true story
Balkanu lygoj pasirode skurdziai Pranas. Žiūrėti...
2013-09-05
-1
Atsakyti
Laimėjo, kas ir turėjo laimėt, bendrai seriją laimėjo +28pt. Įdomi serija, gerai paruošė Miamį prieš finalus. Tikiu, kad Spurs labiau pasipriešins, nes šioj serijoj Pacers GM3 ir GM7 net nebuvo rungtynėse, tad nors serija baigės po 7 mačų bet aplamai nebuvo tokia atkakli, o galutinis serijos nugalėtojas nekėlė abejonių nei prieš serijai prasidedant, nei sužaidus 6gm. Žiūrėti...
2013-06-04
-6
Atsakyti
Žodžio laisvė ir demokratija...

p.s. "I really felt that I let Paul down in terms of having his back when LeBron was scoring in the post or getting to the paint, because they stretched me out so much. No homo. (laughs)"

ir

"You know what, because y'all motherfuckers don't watch us play throughout the year, to tell you the truth. That's fine. I'm going to be real with you. And I don't care if I get fined. You know what, we play, we're not on TV all the time. Reporters are the ones that are voting. And it is what it is. If I don't make it, that's fine. I'm still going to do what I have to do."

Nieko blogo, įžaidžiančio aš jo interve nematau, juolabiau kažko už ką būtų galima baust. Nieko nėr šlykščiau kaip negalėt žmogui išreikšt savo nuomonės. O pyd**** amerikoj turi ryškiai per daug teisių... Apskritai jeigu jau taip viską toleruojam, tame tarpe ir iškrypėlius, tai mažų mažiausiai reiktų toleruot ir nuomone apie tuos pačius iškrypėlius. Lygu lygu. O, kad žurnalistus taip pavadino, tai manau yra teisinga yra daiktus vadint jų tirkaisiais vardais.
Žiūrėti...
2013-06-03
Atsakyti
Kaip greit užgeso Robertsas, per keletą metų iš vieno geresnių EL PF iki Vokietijos lygos vidutinioko, nors per tą laiką smarkių, didelių traumų kaip ir neturėjo. O juk ir NBA visai padoriai atrodė: 5pt + 5reb/ per 18min, po 5 metų jau ir bundeslygoj panašiai tiek berenka. Žiūrėti...
2013-06-03
-1
Atsakyti
Anonimas
eUropNeapsimoka, Siu metu draftai vieni silpniausiu per praejusius 5-7 metus.. Is kiekvienu metu draftu perspektyva matoma 1-5 zaidejuose kurie taps super stars, kiti like yra ir bus tokie medium ir bench warmerei..


Nesutinku, tai kad prašauktas 1-5 nr dar nieko neįrodo ir dažnai būna atvirkščiai. Čia ant smūgio parinkau per paskutinius 10m žaidėjų sąrašiuką, kurie prašaukti 7 ir vėlesniais šaukimais, o tapę All-starais (ar būsimi artimoj ateity) ir/ar uždirba MAX:

Amare 9`as pickas (6xASG), C.Butler 10`as pickas (2xASG), David West 18`as pickas(2xASG), T.Prince 23`ias (champ), Scola 56pickas, Boozer 35`as pickas, Varejao 31`as pickas, Josh Smith 17`as, J.R.Smith 18`as, A.Jefferson 15`as, Iggy 9`as, Deng 7`as, Lou-Will 45`as, Montana Ellis 40`as, D.Lee (2x ASG) 30`as, Granger 17`as, Bynum 10`as, Millsap 47`as, Rondo 21`as, Gay 8`as, M.Gasol 48`as, Noah 9`as, Pekovic 31`as, Batum 25`as, Ibaka 24`as, B.Lopez 10`as, Holiday 17`as, Jennings 10`as, Curry 7`as, Greivis Vasquez 28`as, P.George 10`as, G.Monroe 7`as, Hibbert 17`as, K.Thompson 11`as, Leonard 15`as, Faried 22`as, Parsons 38`as.
Žiūrėti...
2013-05-30
-9
Atsakyti
SpreeDar karta irodo, kad Cavs GM susipykes su savim ir visu pasauliu :) Kisa visur ta pirma saukima, kuris nieko nevertas. Noelis traumuotas ir gali nezaist visa sezona. Taip pat yra didziule rizika, kad Noelio zaidimas pagristas tik atletiskumu, kuris gali nukenteti po sios traumos. Jis neturi nei metimo, nei aikstes matymo. Jeigu po traumos negales aukstai sokineti, nh jis is vis bus reikalingas.


O kodėl būtent Noelį turi šaukt? Jis perspektyvoj gali būt (optimistiniam variante) geresne L.Sanderso versija, realiam variante antru Sandersu, pesimistiniam - Gintaru Stulga. Nors birža prasčiausia per dvidešimtmetį, bet galima porą vidutiniokų šiemet ir be Noelio surast, kurie ilgainiui gal net taptų starto penketo lygio žaidėjais - O.Porteris (ko gero bus apskritai geriausias iš viso drafto, kai karjeros įsibegės), McCollum (rizikuojant).

Noelis mano akiai, mano supratimu ir tiek kiek matęs, skaitęs yra daugiau nei labai pervertintas, tokiu bustu kaip Olovos kandis ar tas molis kur MJ prašaukė(užkrito pavardė) tikėtina nebus, bet toli gražu ne stebūklas, nes be šuolio daugiau visiškai nieko neturi kaip priekinės linijos žaidėjas, o potencinės galimybės pakankamai ribotos, potencialas toks ne kažką, dabartiniai skillsai irgi vargani.
Žiūrėti...
2013-05-30
-23
Atsakyti
Susitiktų finale Memfis su Indiana, tai hamburgeriniai jungtų telikus lauk ir eitu dešras į "backyardus" kept. Reklamų įkainiai rungtynių metu būtų nuliniai, sutrumpėtų time-outai ir rungtynės sutilptų į 2h... Žiūrėti...
2013-05-30
+7
Atsakyti
Paminėta, kad prastai mėtė dvitaškius, bet nepaminėta kad tritaskius metė labai gerai: 4/7. Jei jau taip norėta išaukštint Lencą ar nužemint LBJ, tai reikėjo išvis išskirt, kad painte LBJ įmetė 1/6. Aišku, kas nedurnas supras, kad ne Stephensono gynybos nuopelnas buvo sumažėjęs LBJ taiklumas ir taškų skaičius, o tai, kad poste į pagalbą ateidavo Hibbertas. Neleisdavo James`ui iš posto judėt/stumtis iš šonų, leido eit per vidruį ir mest per 218 Hibertą. Protingai parinkta taktika, plojimai treneriui ir Hibbertui.

Nevertheless 5gm pamatysim vėl seną, gerą LeBroną, spėčiau ~32pt/9/8/ fg- 55% (35PER).
Žiūrėti...
2013-05-30
-11
Atsakyti
Ko Lakers delsia? O gal nedelsia ir Kupčakas su Basu suka galveles kaip paimt šį achujieną veteraną už juokingus skatikus. Kaip Artesto backupas būtų pats tas prie viso to lazareto-lavonyno.

MOE73amnestuos viena is situ, o jis lb teisingai daro. dbr jeigu ji amnestuos 11mln ismoket tures + kitoj komandoj gales zaist uz 2 mazdaug milus--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Jis tik tuos $ ir gaus kas numatyta pagal kontraktą, nieko viršaus. Jei norinčių komandų jį įsigyti daugiau nei viena, tuomet jos siųs(slaptai) savo pasiūlymus Sternui, o tas atrinks didžiausią suma pasiūliusį klubą ir jiem atiteks RJ. Pinigai kuriuos pasiulys klubas(tarkim 2mln) bus išskaičiuojami: 9mln mokės GSW, likusius dengs naujas klubas. Tokios taisyklės.
Žiūrėti...
2013-05-30
+11
Atsakyti
pamoka vaikam
ne zaidejo gerumas lemia ar patinki moterims. stai benchwarmeriui, scrubui pondeksteriui net tituolos grazuoles siulosi, o stai su kobe brajantu net kambarines nepasiraso. Žiūrėti...
2013-05-30
+8
Atsakyti
rodman sekmes abiem komandom o laimes tie kas tadien bus stipresni!


Pavienes rungtynes gali laimėt kas tądien stipresni, serijas iki 4 pergalių laimi objektyviai stipresnė komanda. Pasiteisinimų galima sugalvot visokių, bet seriją laimi tiesiog pajėgesnė komanda. Serijos favoritai tiek prieš seriją, tiek jos metu PELNYTAI laikomi Heat, normalu, kad visi tikisi jų galutinės pergalės. Jei Pacers įvykdytų nedidelį stebūklą ir laimėtų seriją, tuomet PELNYTAI galėtų vadintis stipresne komanda be jokių atmazkių. Plain & simple.

Kad yra žmonių nemažai palaikančių Pacers taip pat gerai, taip dar įdomiau, bet to jie savo geru žaidimu (ir komandine dvasia, susitelkimu) nusipelno būti palaikomi.
Žiūrėti...
2013-05-29
+4
Atsakyti
Beje serija jau galėjo būti 4:0 Heat naudai, gaila deramai nesužaidė pabaigų: gm2 likus 4min pirmavo 4pt (persvara žinoma menka, bet galėjo sėkmingiau sužaist), gm4 likus 3,3min Heat turėjo 2pt persvarą vėl neužbaigė. Faktas, kad visose mačuose čempionai buvo rungtynėse ir turėjo persvaras ketvirtuose kėliniuose. Esu įsitikinęs, kad išvados bus padarytos ir klaidos nebekartojamos.

6w iš likusių 10 liko laimėt.
Žiūrėti...
2013-05-29
-24
Atsakyti
Tikrasis finalas vyksta šioj serijoj. Super finale Miamiui bus lengviau.

Komentarų kiekis po 1gm (Win) - 112

po 2gm (loss) - 118

po 3gm (W)- 53

po 4gm (L) - 75

-----------------------------------------------

o toliau bus taip:

po 5gm (?) - 49

po 6gm (?) - 34
Žiūrėti...
2013-05-29
+5
Atsakyti
AnonimasKokio velnio NBA įvesta 3 seconds Def in the paint taisykle?


http://www.nba.com/rockets/news/Basketba...

"Basically, you need to be guarding a player, not the basket. With zone defense becoming more and more prevalent in the NBA, without defensive three seconds, a team with an outstanding shot blocker (e.g., Dikembe Mutombo) could camp him under the net to deter anyone driving the lane, making the game pretty boring. A player must at least appear to be guarding someone, not just extending his arm to demonstrate that he is within arm’s reach"

Viskas dėl show ir prekės patrauklumo(šiuo atveju pramogos), in other words dėl biznio.
Žiūrėti...
2013-04-24
+5
Atsakyti
"Žabas pataikė tik 3 metimus iš 15" - Kobesque performance... Žiūrėti...
2013-04-24
-7
Atsakyti
CesarMilesTai jo nes pries bucks labai uztikrintai laimejo. O cia minusine komanda :)


Na kol kas a`briedukus įveikė bendra 35pt, vid 17,5 persvara. Neįspūdinga, bet PO tik prasidėjo, dar deramai neapšilę, pamažu įsivažiuos komanda. Niekas juk negalvoja, kad LBJ ir toliau rinks varganus 23pt ar Wade po 18, ar CB1 po kuklius 12...

Šiemet kaip niekad aiškus galutinis nugalėtojas, daug įdomiau, kas iš vakarų išeis į SF ir atskiros serijos.
Žiūrėti...
2013-04-24
+4
Atsakyti
TRUMPAS primena pusės metų šuniuką - kvailas padarėlis, bet pralinksmina ir nuotaiką pakelia (šiuo taveju nuo pat ryto).

Užsuk ir rytoj ryte TRUMPAS ir NETRUMPAI pralinksmink visus!
Žiūrėti...
2013-04-24
+7
Atsakyti
CesarMilesdabar beliko lebrona susigrazint kaip sakot gal istradins artimiausiu metu


Ne tik LBJ susigražint reiktų, bet ir kitas žvaigždes, tapusias rytų konf čempionais: Skotą Polardą, Donelį Maršalą, Sašą Pavlovičių, Drew Goodeną (bucksam jis nereikalingas), Damoną Jonesą iš P-Rico antros lygos parsiskraidint, su Ericu Snow, Lariu Hjuzų ir Ira Niublu bus sudėtingiau bo anie karjerą jau senokai užbaigę... iš kitos pusės Klyvlende vis dar tebėra pergalių garantas Bobbie Gibsonas ir Varejao. Jei pavyktų vėl suburt šiuos žmones, manau LeBronas neatsispirtų pagundai sugrįžt į Klyvlendą ir laimėt žiedą su šiais vyrukais gimtajam miestui, juolab kad tokio lygio partnerių jis neturėjo nuo Klyvlendo laikų...
Žiūrėti...
2013-04-24
+11
Atsakyti
Keletas įspūdingų GSW skaičių:

komandos rungtynių FG - 65%, 3pt - 14/25 - 56%, Curry - 40EFF.
Žiūrėti...
2013-04-24
-5
Atsakyti
TRUMPAStromoosPrasčiausi LBJ du kėliniai sezone (karjeroj?) - 4pt, fg- 1/8, 2TO, 2EFF.kagi a`briedukai davė Miamiui forą, daba ant sauso dės...o tu itariu esi niolikinis ir adaptuotas?fori vidutiniokeliai cempam dave.o jei neims ant sauso,ka tada?apsiters galva tie grybukai greiciau.


tęsk, nesustok...
Žiūrėti...
2013-04-24
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 ··· 11 ··· 22 ··· 33 ··· 44 ··· 55 ··· 66  »