\n


2014-02-24 11:38

Sirakūzų treneris pašėlo po abejotino arbitro sprendimo

Dviejų galingų NCAA lygos komandų iš Sirakūzų ir Diuko universitetų akistata baigėsi su trenksmu.

Likus žaisti 10,2 sek., svečiuose žaidusių Sirakūzų atstovams atsiliekant dviem taškais, iš aikštės už dvi technines pražangas buvo išvytas jų treneris Jimas Boeheimas.

Strategas pašėlo po vieno iš arbitrų sprendimo užfiksuoti pražangą puolime ir taip galutinai palaidojo savo ekipą. Baudų metimus sumetę Diuko krepšininkai rungtynes laimėjo 66:60.

Tiesa, peržiūrint vaizdo epizodo įrašą, trenerio piktinimąsi galima pateisinti:

69-erių Boenheimas yra vienas gerbiamiausių NCAA lygos trenerių. Patyręs krepšinio specialistas ilgus metus dirbo ir JAV nacionalinės rinktinės trenerių štabe bei prisidėjo prie ekipos triumfo 2008 ir 2012 m. olimpinėse žaidynėse.





Komentarai

2014-02-25 07:37
Karolis_EkspertasSWAT093zinovasgynejas pajudejo i sona-pasisuko, cia net turejo but taskai su prazanga. buna gynejas net tiesiai stovi, nejuda, bet protingas puolejas i sona soka labiau kad nebutu tiesaus kontakto, tokiu atveju buna arba isvis nesvilpia baudos arba svilpia bauda pries besiginanti. sitoje situacijoje 70% turejo but 2 taskai plius mest bauda, arba isvis nieko nesvilpt.europoj taip, NBA ne. NBA nesvarbu ar tiesiai ar šonu bet jei įpulsi į stovintį besiginantį žaidėja tai iškart bauda puolimenusvaigai kaip reikiant... siaip puslanki jeigu stovi tai prazanga tik gynyboje bus,nebent puolantysis is kuloko ar is kelenio iskirs besiginanti...


niekas apie puslan...y čia nekalba, taigi aiškiai matos kad jis už to puslankio stovėjo.. kalba eina apie kontakta, nesupranti nesikišk kur nereikia eksperte tu
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 23:22
PanvėžysJuokas tik ima iš komentarų ekspertų. FIBA kvalifikacijas atrodo, kad visi turit. Gyvenime krepšinį bent esate žaidę ar tik per televizorių teko matyti?


O tau tik Kobe teko matyti. ;)
Įvertinimas:
-2
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 22:25
Taavo tevas
hHHhahHHaha

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 21:20
SWAT093zinovasgynejas pajudejo i sona-pasisuko, cia net turejo but taskai su prazanga. buna gynejas net tiesiai stovi, nejuda, bet protingas puolejas i sona soka labiau kad nebutu tiesaus kontakto, tokiu atveju buna arba isvis nesvilpia baudos arba svilpia bauda pries besiginanti. sitoje situacijoje 70% turejo but 2 taskai plius mest bauda, arba isvis nieko nesvilpt.europoj taip, NBA ne. NBA nesvarbu ar tiesiai ar šonu bet jei įpulsi į stovintį besiginantį žaidėja tai iškart bauda puolime


nusvaigai kaip reikiant... siaip puslanki jeigu stovi tai prazanga tik gynyboje bus,nebent puolantysis is kuloko ar is kelenio iskirs besiginanti...
Įvertinimas:
-1
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 21:07
Juokas tik ima iš komentarų ekspertų. FIBA kvalifikacijas atrodo, kad visi turit. Gyvenime krepšinį bent esate žaidę ar tik per televizorių teko matyti?
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 20:50
LTpz pz ,musu Lietuviai apie Krepsini neismano. Geda. Bauda buvo ,bet taskus iskaityti


kadangi pirma kontaktas ir tada paleido kamuolį taškų nėra, jei būtų paleidęs kamuolį ir tada įpuolęs tada taškai, dabar kamuolys dar rankose kai įpuolė.
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 20:49
zinovasgynejas pajudejo i sona-pasisuko, cia net turejo but taskai su prazanga. buna gynejas net tiesiai stovi, nejuda, bet protingas puolejas i sona soka labiau kad nebutu tiesaus kontakto, tokiu atveju buna arba isvis nesvilpia baudos arba svilpia bauda pries besiginanti. sitoje situacijoje 70% turejo but 2 taskai plius mest bauda, arba isvis nieko nesvilpt.


europoj taip, NBA ne. NBA nesvarbu ar tiesiai ar šonu bet jei įpulsi į stovintį besiginantį žaidėja tai iškart bauda puolime
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 18:19
zinovas
gynejas pajudejo i sona-pasisuko, cia net turejo but taskai su prazanga. buna gynejas net tiesiai stovi, nejuda, bet protingas puolejas i sona soka labiau kad nebutu tiesaus kontakto, tokiu atveju buna arba isvis nesvilpia baudos arba svilpia bauda pries besiginanti. sitoje situacijoje 70% turejo but 2 taskai plius mest bauda, arba isvis nieko nesvilpt.
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 17:55
hmm
seskus :D
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 16:47
LT
pz pz ,musu Lietuviai apie Krepsini neismano. Geda. Bauda buvo ,bet taskus iskaityti
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 15:57
DZHIT
Nebuvo, nes dar nebuvo pilnai užsiėmęs pozicijos, ir tai aiškiai matosi, nes šiek tiek padai yra atkilę nuo žemės. Vienareikšmiškai tokiose situacijoje nešvilpiama baudų..... Ištraukė Duke, ir tiek.
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 15:12
Anonimas
Aiski bauda
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 15:05
Aiški bauda puolime.. žaidėjas stovėjo už to apskritimo ir nebuvo kad tiesiog palystų po metančiu bet jau užsiėmęs poziciją.. ko čia dar rėkauja jis..
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 14:34
Sepas
Kas teisejauja tas supranta kad prazanga puolime buvo nes 1 sec stovejimas savo pozicijoje...Ir treneris neturi teises iseiti i aikstele...
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 13:53
100 proc.
Puolime gera susvilpe

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 13:30
teisejas
kibiras totalus
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
2014-02-24 12:15
nesamone
nebuvo, ne tiesiai į korpusą trenkėsi, o į šoną.
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 17

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.