūksta. Viena iš jų kaip tik bus Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje.

Jamesas Hardenas, prieš sezoną išmainytas iš „Thunder“ į „Rockets“, kausis su buvusia komanda. Ar reali šioje serijoje staigmena? Nelabai. Tačiau „Rockets“ ir Hardenas pasistengs pasispardyti.

Likę be Hardeno, „Thunder“ pasiekė geriausią rezultatą klubo istorijoje ir tapo reguliariojo sezono konferencijos nugalėtojais. Tačiau klausimai, ar jie pasielgė tinkamai išmainydami vieną didžiausių lygos žvaigždžių, persekios tol, kol „Thunder“ nepasirodys geriau nei pernai. O pernai jie suklupo tik finale.

„Mes neieškome pasiteisinimų. Esame komanda, kuri daro savo darbą, o ne ieško pasiteisinimų, ir todėl sugebėjome sudėti į priekį su Kevinu Durantu bei Russellu Westbrooku“, – sakė „Thunder“ treneris Scottas Brooksas.

Hardenas žiba Hjustone, tapęs penktu pagal rezultatyvumą lygos žaidėju (vid. 25,9 taško), tačiau „Rockets“ yra jauniausia lygos komanda, o patirtis atkrintamosiose yra svarbiausias dalykas.

Žvaigždė. Kevinas Durantas. Carmelo Anthony yra rezultatyviausias NBA žaidėjas, tačiau Durantas yra efektyviausias metikas lygoje. Jo taiklumas – šešiais procentais geresnis nei Anthony, o yra rezultatyviausias komandoje nepaisant to, kad jo komandos draugas Russellas Westbrookas dažniau meta į krepšį.

Čempionų titulai: „Thunder“ – 1 (dar kaip „SuperSonics“), „Rockets“ – 2.

Praėjusį sezoną: „Thunder“ – suklupo NBA superfinale, „Rockets“ – nepateko į atkrintamąsias.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Thunder“ laimės 4-1.

Šį sezoną
Oklahoma Thunder 120-98
2012-11-29
Houston Rockets
Houston Rockets 94-124
2012-12-30
Oklahoma Thunder
Houston Rockets 122-119
2013-02-21
Oklahoma Thunder

San Antonijaus „Spurs“ (58-24) – Los Andželo „Lakers“ (45-37)

Nuotr. AP – Scanpix
Pernai „Spurs“ atkrintamąsias pradėjo laimėję 10 mačų iš eilės. Atkrintamosiose ši serija prasitęsė iki 20, kol galiausiai keturi iš eilės pralaimėjimai pabaigė sezoną.

Šiemet San Antonijaus komanda atkrintamąsias pradeda pralaimėjusi septynis kartus per paskutines 10 rungtynių. Ar tai geresnis būdas susikaupti atkrintamosioms?

„Balandis šiemet mums nėra itin geras, turime daug traumų. Nemanau, kad tai ką nors keičia, reikia tiesiog eiti į aikštę ir kovoti“, – sakė Tony Parkeris, pats dėl traumų balandį nežaidęs savaitę.

Po devynių iš eilės praleistų mačų į aikštę paskutiniame reguliariojo sezono susitikime išbėgo Emanuelis Ginobili, tačiau kol kas jis nebus geriausios sportinės formos. Be to, „Spurs“ atleido Stepheną Jacksoną ir vietoje jo pasikvietė kitą veteraną – Tracy McGrady.

Ar tai padės atgaivinti buksuojančią „Spurs“ ekipą?

Los Andžele klaustukų taip pat daugiau nei atsakymų. Po Kobe Bryanto traumos „Lakers“ keičia savo puolimo strategijas ir vis dar nežino, ar galės remtis traumuotu Steve'u Nashu.

Dwightas Howardas pademonstravo galintis perimti naštą puolime, tačiau jo nesugebėjimas pataikyti baudų bus didelis galvos skausmas Mike'ui D'Antoni.

Žvaigždė. Timas Duncanas. Netrukus 37-ąjį gimtadienį minėsiantis puolėjas šį sezoną žaidžia mažiau (vid 30,1 min.), tačiau išlieka nepakeičiama „Spurs“ jėga tiek puolime (vid. 17,8 taško), tiek gynyboje (vid. 9,9 atk. kam., 2,7 blk.).

Čempionų titulai: „Spurs“ – 4, „Lakers“ – 16.

Praėjusį sezoną: „Spurs“ – suklupo konferencijos finale, „Lakers“ – suklupo konferencijos pusfinalyje.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Spurs“ laimės 4-2.

Šį sezoną
Los Angeles Lakers 82-84
2012-11-14
San Antonio Spurs
San Antonio Spurs 108-105
2013-01-10
Los Angeles Lakers
Los Angeles Lakers 91-86
2013-04-15
San Antonio Spurs

Denverio „Nuggets“ (57-25) – „Golden State Warriors“ (47-35)

Nuotr. AFP – Scanpix
Bėk ir mesk. Toks scenarijus numatomas šioje serijoje.

Abi ekipos mėgsta greitą žaidimą, todėl neabejojama, kad po dvikovų švieslentėse degs triženkliai skaičiai.

„Tai bus smagi serija, – neabejojo Ty Lawsonas. – Abi komandos mėgsta greitai žaisti, todėl taškų čia tikrai netrūks.“

„Mes taip žaidžiame ir taip norime rinkti taškus, – kolegai antrino Stephenas Curry. – Nemanau, kad keisime savo žaidimą, nes varžovai taip pat žaidžia greitai. Svarbiausia bus gerai gintis nuo jų greitų atakų, kadangi anksčiau to nedarėme.“

„Nuggets“ yra rezultatyviausia lygos komanda (vid. 106,1 taško) ir praktiškai neįveikiama namie (38-3). Savo aikštėje ji laimėjo jau 23 mačus iš eilės.

Visgi ne viskas „Nuggets“ pasaulyje šviesu. Reguliariojo sezono pabaigoje kelio raiščių traumą patyrė Danilo Gallinari ir vis dar spėliojama, kiek jo trauma turės įtakos „Nuggets“ norams toli nukeliauti.

Žvaigždė. Stephenas Curry. Trečią sezoną NBA žaidžiantis gynėjas yra pavojingiausias snaiperis lygoje. Jis sumušė per sezoną pataikytų tolimų metimų rekordą (272), o krepšį nuo tritaškio linijos atakuoja net 45 proc. taiklumu.

Čempionų titulai: „Nuggets“ – 0, „Warriors“ – 3.

Praėjusį sezoną: „Nuggets“ – suklupo konferencijos ketvirtfinalyje, „Warriors“ – nepateko į atkrintamąsias varžybas.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Nuggets“ laimės 4-2.

Šį sezoną
Golden State Warriors 101-107
2012-11-11
Denver Nuggets
Denver Nuggets 102-91
2012-11-24
Golden State Warriors
Golden State Warriors 106-105
2012-11-30
Denver Nuggets
Denver Nuggets 116-105
2013-01-14
Golden State Warriors

Los Andželo „Clippers“ (56-26) – Memfio „Grizzlies“ (56-26)

Nuotr. AP – Scanpix
Lyg įspūdingos praėjusio sezono serijos būtų neužtekę, šiemet šios ekipos vėl susitinka pirmajame atkrintamųjų etape. Reguliariajame sezone abi komandos surinko po lygiai pergalių, todėl galite neabejoti – dramos čia netrūks.

Pagrindinis skirtumas, lyginant su praėjusiu sezonu, yra tas, kad „Clippers“ šįkart turi savo aikštės pranašumą. Pernai jie pirmosiose rungtynėse panaikino 27 taškų deficitą ir šventę pergalę, o galiausiai serija užsitęsė iki 7 dvikovų.

„Svarbiausia yra tai, kad šiemet turime daugiau patirties“, – tikino „Clippers“ įžaidėjas Chrisas Paulas. 

„Grizzlies“ yra geriausiai lygoje besiginanti komanda (praleidžia vos po 89,3 taško) ir šiemet viliasi revanšuotis už praėjusius metus.

„Pernai nebuvau visiškai sveikas, o šiemet viskas gerai. Mano kūnas jaučiasi gerai, absoliučiai savimi pasitikiu, todėl bus gera kova“, – neabejojo geriausias „Grizzlies“ kovotojas dėl kamuolių Zachas Randolphas.

Žvaigždė. Chrisas Paulas. Neabejotinas „Clippers“ lyderis aikštėje ir už jos ribų. Po šio sezono baigiasi gynėjo kontraktas su klubu, todėl kuo toliau nužygiuos komanda, tuo didesni „Clippers“ šansai išsaugoti šį krepšininką savo gretose.

Čempionų titulai: „Clippers“ – 0, „Grizzlies“ – 0.

Praėjusį sezoną: „Clippers“ – pralaimėjo konferencijos pusfinalyje, „Grizzlies“ – pralaimėjo konferencijos ketvirtfinalyje.

„BasketNews.lt“ spėjimas: „Clippers“ laimės 4-3.

Šį sezoną
Los Angeles Clippers 101-92
2012-11-01
Memphis Grizzlies
Memphis Grizzlies 73-99
2013-01-15
Los Angeles Clippers
Los Angeles Clippers 85-96
2013-03-14
Memphis Grizzlies
Memphis Grizzlies 87-91
2013-04-14
Los Angeles Clippers

Pirmosios NBA atkrintamųjų rungtynės:

20 d., Šeštadienis
New York Knicks Boston Celtics 22:00
21 d., Sekmadienis
Denver Nuggets Golden State Warriors 00:30
Brooklyn Nets Chicago Bulls 03:00
Los Angeles Clippers Memphis Grizzlies 05:30
Indiana Pacers Atlanta Hawks 20:00
San Antonio Spurs Los Angeles Lakers 22:30
22 d., Pirmadienis
Miami Heat Milwaukee Bucks 02:00
Oklahoma Thunder Houston Rockets 04:30

Atkrintamųjų pristatymas:

Komentarai:
Vai kāds izmanto šo vietni? http://www.tipstersplace.com
2013-04-22
+4
Atsakyti
klausimasleague pass dvi dienas leis stebet nemokamai?


jop 20 ir 21 diena yra nemokama, taciau vistiek turi uzregistruot savo banko kortele, arba ta is kurios tu uzsisakai league pass(jei uzsisakai) :)
2013-04-20
+2
Atsakyti
klausimas
league pass dvi dienas leis stebet nemokamai?
2013-04-20
+4
Atsakyti
manau Knicks laimes 4-2 Clippers 4-2 ar net 4-1 o Spurs 4-1 :) Su kitais spejimais sutinku :D
2013-04-20
+3
Atsakyti
McBayBlogai kad neturiu NBA TV. :(--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Niekam tikes tas NBA TV, turiu jy kur per Gala rodo bet net neziuriu nes ten pievas rodo, live rungtynes kas 2 dienas po 1 varzybas.. geriau uz tuos pinigus jei jau megsti ziureti NBA uzsisakai League Pass ir iseina daug geriau, turiu ir nesiskundziu :) ziuri kada nori ir kaip nori varzybas :) galti teisiogiai ziurint atsukt atgal varzybas :D
2013-04-20
+1
Atsakyti
djgaffer
dv chebra numeskit koki tutoriula kaip usiregint,neiseina nihuja
2013-04-20
-6
Atsakyti
Beliks tik sekti rezultatus:(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-20
+3
Atsakyti
Blogai kad neturiu NBA TV. :(

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-20
+6
Atsakyti
VasiaHjustonui nera sansu, nebent Westbrickas bus geriausias gynybos specialistas, neleidziant Durantui daryt, ka jis geriausiai moka-rinkt taskus. Houston0-OKC4Mano manymu Spurs vel pirmam raunde kris, nes kur dabar daugiausiai truksta Kobes, tai clutch momentuose, daugiau turi metikus ir 2 geriausius aukstaugius. Lakers 4-Spurs3Clippersai vel su Grizzliais. Jei Grizzliai sugebes ismust Clipperiu P&R is veziu, tai tada viskas, kuo gali remtis jie - CP3 individualiu zaidimu ir metikais. Clippers3-Grizzlies4Idomiausia dvikova Warriors-Nuggets. Cia net nedristu labai speliot, bet tikriausiai ims Nuggets4-Warriors2Na, o rytuose dideles intrigos nera - finale Majamis4-Bucks0, Knicks4-Celtics2, Bulls2(3)-Nets4, Pacers4-Hawks1.


Manai,kad patyre Celticai praeitais metais nueje taip toli,siais metais kris pirmam etape? Abejoju,nors su dabartiniais Knycks zaidejais visko gali buti :)
2013-04-20
+8
Atsakyti
NaujienaTik debilai nakti leis prie ekrano ziuredami sita cirka--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


TIk debilai stebes stipriausia pasaulio krepsinio lyga ane?? Atsigauk vaikas,jei jau NBA tokia prasta lyga kodel pasaulio cempe ,olimpiadoje pastovia JAV zaidejai zaidziantis NBA buna favoritai,ir pateisina savo varda ??
2013-04-20
+2
Atsakyti
TRUMPASbrandonas jenings idiotas per visa pilva,nu kam va tokias nesamones sneket?suda maldami pateko i plalyoffus prasciausiu rezultatu ir nukals jie tikrai geriausia komanda?nu jankiu bukumui ribu nera


Bet tavo tai tikrai trumpas... Tik nezinau ar tik protas... Tai ka tu siulai Jeningsui sakyti? Kad jie neturi jokiu vilciu laimeti ir net nesiruosia kovoti, nes uzeme 8 vieta, o Miami - 1 ? Pries pora metu Memphis is 8 seed'o sekmingai pakrove Spursam, kurie reg sezone buvo 1, o paskui tik per plauka 4-3 gavo nuo OKC. Kamuolys apvalus.
2013-04-20
-1
Atsakyti
brandonas jenings idiotas per visa pilva,nu kam va tokias nesamones sneket?suda maldami pateko i plalyoffus prasciausiu rezultatu ir nukals jie tikrai geriausia komanda?nu jankiu bukumui ribu nera
2013-04-20
+13
Atsakyti
Milvokio „Bucks“ Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) pirmenybių reguliariajame sezone Rytų konferencijoje užėmė aštuntąją vietą, tačiau kalbėdami apie atkrintamąsias varžybas nestokoja optimizmo.

Vienas iš tokių yra „Bucks“ lyderis Brandonas Jenningsas. Gynėjas, priešingai nei dauguma, mano, jog pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo serijoje su Majamio „Heat“ jo klubas švęs pergalę.

„Aš tikrai pasitikiu savimi. Nors visi mus „nurašo“, esu tikras, kad laimėsime seriją jau šeštose rungtynėse. Varžovus slėgs įtampa, tuo tarpu mes nejausime jokio spaudimo, todėl tikrai galime juos įveikti“, – kalbėjo B.Jenningsas.

Tuo tarpu vienas „Heat“ lyderių Dwyane‘as Wade‘as negailėjo gerų žodžių „Bucks“ vedliui.

„B.Jenningsas yra puikus žaidėjas. Šį sezoną jis gerai rungtyniauja, gali rinkti taškus ir žaisti aukščiausiu lygiu. Mūsų įžaidėjas turės neblogai paplušėti ginantis prieš jį. Svarbiausias dalykas bus neleisti jam įsižaisti ir aktyviai gintis jau nuo vidurio aikštės“, – teigė D.Wade‘as.

Bendras šio sezono tarpusavio akistatų rezultatas tarp „Heat“ ir „Bucks“ – 3:1 NBA čempionų naudai. Pirmosios serijos iki keturių pergalių rungtynės bus žaidžiamos balandžio 21 dieną Majamyje.
2013-04-20
+19
Atsakyti
LeBron James
HEAT bus cempionai dar ateinancius 8 metus ir James visada bus naudingiausias zaidejas :)
2013-04-20
+2
Atsakyti
djgaffer to djgafferKlausyk šūde,jau užpist pradedi.Dar kartą kartoju-baik kopinti mano nicką!Negi smegenų neturi,kad kitą susigalvotum?Apgailėtinai atrodai ir apgailėtinas esi taip darydamas.Susigalvok kitą nicką.Patariu gražiuoju maniake.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Užsiregistruok, bent žinosim kur tu, o kur ne...
2013-04-20
+1
Atsakyti
djgaffer to djgaffer
Klausyk šūde,jau užpist pradedi.Dar kartą kartoju-baik kopinti mano nicką!Negi smegenų neturi,kad kitą susigalvotum?Apgailėtinai atrodai ir apgailėtinas esi taip darydamas.Susigalvok kitą nicką.Patariu gražiuoju maniake.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-20
+4
Atsakyti
Bruklino „Nets“ (49-43)
2013-04-20
+6
Atsakyti
Anonimas
Miami 4-1 bucks..

Knicks 4-2 Boston

Pacers 4-3 Atlanta

Nets 3-4 bulls

Okc 4-1 rockets

Spurs 4-2 lakers

Nuggets 4-2 golden state

Clippers 3-4 memfis
2013-04-20
+1
Atsakyti
Nera Kobes, nebus ir lakers pergaliu...
2013-04-20
+6
Atsakyti
Let's go Miami!
2013-04-20
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.