Babrauskas: „Esame atsigavę, o kauniečiai atrodo blankiai“

2013-04-28 19:31
Balys Šmigelskas, „Diena.lt“

Steponas Babrauskas tiki savo komandos sėkme
Steponas Babrauskas tiki savo komandos sėkme
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos batalijos prasideda. Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ akistatoje iki 4 pergalių vilniečių kapitonas Steponas Babrauskas prognozuoja savo komandos triumfą.

– Ko galime tikėtis šioje finalo serijoje? – „Diena.lt“ paklausė Babrausko.
– Per mano karjerą sostinės klube teko matyti įvairių scenarijų. Buvo „sausų“ ir ilgų serijų. Esame laimėję seriją rezultatu 4:1. Sunku prognozuoti. Sezono eigoje žaidėme prastai, o „Žalgiris“ įspūdingai. Šiuo metu esame atsigavę, o kauniečiai atrodo blankiai. Kaip bebūtų, finale viską lems smulkmenos.

– Ar galima teigti, kad išvykus Ibrahimui Jaaberui ir Tremmellui Dardenui, traumą gavus Paulius Jankūnui jėgų santykis išsilygino?
– „Žalgiris“ prarado svarbų žaidėją – Jankūną. Jis visuomet būdavo tokių finalų X faktorius. Praėjusiame sezone jis negavo naudingiausio finalo serijos žaidėjo prizo, tačiau buvo arti jo. Jis padarydavo tikrai daug darbo. Jaaberas žalgiriečiams taip pat nemaišydavo – cementuodavo gynybą. „Žalgiris“ – gerai sukomplektuota komanda ir mūsų laukia įdomus finalas.

– Kauniečiai turi namų aikštelės pranašumą. Ar tai svarbus veiksnys?
– Kiek pamenu, išvykose esame laimėję tiek jie, tiek mes. Pačios pirmos serijos rungtynės visada būna nervingiausios, ir namų aikštę padeda ne visada.

– Kiek užtruks ši finalo serija?
– 4:3 laimėsime mes (šypsosi, red. pastaba)

Komentarai:
Turbūt Stepukas citata: "Esame atsigavę, o kauniečiai atrodo blankiai" norėjo pasakyt, kad Kaunas š.... krūva :))) Juokdarys!!! Turbūt nespės susigaudyti, kaip toks greitas, o jau serija bus pasibaigus :D
2013-04-30
-17
Atsakyti
i sita bebro foto paziurejus nepasakyciau kad atsigaves jis :DDD kaip sitas grauzikas yra panasiu prie parduotuviu :DD
2013-04-29
-4
Atsakyti
haybusa123Tavo bebras nebent i kuloka pavarys :DDDDDtu kletskas negauni bobos tai tik i delna, tai apie kitus ir nesnekek


jo sutinku su tavim, vaikas daznai sapnuoj slapius sapnus musiet :DDDDDD
2013-04-29
+1
Atsakyti
Man atrodo,kad Stepas turi daugiau sansu prisilot nevaikiskai,nei Rytas laimeti serija.
2013-04-29
-3
Atsakyti
kletskaszalgirisdidysiska jusu gerb komentatoriai nuomone turetu sakyti krepsininkas? visais metais zalgiris buvo stipresnis ant popeiriaus bet rytas visada kovoja iki galo su visais kas tai bebutu zalgiris ar barsa vilnieciu pranasumas charakteris...Matem jusu to ryto charakteri jau kokia ..... ir kaip jie kovoja iki galo..... tu geriau nejuokink zmoniu su savo komentarais... nes ir dar loja visokie bebrai.... Jam turbut uz tuos lojimus tik ir moka, nes daugiau ten is jo didelis ir apvalus 0


Paskaiciau komentarus ir negalejau neprisijungt ir neparasyt. Man tiesiog juoka kelia sitas is dangaus paimtas argumentas : "rytas atrodo tragiskai jau N metu.... tik geda daro eurolygoje" ir "4 metai iseiles". Paprasyciau taves argumentuot, nes siame komentare jei neparasytum zodi rytas, pagalvociau, kad apie zalgiri rasai.
2013-04-29
-27
Atsakyti
Tavo bebras nebent i kuloka pavarys :DDDDD

tu kletskas negauni bobos tai tik i delna, tai apie kitus ir nesnekek
2013-04-29
+7
Atsakyti
Reno2- 4 Vilniaus komanda laimes , o Stepas pavarys ,saunuolis !


Tavo bebras nebent i kuloka pavarys :DDDD
2013-04-29
-11
Atsakyti
Viena karta per 18 ar 17 varzybu tarpusavio laimejo, ir jam jau Zalgiris blankiai atrodo. Dar gerai, kad anot jo 7 varzybu reiks, o ne kokiu 5. Aisku, palyginus su tuo, kas buvo, Zalgiris prastai atrodo, bet dar tikrai ne blankiai.
2013-04-29
+3
Atsakyti
Stepai, maziau kalbi - maziau smirdi.
2013-04-29
-4
Atsakyti
2- 4 Vilniaus komanda laimes , o Stepas pavarys ,saunuolis !
2013-04-29
+12
Atsakyti
Pirmyn Vilnieciai, Stepai pavaryk !
2013-04-29
-12
Atsakyti
zalgirisdidysiska jusu gerb komentatoriai nuomone turetu sakyti krepsininkas? visais metais zalgiris buvo stipresnis ant popeiriaus bet rytas visada kovoja iki galo su visais kas tai bebutu zalgiris ar barsa vilnieciu pranasumas charakteris...


Matem jusu to ryto charakteri jau kokia 4 metai iseiles..... ir kaip jie kovoja iki galo..... tu geriau nejuokink zmoniu su savo komentarais... nes rytas atrodo tragiskai jau N metu.... tik geda daro eurolygoje ir dar loja visokie bebrai.... Jam turbut uz tuos lojimus tik ir moka, nes daugiau ten is jo didelis ir apvalus 0
2013-04-29
+3
Atsakyti
beje neturiu nieko pries ryta kazkada patikdavo ju zaidimas, bet dabar komanda atrodo tragiskiausiai per paskutinius 10 metu :) zaideju lygis tai daugiau nei katastrofiskas su visokiais babrauskais, jomanaitas, bryantais ir pns tai issukio taureje reiktu losti.
2013-04-29
+6
Atsakyti
Sako nublanke.. komandos tikslas buvo europa (eurolyga) tam fronte nesusikloste gerai todel dabar jie tiesiog laukia kito sezono, o kaip rytas atrode per pika sezono? paskutiniai baravykai dabar dar bando kazka irodineti jog jie gali prilygti zalgiriui tegu nejuokina... :)
2013-04-29
-2
Atsakyti
Smaikstuoklis :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-29
+2
Atsakyti
Bebras stumoklis :DDDD
2013-04-29
+10
Atsakyti
" Ar galima teigti, kad išvykus Ibrahimui Jaaberui ir Tremmellui Dardenui, traumą gavus Paulius Jankūnui jėgų santykis išsilygino? "

Kas čia per pirmoko lygio klausimai? Tai ne, padidėjo santykis. Aišku, kad komandų lygis dabar apylygis. Tačiau teigti, kad Rytas stipresnis negalima. Neįsivaizduoju, kaip Žalgiris pralaimėjo praeitas varžybas, bet, kad ir kiek lyderių netekęs Žalgiris, vis tiek yra pajėgesnis už Rytą ir tą jie įrodys. Babrauskas ir kiti Ryto žaidėjai gali kalbėti anei ką nori. Tačiau tai tik kalbos. O šiaip noriu gražių, atkaklių varžybų. Kaip, kad prieš keletą metų buvę finalai su didele intriga ir daug emocijų. Tegul grįžta seni laikai namo!
2013-04-29
-6
Atsakyti
nu gal ne mėnesio, bet savaitės anekdotas tai tikrai.

arogantiškas nevykėlis..
2013-04-28
-4
Atsakyti
Bebre drąsiai šneki tik ar neprisišnekėsi ???
2013-04-28
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.