Riešo traumą besigydantis Ronas Artestas nebenori rungtyniauti Indianos „Pacers“ ekipoje. Interviu, duotame dienraščiui „The Indianapolis Star“ krepšininkas prisipažino, kad nori būti išmainytas.

Didžiąją praėjusio sezono dalį dėl muštynių praleidęs R.Artestas pareiškė, kad praeitis jį vis dar persekioja, todėl nori viską pradėti iš naujo.

„Komanda bus geresnė be manęs“, – teigė R.Artestas, kuris nuo atsarginių žaidėjų suolo stebėjo, kaip „Pacers“ paskutines dvi pergales iškovojo be jo.

Puolėjas prisipažino, kad jam nepatinka žaisti pagal trenerio Ricko Carlisle'o strategiją, kadangi puolimas yra per daug organizuotas. R.Artestas nori dažniau atakuoti krepšį.

„Puolime aš labai reikalauju kamuolio. Tai mano kaltė, – prisipažino R.Artestas. – aš mėgstu trenerį kaip žmogų, tačiau nemėgstu žaisti pagal jo schemas. Nesupraskite manęs klaidingai. Jis supranta, ką daro, tačiau aš nemėgstu žaisti pagal tokią schemą. Nenorėčiau, kad treneris netektų darbo dėl manęs, ypač kai aš elgiausi taip nesubrendusiai“.

Vienas „Pacers“ vadovų, Donnie Walshas prisipažino, kad R.Artesto pareiškimas jį nustebino, kadangi anksčiau šis klausimas nebuvo iškeltas.

„Jis su manimi apie tai nesikalbėjo, o mes matomės kas dieną. Jis visada gali ateiti pas mane, ar Larry Birdą ir pasikalbėti. Tikiuosi, kad jis elgsis profesionaliai, nes tai nėra tinkamiausias būdas būti išmainytam“, – sakė D.Walshas.

Pats R.Artestas įvardijo net vietas, kuriose norėtų žaisti. Gimtasis Niujorkas yra sąrašo viršuje.

„Jei būsiu iškeistas į Vakarų konferencijos komandą, pasibaigus kontraktui vis tiek sugrįšiu į Niujorko „Knicks“. Norėčiau žaisti ir Klivlende. Man nebūtų problema nuo atsarginių žaidėjų suolo keisti LeBroną Jamesą. Daug žaidėjų aš galiu keisti įeidamas nuo atsarginių žaidėjų suolo. Tačiau jei gyventume tobulame pasaulyje, aš rungtyniaučiau Niujorke“, – sakė R.Artestas.

R.Artesto kontraktas baigiasi 2008 metais, o šį sezoną jis uždirba 6,5 milijono dolerių.

Komentarai:
Apmaudu..artestas auksciausio lygio krepsininkas,ypac nauydingas ginantis..deja nelieka nieko kita kaip tik ji iskeisti.Dabar svarbiausia neieskoti geresnio zaidejo iu jo vieta,bet naudingesnio,nes nenorintis zaisti zaidejas negali buti maximaliai naudingas!
2005-12-12
+3
Atsakyti
lai eina i niks ir bus gerai i koky Jamal Crawford ir butu ok.. jackson pereitu i sf lost
2005-12-12
-5
Atsakyti
LBJ
nx tegul atiduoda ta hughesa ir paima artesta...
2005-12-11
+2
Atsakyti
niekas nesiugrius nesikit cia i kelnes
2005-12-11
+1
Atsakyti
Vat cia tai naujiena, kaip perkunas is giedro dangaus! Dar negaliu patiket, nejau Pacers sugrius? NE!!!
2005-12-11
+3
Atsakyti
jefferson: Pacers fanu forumas http://www.pacersdigest.com/fo rums/
2005-12-11
-4
Atsakyti
Bruno, gali duot link'a i tuos pacers fanu forumus?
2005-12-11
-4
Atsakyti
nu ir nx naujienos is pacio ryto..
2005-12-11
+5
Atsakyti
nieko is to artesto gero, eilinis savanaudis, tokio cavs saugotis reiktu, gerai cia kazkas pastebejo, jei artestui papasuoji tai 99% kad jis kamuolio nebeatmes.
2005-12-11
Atsakyti
jei nueitu i cavs tai butu dar geresne komanda
2005-12-11
-3
Atsakyti
kryzas, taigi ne vaikai komandas valdo, visi turi proto.. Jeigu keitima darytu su New York, tai realiausiai butu ant saukimu.
2005-12-11
-1
Atsakyti
man tik vienas dalykas nepatinka, kad ir marbury trade liste yra, kad tik nesugalvotu padaryt neprotingo keitimo indiana...
2005-12-11
-1
Atsakyti
Jeigu gandai pasitvirtintu del Stojakoviciaus ir Artesto keitimo, tai tikrai Paceriam nuo to labai blogai neturetu pasidaryt.
2005-12-11
-1
Atsakyti
taij pagal bruno supratau kad artesto iskeitimas pacersams iseitu tik i gera...
2005-12-11
-1
Atsakyti
Paceriu fanu forumuose jau kuris laikas vyksta diskusijos apie ne kokia situacija komandoje. tinsley pasiputimas, artesto individualizmas. Ir siaip yra pilieciu, kurie mano, kad sarui reikejo i cavalierius eit geriau.
2005-12-11
+1
Atsakyti
Jei taip kalba - komandai nepakenktų jį iškeisti.
2005-12-11
-3
Atsakyti
nu as nesitikejau kad artestas gales pareiksti, maniau kad jam patinka ir pacersuose
2005-12-11
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.