arturas97nieko gero,dabar rytas gales pamirsti apie eurocup taure kai prisiveis visokiu malagu,geriau butu palike sena formata--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tai geriau butu buve zaisti su antrarusemis komandomis ane? Jau tas pats kibiras darosi nuo to tik idomesnis del komandu pajegumo augimo.
Žiūrėti...
2016-03-31
+7
Atsakyti
In your face„Eurolyga mums pasiūlė konkretų turnyro modelį su tikimybe anksčiau ar vėliau žaisti Eurolygoje"Mua ha ha ah aha ha:DDDDDDDD


Tai gal tikisi kada nachaliavai, kad pakvies namioka pats uzmete ciuju jeigu pasirasom su jumis, tai butu gerai kada ir ismaldos sulaukt del eurolygos :) Nes jugi dabar be sansu rytui jugi net lkl laimejus eurolyga :)
Žiūrėti...
2016-03-29
-10
Atsakyti
TDaYJoks čia ne pažeminimas, o realybė. Ji tęsis dar N metų, pasikeitus Eurolygos formatui. Šiemet dar Rytui paskutinis šansas laimėti LKL, nes kai Žali išbris iš skolų šansai bus minimalūs. O žaginimai Eurolygoje žalfaniam per daug emocijų nesukelia. Čia tiesiog karma, iš kartos į kartą.


Keista kaip yra stumiama ant Zalgirio del ju prastu rezultatu eurolygoj nu ,bet cia jau yra iprastas dalykas. O patys savo pasiektu rezultatu negalit pagryst ar patiem per didele geda pripazint, kad patis taip pagarsinot Lietuva siemet kaip niekad stipriai, bet patys savo tiesos kokiam giliam sude siemet sedejot europoj tai ir negalit pripazint tokie durniukai kaip antichartai kuria temas is grynos neapikantos ne savo komandos reikalais rupintusi, bei savo komanda palaikytu, bet svarbiausia Zalgiris kelinta sito durniuko jau tema? Jau Rytui tas pats kibiras per stiprus ka kalbet apie eruolyga patis kaip apsisikot taip ir sedekit.
Žiūrėti...
2016-03-27
+13
Atsakyti
POP
Tai kiek nezais mazdauk ir nepraset.. Žiūrėti...
2016-03-24
-1
Atsakyti
Piktas.
Sitam tinklalapi yra du ligos kamuojami zmones tai sitas omglolftw turbut pilnametis asmuo tikrai nesugalvotu tokio vartotojo vardo uzsidet, bei tas antichartas ar koks ten veikejas galla, kad adminai nesilanko sitam diskusiju forume. Žiūrėti...
2016-03-24
-6
Atsakyti
vid
strikes* Žiūrėti...
2016-03-24
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 20 ··· 22 23 24