„KK Trakų“ ekipą nuo Regionų krepšinio lygos (RKL) čempionų titulo skiria vienas laimėjimas. Penktadienį trakiškiai savo aikštėje 80:53 (18:13, 28:17, 23:10, 11:13) nepaliko vilčių Tauragės KK ekipai ir finalo serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2-1.

Tauragės komandai negalėjo padėti jos lyderiai Paulius Počiuipa, Vitalijus Stanevičius, Paulius Žurna, Tomas Čerkunovas ir Gitanas Bačiulis. Počiuipa patyrė traumą, o likusius krepšininkus išguldė virusas.

Tauragiškiai prašė nukelti rungtynes, tačiau Trakų komanda atsisakė tai padaryti.

Ketvirtosios ir galbūt paskutinės serijos rungtynės sekmadienį bus žaidžiamos Tauragėje.

RKL nugalėtojai pateks į Nacionalinę krepšinio lygą (NKL)

„KK Trakai“: Edgaras Pundzius 17, Tautvydas Jodelis 12, Domantas Pipiras 10.

Tauragės KK: Edvardas Žemgulys 18 (10 atk. kam.), Arnas Lubys ir Tomas Krivonosovas po 13.

Komentarai:
....
Man yra baisu matyti, kaip nieko nedarančiam žmogui užvožia iš kėdės, jo dukra lieka šoke. Tauragė, GĖDA, vienareikšmiška GĖDA.

P.s. sveikinu Trakus, jūs buvote verti pergalės.
2013-04-14
+2
Atsakyti
Telsiu fanas
Sveikinu Trakus užėmus Rkl pirmą vietąir linkiu sėkmės žaidžiant NKL.
2013-04-14
+8
Atsakyti
>:)
Pienburni,ar zinai kokias algas Taurageje gauna Staneviciu,Pociuipa,Zurna???Tu triju "krepsininku" atlyginimai kaip Neptuno ar Juvewntuso,tikru kasioru algos.Trakai per menesi su savo biudzetu,galetu uzmoketi tik 5 K.Pociuipai,kiti turetu losti veltui.Net uz tuos 3 kartu paemus ,vertingesnis senukas Slezas gauna vos ne vos 2 K.Taigi Trakai atliko stebukla,nes su paciais menkaiusiais resursais visoje RKL A,jie losia finale.Jie verciausi buti NKL,nes zaidzia labai megejiskais atlyginimais.Pociuipa durnelis,issisukes koja begalinuose savo lakstymuose po miestu lygas , daugiau gauna losdamas megeju lygose Vilniuje ir Kaune.O kai reikia padeti 5 K jam duodanciai komandai,jo nera.Kaip iliustracija,tokia alga gauna zaidejai ,tikra to zodzio prasme-Nevezio tik lyderiai,Lietkabelio 2 geriausi losejai ir pagrindine Juventus zaideju dalis,ir ne visi Neptuno zaidejai..Kurioje komandoje Zurna su Pociuipa ar Stanevicius galetu losti???
2013-04-14
+13
Atsakyti
:D
T.y nesasliskas
2013-04-14
+8
Atsakyti
:D
Tai zinoma ko bus sis puslapis saliskas, net juokas ima :D

http://www.kktrakai.lt/remejai/
2013-04-14
+4
Atsakyti
Visiems
Traku sirgaliai tikrai ne patys geriausi ir sauniausi, Trakuose nera net rimtu krepsinio tradiciju, tai ka kalbet apie sirgaliu tradicijas... Niekada jos ir nebus tokios, kaip pvz. Plungeje, bet Trakuose niekas niekad nesiule ir tuo labiau nedave varzovu sirgaliams "i snuki". Taurageje, tai buvo siuloma kas antram, pernai Plungeje vienas girtas vos spejus trakieciams i sale ieit atskrido kumsciais mosikuodamas, triju Traku zaideju tevai, solidus ir garbingi zmones, kuriu vieno beja gimtine Rietavas ir seneliai buvo isvaryti is Plunges sirgaliu Tribunos, Veliau Plunges komandos vadovas, vienai is tu moteru, stovint prie aiksteles ir plojant praeidamas trenke per rankas, pensijinio amziaus vietiniai Traku zaidejams rode vidurini pirsta ir t.t. Tai cia jau grazu viskas ir kulturinga taip?

Beja, Telsiu sirgalius specialiai is jegos mete i Sleza sirena su duju flakoneliu, o ne po rungtyniu netycia nukrito skardine.
2013-04-14
-4
Atsakyti
:)
Ka cia sneket, kol Zygis yra, o uz jo Guoga, Balciunas, Sabonis, Olifeja, LTOK ir t.t. - jokios kitos komandos RKL, NKL nieko trakams nepadarys. Geda krepsinio sistemai, nugali tie, kas turtingesni.
2013-04-14
-1
Atsakyti
TT
taurage ir telsiai ciulpia , ir nieko cia nepadarysi. jei kas matet kur nukele finalo serija - nustebinkit mane. ismokit pralost LOCHAI!
2013-04-14
-2
Atsakyti
spriufke
geeriauuuusias ;)
2013-04-14
+4
Atsakyti
nu ka nakui
TAURAGISKIAI BUDIT ATVET ZA VSIO.
2013-04-13
-5
Atsakyti
telsiskis
to trakiskis, ka tu nusisneki? :DD niekas nemete jokiu skardiniu ir tuo labiau nepataike :D viena skardine iskrito is balkono po rungtyniu, nes ji buvo padeta ant zemes ir su koja ejo pro sali ir uzkliuvo, neapsimeskit Trakieciai abstinentu krastu
2013-04-13
-5
Atsakyti
Nmv
Bla bla bla, daug sneku o pilstoma is tuscio i kiaura... Jokia finalo serija nebuvo ir nebus nukelta, jeigu Traku zaidejams atsitiktu tokia problema kad iskristu is rikiuotes , tai Tauragiskiai tik trintu rankom ir nieko cia nepadarysi , ne pirmas ir manau ne paskutinis kartas kad Taurage subyra gale sezono, prisipirke patyrusiu zaideju o Traku ir Taurages pasiruosimas sezonui manau skirasi kaip diena ir naktis, tai nera ko daug ir tiketis. O del sirgaliu kiekvienoi sirgaliu grupeje yra visokiu zmoniu, stumdami vieni ant kitu nieko nepasieksit. \/ peace krc
2013-04-13
+1
Atsakyti
Trakiskis
Kaip tu nukelsi varzybas?Suprasciau jei liktu gal 5 tauragiskiai tai ir as sutikciau nukelti, o kad susirgo tai ju problemos.reik but atsargiems su sveikata.o dbr pasakysiu telsiams...jus patys kazkokie nesveiki.kai ziurejau maca tarp traku ir telsiu trakuose(laimejo telsiai)telsiu fanai tikrai beprociai.per maca du telsiskius isvare, nes pradejo metytis skardinem i zaidejus(1 pataike i saviski)mates buvo girti ir dar ant trakiskiu stumiat.atbukit jus nors karta
2013-04-13
-14
Atsakyti
Siaip
Ir as nelabai suprantu, tiesiog labai idomu, gal sis straipsnis uzsakytas? Ar sis portalas pono Guogos..? Nes jau sekancia diena po varzybu apie traku „pergale“ jau raso, o kur straipsnis apie islyginta serija, ir Taurages pergale? Negrazu...Ir kalbant apie traku sirgaliu kulturinguma ir visus kitus dalykus, tai patyliu...Labai nekulturingi zmones ir nemokantys tinkamai palaikyti savo komanda. Man asmeniskai butu geda del tokiu sirgaliu. Ir siaip pries vadinant kitus kaimieciais pasidomekite is kur patys kile. Siek tiek duomenu: http://lt.wikipedia.org/wiki/Trakai

http://lt.wikipedia.org/wiki/Taurag%C4%9...

Tai kyla klausimas, kas labiau i kaima nesa? Galeciau dar ir dar palyginimu rasyti, bet neverta...
2013-04-13
+7
Atsakyti
Telsiu fanas
Kazko Trakų komentatoriai aptilo, turbut supyko už tai kad teisybę pasakėm.
2013-04-13
+2
Atsakyti
lol
Komentarai :DD
2013-04-13
+6
Atsakyti
salucha
to to salucha, nu degrade, http://www.rkl.lt/rezultatai/495 paziurek taurages zaidejus, kurie zaide. Padesiu tau nes is pradziu nepastebejai, ju abieju pavarde Gedminas
2013-04-13
-6
Atsakyti
to salucha
2 zaidejai 1997m gimimo? tu esi DEGRADAS, sveikinu.
2013-04-13
+3
Atsakyti
salucha
bet aisku Traku malalietkom sokejom tai zaidejai didvyriai nugaleje komanda kur is septynu du zaidejai 1997m gimimo
2013-04-13
+5
Atsakyti
salucha
Buciau traku zaidejas tai sakyciau komandos vadovybei, kad prasytu nukelt varzybas, nes niekas nenori zaist tokio finalo ir ne toks jausmas pergales kai zinai, kad laimesi jau pirmam keliny, o ne paskutinem 4 kel minutem ar sekundem.
2013-04-13
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.